MTT na Ultimate Bet-u, 1$ buy-in, 660 ljudi, unlimited rebuys u prvih sat vrimena, 2 add-ona u pauzi.
A vaš junak (obasut cvijećem) je sve uspija zajebat.
Od starta skoro u prvih 20, stol na kojem sam igra nakon prve pauze je dugo bija u komadu tako da sam jako dobro vidija ko je kakav igrač, ista postava je, uz par prolaznika koje smo "olakšali", više manje bila oko 200 ruku u komadu za tim stolom, dovoljno da vaš junak od 1500 dođe do 38K čipova.
I onda premještaj na idući stol, fluktuacije gori doli, ništa posebno, tu sam epizodu završija na 37.5K. Idući stol nisan puno "osjetija" da bi zna ko je kakav. Nakon dosta suše što se tiče ruku dobijen QTs na buttonu, raiseam preflop 5BB nakon 3 limpera, calla me jedan (chipleader turnira, pomalo "razmetni sin" koji se razmeta čipovima tih par ruku koje sam bija za stolom), ostali foldaju.
Flop 9TQ rainbow i iman 2 para. Villain je ruku prije dosta raisea na AT tako da ne bi samo limpa i platija raise da ima AK. Flusha ni za lik, mislin da iman najjaču ruku. Raiseam, on reraise, ja shove, on skala - J8o.
E sad, ispa sam, ni prvi ni zadnji put.
Ali ovo nije priča o tome. Ovo je priča o glupanu koji je 16. od 190 preostalih ljudi, 126 ulazi u lovu i on sa chipleaderom ulazi u ovakve ruke te završi 189.
Ovo je priča o tukcu koji ne čeka da uđe u lovu pa da krene s malo većim rizikom, ovo je priča o debilu koji se bode s rogatima prije bubble-a kad za to nema ni najmanje potribe. Ovo je priča o tupsonu koji ima želju sve požuriti, kojem crvi u guzici prorade i umisto da sidi i igra svoju igru ka dotad, on jedva dočeka 2 para da se nakači i sjebe višesatni trud.
E sad kad sam se ovako lipo počastija i kad sam vam ispriča ovu dirljivu priču o momku s nekakvom nedokazanom retardacijom, sad mogu u miru na počinak.
Hvala vam, moja vjerna publiko