dobar dan...prije malo manje od 2 mjeseca sam dobio 10$ na freerollu i poceo igrat NL2 ,doso do 100$ digo se na NL5,i prije nekih 2 tjedna sam krenuo sa NL10 sa 200$ i digo se do 280 i prije 10 dana odjedanput samo poceo padat,spustio se na 180 i vratio se na NL5,pao na 150,digo se na 190 i sad se vec skoro tjedan dana vrtim izmedju 170 i 190,od pocetka padanja sam odigro cca 20 000 handova,pokertracker sam nabavio prije nekih 5 dana tako da ne mogu usporedit prijasnju igru i sadasnju,zatrazio sam pokerstars da mi posalju hand history pa cu vidjet dal ce mi poslat, moram napomenut da sam u ovih 10 dana imo stvarno dosta bad beatova pa imam nekak misljenje da sam u downswingu. Moje pitanje je dali je moguce tolko dugo i sa tolko handova biti u downswingu,dali je to normalno,ili se nesto drasticno promjenilo u mojoj igri a da ja to i ne kuzim? razlog ovog posta je da zelim otkrit razlog neuspjeha,ako nije downswing nego promjena u igri,sto gledat od statistike kao usporedbu sa prijasnjim handovima ako dobijem hand history od prije?
zahvaljujem