| | Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. | |
|
| Author | Message |
|---|
veyst555 Boja

Number of posts: 525 Location: Value Town Poker Site: None Karma: 45
 | Subject: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 12:29 | |
| Car slowplaya svaku ruku jacu od para(vidio sam ga da to radi i sa 2 para svaki put, pa se nisam nesto bojao fulla), na ovako dry flopu naravno da barelam jedanput, turn mi daje open-ended, on nastavlja sa svojom igrom, i stacka samoga sebe. Jedina greska je sta nisam shovao, ucinilo mi se da je otisao za sve cipove,pa sam debil stisnuo call Od turna mi je jasno da je na 9tci, njemu nije jasno na cemu sam ja al i dalje po svom. Ruka je kul, jer se ostalih 5 igraca za stolom slozilo sa njegovim "OMG CROATIAN DONK!!!", i iducih 5 minuta raspravljali kako sam lose odigrao, zapravo oba regulara (ocajni igraci) koje vidam svaki dan za stolovima su utvrdila da je zbog donkova kao ja jako tesko igrati poker danas  $0.05/$0.10 No Limit Holdem PartyPoker 3 Players Hand Conversion Powered by weaktight.comStacks:BTN ZIQZIQ ( $12.85) SB sorin808 ($9.70) BB Hero ($12.17) Pre-Flop: ( $0.15, 3 players) Hero is BB ZIQZIQ folds, sorin808 calls $0.05, Hero checks Flop:  ( $0.20, 2 players) sorin808 checks, Hero bets $0.30, sorin808 calls $0.30 Turn:  ( $0.80, 2 players) sorin808 checks, Hero bets $0.70, sorin808 calls $0.70 River:  ( $2.20, 2 players) sorin808 checks, Hero bets $1.60, sorin808 raises to $6, Hero calls $4.40 Final Pot: $14.20Hero shows  sorin808 shows  Hero wins $13.49 (net +$6.39) sorin808 lost $7.10 |
|
 | |
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 12:53 | |
| pa i jesi lose odigrao. ruka je marginalna, a naslov topica pretenciozan. da li je on trebal drugacije odigrati? nije. najjace je kaj si ti znal da on ima 9x na turnu, ali si "znal" da ce doci J ili 6 pa si isel jos malo napumpati pot. nice play :-) |
|
 | |
butko Boja

Number of posts: 550 Location: vz/ri Poker Site: cake Karma: 22
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 14:23 | |
| OESD ftw ja svaki put lagano povratim u usta kad me netko plati na turnu sa oesd-om i pogodi na riveru  |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1420 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 15:10 | |
| Nice suckout  _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1807 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PartyPoker Karma: 81
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 15:29 | |
| Meni se naprotiv svidja kako si odigrao. Dapace, by the book. Bio si agresivan, imao si equitya u ruci dovoljno na turnu a river je super standard. Sto se flop beta tice, i on je standardan jer cesto u limpanim potovima iz BB pogodimo ok ruku koju odmah betamo, a s druge strane ako nitko nema nista, to je besplatna parica u sredini, tako da mi se i mali overbet svidja.
Cestitam. |
|
 | |
veyst555 Boja

| Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 16:08 | |
| Hvala  I meni se svida, nije najveci pot ikad, al bas je imalo smisla kako je odigrano. | sluga wrote: | pa i jesi lose odigrao. ruka je marginalna, a naslov topica pretenciozan. da li je on trebal drugacije odigrati? nije. najjace je kaj si ti znal da on ima 9x na turnu, ali si "znal" da ce doci J ili 6 pa si isel jos malo napumpati pot. nice play :-) |
Neznam sta je tu tolko lose. malo agresivniji ABC to je sve, c bet na flopu je standard pogotova on sparenom bordu, turn nisam znao da ce izac J ili 6 vec me on pustio da postavim svoju cjenu za OESD (izabrao malo visu da ne bude CR u skladu sa i. odsima), sve ostalo je njegova glupost, i da misljenja sam da je on trebao drugacije odigrat, barem na turnu i riveru. |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 16:52 | |
| ostajem kod toga da je naslov pretenciozan, a i ruka je marginalna.
mogu se ispraviti samo u tome da je protivnik mogel i trebal betati pf i ti bi ostal bez tih 0.10 $ ili bi ostal bez vise ako bi on nastavil igrati onak kak treba (bet flop ili jos bolje c/r flop).
trepal te i sam se uhvatil u mrezu i to je sve, a sam uvod u pricu je nepotreban. tisuce je takvih primjera svakodnevno i online i live.
na live cashu takvu kartu zovem: "karta u razvoju" i svidja mi se kad se ovak razvije, isto ko i tebi, ali...to je to :-)
p.s. ali eto udjelil sam ti plus za karmu posto pokazujes entuzijazam koji je za pohvaliti |
|
 | |
ikapov Jedan par

Number of posts: 64 Location: Hrvatska Poker Site: Heaven Karma: -6
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 17:04 | |
| ma fenomenalno odigrano.tako se igra care.kad tako odigra pro igrac onda dobiva sve pohvale zato ne razumim ljude kad pisu DONK i razne uvrede na neciji racun kad svatko igra svoju igru.ti si stari SHARK i pojea si ribicu sorin808.lose je odigra i jebiga.moze bit sritan da mu nisi sve odnia na riveru.hehe.jos jednom svaka cast! |
|
 | |
veyst555 Boja

| Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 17:06 | |
| To sluga: Ma ok, drago mi je svako misljenje pogotovo konstruktivno , al ne kuzim gdje je tap, ako sam ja na svaki njegov raise spreman baciti ruku, a river isto tako ako ne pogodim............... E da i nisam htio zvucati pretenciozno: htio sam opisati, covjek je limpao i slowplayao... Hvala na plusicu  To ikapov: SHARK ne zaboravi pogledati kolko je protivniku ostalo cipova vec i autocalla:(
Last edited by veyst555 on 26.12.09 17:20; edited 1 time in total |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 17:20 | |
| naslov topica (po meni) nije adekvatan ruci koja je odigrana, a (opet po meni) nije potreban niti poseban uvod.
odigral je lose, ti si nastavil betati i to je sve ok i nigdje nema problema, uhvatil se sam u mrezu koju je tebi plel.
razlike u misljenju ofkorz, to je i smisao.
da je to netko tebi tak odigral tj. da si ti trepal i na kraju popusil onda bi ista ruka bila pod bad beat ili poker je rigged, a onda bi ja tebi napisal da je bolje malo zaraditi nego puno izgubiti i preporucil bi ti da betas i preflop i na flopu, ali zbog svega toga je poker tak zanimljiv:-) |
|
 | |
veyst555 Boja

| Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 17:27 | |
| Ok, al nebi ovako odigrao ni mrtav, tocnije FH bi slowplayao, al ne tris pogotovo ne onaj koji nije s parom u ruci (cini ruku dosta transparentnom). Mozda sam u krivu al nikad na microsima ne trepam, osim ako FH iliQUADS flopam, uvjek bet/bet/shove line -pokazalo se puno profitabilnijim. Takoder sam misljenja da na microsima bar do NL50 (taman krecem sa njm pa jos ne znam napisat cu u dnevniku svoja iskustva o tome), slowpay rjetko kad ima smisla, a pogotovo ne s rukama koje nisu NUTS, valjda sam to htio naslovom i reci. Za konstruktivnu razliku u misljenju izvolite karmu  |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 17:29 | |
| po meni jako dobro odigrano, imo si inicijativu, ko mu je kriv kad je samo callao, najbolje mi je kad ekipa tupavo calla i onda se zali kad ih natkupe, a s takvim betovima miksas svoju igru i lako se moze desit da ti kasnije naleti kad ces bit puno jaci a mislit ce da mu je marginalan hand dovoljan protiv takve ribe ko ti  btw 10 8 nikad ne gubi kad ih se dobro odigra  |
|
 | |
butko Boja

Number of posts: 550 Location: vz/ri Poker Site: cake Karma: 22
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 17:44 | |
| lik je trebao betat flop i izbjec ovakva sranja, ionako ima dovoljno ruku koje ce ga platit i bez da se dovodi u ovakvu situaciju |
|
 | |
goranbaxy Jedan par

Number of posts: 21 Location: Zagreb Poker Site: NoIq Karma: 2
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 18:08 | |
| Po meni je ovo jako loše odigrano iz više razloga, prvi je da za out-ve ubiti ima jako malo karata, jer bi trebao izbaciti Jh, i 7h iz outiva, jer protivnik u tom slučaju može imati boju. Druga stvar je da igra OOP a već na flopu je došao par pa je moguće da netko ima full. Znači čak i u idealnoj situaciji, kad dođe turn i river ovakav kakav je, nismo sigurni gdje smo. U normalnom poker svijetu ovo je čisti fold na river raisu jer takav rais radi samo full.
Pošto se ovdje radi o microlimitu, može se progledati kroz prste, ali gledajući općenito ovu situaciju, ovo je krivo odigrano.
Zar stvarno mislite da se treba bildati pot u kojem je flash draw i gdje je par došao već na flopu a nama trebaju 2 karte da se okrene skala. |
|
 | |
lolredline Tris

Number of posts: 187 Location: ZG Poker Site: FT Karma: 27
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 18:11 | |
| mislim da bi cak i bilo lose ne betati turn jer kad calla ovakav flop - 994ss - ima dosta toga sto ce na turnu baciti - overkarte + bd drawovi i slicno sa cime je mogao callati overbet na sparenom flopu sto uvijek smrdi na kradju.. standardni spot za semibluff na turnu |
|
 | |

| Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 18:31 | |
| | goranbaxy wrote: | Po meni je ovo jako loše odigrano iz više razloga, prvi je da za out-ve ubiti ima jako malo karata, jer bi trebao izbaciti Jh, i 7h iz outiva, jer protivnik u tom slučaju može imati boju. Druga stvar je da igra OOP a već na flopu je došao par pa je moguće da netko ima full. Znači čak i u idealnoj situaciji, kad dođe turn i river ovakav kakav je, nismo sigurni gdje smo. U normalnom poker svijetu ovo je čisti fold na river raisu jer takav rais radi samo full.
Pošto se ovdje radi o microlimitu, može se progledati kroz prste, ali gledajući općenito ovu situaciju, ovo je krivo odigrano.
Zar stvarno mislite da se treba bildati pot u kojem je flash draw i gdje je par došao već na flopu a nama trebaju 2 karte da se okrene skala. |
na flopu je na poziciji nad igracem, igra se 3 handed tako da se jako siri range karata koje protivnik moze imat, na takvom boardu nije iskljuceno da on calla s A high ili cak samo s over kartama, na turnur kao sto je lordeline reko dolazi super karta za semibluff, u dosta slucajeva ce protivnik bacit svoj hand i on ce automatski uzet taj pot, nekad ce protivnik rerejzat i on ce morat bacit al mislim da je to dosta rijede i s ovakvim riverom ne moze foldat...
mislim da nigdje nije napravio pogresku u ovom handu... |
|
 | |
veyst555 Boja

| Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 18:32 | |
| Bas mi je drago da ima toliko razlicitih misljenja ,a ne samo "dobro odigrano", "lose rejazj preflop" i sl.
Goranbaxy, zato sam u dugom i dosadnom uvodu napisao da sam imao dobar read da overplaya set, da su male sanse da je fh.
Mislim da je broj puteva u kojem sam ga pogresno stavio na set, a on ima FH, daleko manji od broja puteva gdje sam ga krivo stavio na set a on ima Ax smece i sl.
Last edited by veyst555 on 26.12.09 18:36; edited 1 time in total |
|
 | |
goranbaxy Jedan par

Number of posts: 21 Location: Zagreb Poker Site: NoIq Karma: 2
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 18:34 | |
| a šta bi napravio da je bila ista situacija kao i sad ali da je zadnja karta bila Jh? Jel bi callao njegov veliki bet? |
|
 | |
veyst555 Boja

| Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 18:38 | |
| ne.
Al je vjerojatno da bi se i on ugasio i betao manje |
|
 | |

| Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 18:40 | |
| msilim da bi u situaciji da je pogodio boju s Jh ili Jc on sigurno betao za value na riveru jer je to puno opasnija karta i protivnik ce puno cesce check behind napravit, a njemu je river izgledao kao blank i zato je isao na check rejz.... |
|
 | |
Dickens Tris

Number of posts: 202 Location: on the way to bustoville Poker Site: PS, FT, T Karma: 5
 | Subject: Re: Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. 26.12.09 21:19 | |
| koliko rasprave oko tako mariginalnog handa... najobicnija losa igra + suckout....
kada mi SB limpa u cca 95% slucajeva rejzam PF... bez obzira sto drzim.... problem rjesen.... |
|
 | |
| | Zasto ne limpati i slowplayati na microsima. | |
|