pokerica.net poker forum

strategija - analiza - coaching - rakeback - bonusi - cash game - turniri - dnevnici - online - live

Pokerica.netPokerica.net  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

zajeb...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mich_bjukenon
Boja
Boja

Number of posts: 607
Poker Site: pokerstars

PostSubject: zajeb...   30.12.09 12:27

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
PokerStars
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG Hero ($11.70)
UTG+1 perce35 ($3.75)
MP1 xxxZerxxx ($28.60)
MP2 carlosjnb ($19.80)
MP3 9superpoker ($10)
CO guitarmanlsj ($2.45)
BTN Matosh ($5.85)
SB SashaKiev ($1.95)
BB Singel 49 ($5.90)

Pre-Flop: ($0.15, 9 players) Hero is UTG
Hero raises to $0.40, 1 fold, xxxZerxxx calls $0.40, carlosjnb calls $0.40, 5 folds

Flop: ($1.35, 3 players)
Hero bets $0.50, xxxZerxxx calls $0.50, carlosjnb folds

Turn: ($2.35, 2 players)
Hero checks, xxxZerxxx bets $0.50, Hero raises to $1, xxxZerxxx calls $0.50

River: ($4.35, 2 players)
Hero goes all-in $9.80, xxxZerxxx calls $9.80

Final Pot: $23.95
Hero shows a full house, Jacks full of Fours

xxxZerxxx shows a full house, Aces full of Fours

xxxZerxxx wins $22.80 (net +$11.10)

Hero lost $11.70
carlosjnb lost $0.40
Back to top Go down
mich_bjukenon
Boja
Boja

PostSubject: Re: zajeb...   30.12.09 12:28

totalno glupo odigrano s moje strane,sto se tice bet-ova na flopu i turnu,al cini mi se da je ishod bio neizbjezan...
Back to top Go down
dfable
Pokerica
Pokerica

Number of posts: 1375
Poker Site: Ongame

PostSubject: Re: zajeb...   30.12.09 12:32

Mogao si više raisati, ali kao šta kažeš, teško da bi bacio aševe.
Back to top Go down
drroy1x2
Boja
Boja

Number of posts: 640
Poker Site: Pokerstars, Unibet

PostSubject: Re: zajeb...   30.12.09 13:06

mislim da bi te, da si betao više na flopu(IMHO bar 2*pot), pa kasnije opet na turnu, on možda stavio na dva para bar na flopu ili možda na set odmah na flopu ili ako ne tad onda sigurno na turnu, pa bi možda i bacio prije rivera iako ima AA i trenutno najjači stack... a možda i ne bi...

ali ako ne bi, onda bi ti znao da ne brije uprazno i da to callanje ima podlogu, pa bi ga mogao rangirati na jak pocket par i možda čak razmisliti o svom foldu... ovako je on relativno jeftino dobio pogled na turn i river, a time i nuts...

možda griješim, ali ja bi radio veći rejz na flopu i turnu, a na riveru ne znam, ako bi me callao na jači bet na flopu i turnu, zamislio bih se nad situacijom nakon što bi izašao A...iako bi možda i sam i tad gurao jer bi možda bio potcomitted i s već dosta love u potu...
možda i ne bi, teško je za reći, jer se ne zna kako je tekla igra prije toga i kako se xxxZerxxx ponašao do tada ...

Bora Tajter
Team Pokerica

Number of posts: 1127
Poker Site: RR poker

PostSubject: Re: zajeb...   30.12.09 13:10

drroy1x2 wrote:
mislim da bi te, da si betao više na flopu(IMHO bar 2*pot), pa kasnije opet na turnu, on možda stavio na dva para bar na flopu ili možda na set odmah na flopu ili ako ne tad onda sigurno na turnu, pa bi možda i bacio prije rivera iako ima AA i trenutno najjači stack... a možda i ne bi...

ali ako ne bi, onda bi ti znao da ne brije uprazno i da to callanje ima podlogu, pa bi ga mogao rangirati na jak pocket par i možda čak razmisliti o svom foldu... ovako je on relativno jeftino dobio pogled na turn i river, a time i nuts...

možda griješim, ali ja bi radio veći rejz na flopu i turnu, a na riveru ne znam, ako bi me callao na jači bet na flopu i turnu, zamislio bih se nad situacijom nakon što bi izašao A...iako bi možda i sam i tad gurao jer bi možda bio potcomitted i s već dosta love u potu...
možda i ne bi, teško je za reći, jer se ne zna kako je tekla igra prije toga i kako se xxxZerxxx ponašao do tada ...

roy al si svasta tu napiso a vecina toga nema bas smisla, igraju NL10 nit bi vilian njega stavio na set, nit bi mich njega mogo na takav njegov play stavit na AA, na riveru kak god da se igralo obojica bi bili presretni sto se mogu zgurat, jer drze monstera Very Happy

jedino su rejzovi trebali biti drugaciji, al ishod je u svakom pogledu isti....
Back to top Go down
http://www.pokerica.net
mich_bjukenon
Boja
Boja

PostSubject: Re: zajeb...   30.12.09 13:16

mislim da nebi ovo foldao nikad..kao sto sam reko,totalno glupi bet-ovi,al ovak sam razmisljal,padne flop(a meni smijesak na lice) i mislim si,ovo jako tesko da je pogodilo nekog osim mene,necu ih odmah otjerat,bacit cu neki mali raise pa da izgleda kad cb pa mozda dobim reraise,zajeb,frajer calla..turn,opet bolja karta za mene nije mogla,nekome mozda za flush a meni za full(jos veci smijesak)opet radim glupost i check-raiseam premalo,on opet call-a...river,mislim si ak nije pogodio flush sad je pogodio A 100% idem gurat,imam nuts,vjerovatno ce me pratit ak ga je pogodilo...snap call od njega i onda mrak na oci..suze i nevjerica...
Back to top Go down
drroy1x2
Boja
Boja

Number of posts: 640
Poker Site: Pokerstars, Unibet

PostSubject: Re: zajeb...   30.12.09 13:17

zaboravio sam napisati da se moje mišljenje uzme pomalo s rezervom... Smile

ja gledam iz perspektive nekog tko nema iskustva u cash igri, već isključivo MTT i SNG, a i to naravno učim....

no kako slabo sudjelujem u raspravama, odlučio sam dati svoje mišljenje makar bilo i krivo, jer ako je krivo bar ću (i ja i ostali) nešto naučiti iz toga... Smile

veyst555
Boja
Boja

Number of posts: 527
Poker Site: None

PostSubject: Re: zajeb...   30.12.09 13:34

Tragicno betanje/rejzanje s nutsima,

al i da je najbolje odigrano na svjetu ishod bi bio isti, da netko na NL10 folda AA neznam kakav da je flop jos se treba dogoditi(navodno je stvar u softwareu kad dobijes AA nestane fold tipka ili tako nesto.....).
Back to top Go down

zajeb...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1