evo da i ja postam graf, igrao sam dosta limit holdem ovaj mj zbog rake racea i raked hands racea, pa cu postat 2 grafa za FL 0,5/,1/2,2/4 cak sam i 50.-ak ruku odigro na 5/10 al neuspjesno i za NL50 s tim da mi za NL 50 fali jedan sesion od nekih 400-500 ruku s 180 € plusa...
FL 0,5/1 sam na nuli, 1/2 - solidan minus 2/4 mi je jako dobro isao i kad sam krenuo s njim vratio sam bio minuse s 1/2 i 2 izleta na 5/10 su zavrsila s nekih 110 €minsa

posto za omahu nemam tracker tamo sam isto igrao nesto malo al dosta uspjesno pa sam u vjerojatno manje od 700 ruku napravio nekih 300 € plusa...
uz to sam osvojio SD ligu i uz bonus za najvise rejkanih ruku i RB dobitci od bonusa su nesto preko 900 €, svekupni sazetak on line profit ovaj mj je 1450 €
sto se tice live igre moglo bi se rec da sam imao jako los mjesec jer sam na samo jednom turniru cashirao(3. mj a i tada su me lijepo natkupili) a odigrao sam ih dosta, srecom cash igra je sve izvlacila cak i profit donosila do zadnja 2 sesiona kad nisam imao previse srece tako da je profit presao u gubitak od nekih 50 € ovaj mj zakljucno s humanitarnim turnirom kad sam zadnji put bio live ovaj mj....
sto se tice planova za slijedeci mjesec planiram samo NL50 uz gustanje na PLO50, jos nisam siguran sta bi mi moglo donosit veci profit, al probavam se koncentrirat malo na holdem cash igru jer je do ovog mj skoro pa i nisam igrao od kad sam krenuo omahom...