|
|
| Author | Message |
|---|
mario66617 Boja

Number of posts: 541 Location: Sisak Poker Site: Unibet, Merge Karma: 16
 | Subject: Re: zakon - vatafuk? 05.01.10 10:21 | |
| | boris1987 wrote: | | bas me zanima ko se to raspistoljio sa minusima po slugi, citira zakon minus, nabaci neku salu minus, napise nes ozbiljno minus.... |
nije to samo sluga...ja imam sreću da dok mi netko stalno spušta, netko mi opet stalno diže...baš ima zaigranih forumaša...i sad kad bi ja nekom dodijelio nekakav predznak, te mogućnosti više nema... ...sorry za off topic... |
|
 | |
kelavi Skala

Number of posts: 464 Location: Zagreb Poker Site: pokerstars, unibet Karma: 34
 | Subject: Re: zakon - vatafuk? 05.01.10 10:47 | |
| misli da je porezna već na forumu!!!! čim dolazi do nesporazuma |
|
 | |
Adzivu Tris

Number of posts: 233 Location: Vukovar Poker Site: Poker Stars Karma: 9
 | Subject: Re: zakon - vatafuk? 07.01.10 16:29 | |
| lol @ prilog u Hrvatska uživo danas
Komentirali kao "otvaranje" posla online kladionicama u HR, kako to nece imat puno utjecaja na dobnu skupinu 50+ nego na mlade, i onda prikazali lika koji je prije rata imo 2 firme, stanove, aute i kako je sve popusio, a krenulo je kao klinac, stolni nogomet, briskula, poker, rulet. |
|
 | |
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: Re: zakon - vatafuk? 01.03.10 10:49 | |
| http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/102608/Sajber%20prevara%20od%20550.000%20evra!.html
hm... objavljeno i na indexu, ali ne vidim da je bilo puno uzbudjenja oko toga. ne poznajem njihove zakone, ali... |
|
 | |
mario66617 Boja

Number of posts: 541 Location: Sisak Poker Site: Unibet, Merge Karma: 16
 | Subject: Re: zakon - vatafuk? 01.03.10 11:34 | |
| najjači su mi kad napišu englesku riječ na "srpskom"... | Quote: | | - Taj novac su primali preko ličnih računa otvorenih kod većeg broja banaka u Srbiji, a sa računa nekoliko of-šor kompanija i nekih od najpoznatijih svetskih kladionica, „Eurobet", „Bet et houm", „Monibukers" |
|
|
 | |
Chiro23 Full house

Number of posts: 762 Location: Tiltoland Poker Site: Ongame Karma: 7
 | Subject: Re: zakon - vatafuk? 01.03.10 12:09 | |
| Kladionica Monibukers,lol. |
|
 | |
ZeusZagreb Jedan par

Number of posts: 21 Location: Zagreb Poker Site: Unibet Karma: 0
 | Subject: Re: zakon - vatafuk? 01.03.10 16:15 | |
| da ovo Monibukers mi fora  vec kad smo na temi.. kakvi su nasi zakoni po pitanju dobitka, vidim da s unibeta se moze direktno prebacit na tekuci racun.. preddpostvi da porezna provjerava od kud kome i kkakva lova dolazi, cak jedna od poanta oib-a je regulacija takvih stvari koliko cujem.. jel ima nesto u zakonu sto bi trebao znat tipa da se treba nekom prijavit taj prihod, i takodjer me zanima koliko se odnosi na nas ova promjena zakona di 15-25% prihoda od igra na srecu po novom ide drzavi |
|
 | |
Cookie Pokerica Ladies Team

Number of posts: 958 Location: Zagreb Poker Site: Zynga Pro Karma: 17
 | Subject: Re: zakon - vatafuk? 01.03.10 16:19 | |
| Zeus, prolistaj malo ovu temu otpočetka, upravo o tome se i radi... da sad ne kopi-pejstam sve iznova  ili prouči http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2009_07_87_2128.html gudlak  |
|
 | |
ZeusZagreb Jedan par

Number of posts: 21 Location: Zagreb Poker Site: Unibet Karma: 0
 | Subject: Re: zakon - vatafuk? 01.03.10 16:26 | |
| a jesam dumbass :S hvala! |
|
 | |
|