mich_bjukenon Boja

Number of posts: 607 Location: zagorje zelene Poker Site: pokerstars Karma: 21
 | Subject: down i go... 09.01.10 13:55 | |
|  evo graf od nove godine do sad...popizdil sam..koda vise neznam igrat...sve super,onda neigram 2 dana i opet krenem i od tad nista...neznam...kaj da jos odmaram ili da opet pokusam uhvatit neki kontinuitet ?? ps.uzel sam novce sa PS-a i idem na neki drugi sajt lol |
|
Dickens Tris

Number of posts: 202 Location: on the way to bustoville Poker Site: PS, FT, T Karma: 5
 | Subject: Re: down i go... 09.01.10 14:04 | |
| -sample size ti je jako mali, ako je to sve sto si odigrao onda igras premalo imo... ja igram stvarno malo a imam vec cca 30k handova -vjerovatno imas dosta leakova, al opet radi se o jako malo odigranih handova i tesko da se sa sigurnoscu moze reci o cemu se radi, jedino je sigurno da si brakeven  -ne vjerujem da ce ti pomoci promjena sajta -vrijeme dok ne igras pokusaj iskoristiti da poradis na svojoj igri |
|
mich_bjukenon Boja

| Subject: Re: down i go... 09.01.10 14:28 | |
| ovo je graf od recimo 5 dana igranja,vise nemogu igrat cisto zbog drugih obaveza...od tih 5 u 4 dana sam napravio ovo i u 1 sam uspio sve popusit...sta se tice promjene sajta,to brijem da ce mi pomoc,ak nista onda psihicki  |
|
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: down i go... 09.01.10 14:39 | |
| stavi non showdown, siguran sam da ti je postflop igra uzrok problema aka puno cbetas pa foldas turn/river. |
|
Dickens Tris

Number of posts: 202 Location: on the way to bustoville Poker Site: PS, FT, T Karma: 5
 | Subject: Re: down i go... 09.01.10 15:02 | |
| |
|
mich_bjukenon Boja

| Subject: Re: down i go... 09.01.10 15:45 | |
| |
|