| | 'Kak to misliš, bolji si?' | |
|
|
| Author | Message |
|---|
Cookie Pokerica Ladies Team

Number of posts: 958 Location: Zagreb Poker Site: Zynga Pro Karma: 17
 | Subject: 'Kak to misliš, bolji si?' 11.01.10 20:56 | |
| Dada, to je onaj trenutak na riveru kad te preplavi uzbuđenje jer si sto posto sigurna da je pot tvoj i samo tvoj, ali diler odgura čipove skroooz na drugu stranu stola... Nećemo ovaj topic nazivati 'tiltom' niti ičim sličnim - jer mi smo ipak damice  Obzirom da takve (obično) ne psuju, ne galame i ne razbijaju monitore i telefone - eto nam mjesta gdje se u miru možemo izjadati radi izgubljene ruke ili neugodnog natkupa... Knock yourselves out  |
|
 | |
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 11.01.10 22:09 | |
| |
|
 | |

| Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 11.01.10 22:10 | |
| gospodine mislim da ste zalutali...  |
|
 | |
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 11.01.10 22:13 | |
| je, iskuzj mi bilezim se
prostite |
|
 | |
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 11.01.10 22:21 | |
| Uvik sam zna da u Slugi čuči jedna nježna, plaha i poslušna ženica  |
|
 | |
drroy1x2 Boja

Number of posts: 640 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 17
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 13.01.10 1:11 | |
| ne znam jel se računa, al moja darling je malo shy i nije član pokerice (još  ) pa ću ja u rame za plakanje topic istrest njen slučaj... igra pomalo sngove 360 pipl, microstakese, kaže da joj je to baš taman... tako i večeras igrala i u jednom se desi slijedeće... već došlo skoro do bubblea negdje, ona fino stajala, u gornjem dijelu negdje s cca 12K chipsa i dođe joj KK... nije htjela gurat odmah sve nego cimala lika i ovaj sve uredno plaća, dođe joj i još jedan K i ništa od ostalog na boardu a da bi je moglo ubit i sve 5 dotad, rejza ona na turnu tak da joj ostalo još oko 3K za gurnut na riveru, i šta se desi?!?! zblesira joj pc... dok je ona restartala ovo ono, došla ponovno za stol, normalno ovaj je bio rejzo na riveru kad je vidio disconected.... nakon par ruku gurala i ispala kao 28. i usla istina u lovu, al da se nije smrzo pc uzela bi ga i bila na 22-23K i vrlo vjerojatno blizu FT... e sad vi recite šta je peh.... _________________ Festina lente !
|
|
 | |
Soki Pokerica Ladies Team
Number of posts: 41 Location: Zagreb Poker Site: Unibet Karma: 3
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 13.01.10 1:23 | |
| Joooj ja mislim da bi ga u tom trenu isčupala iz struje i ne palila jedno dva dana dok ne zaboravim! Da to je lose kod igranja na netu, komp uvijek moze zakazat a nije u nasoj moci. E sad ti lijepo svojoj dragoj reci da cemo mi organizirati ladies night u casinu, znaci turnir samo za curice i da nam se obavezno pridruzi i pokaze sta zna a mi obecajemo da tamo nema pada sistema i visih sila, ako nam nestane struje upalit cemo svijece he he  |
|
 | |
drroy1x2 Boja

Number of posts: 640 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 17
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 13.01.10 1:37 | |
| teško da ću je uspjeti na live nagovorit, ali zato se online i na dosad odigranim kućnim partijama sasvim dobro snalazila  _________________ Festina lente !
|
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 13.01.10 7:28 | |
| Ja prije par dana igrao 10SNG 2+0,20, odigram ih par i stalno palim nove da ih imam uvijek cca 10. Padne mi linija, kažem ok, počekam, vratit će se. Čekam, čekam, čekam, ništa. Već lud. Resetiram komp, resetiram router, ništa, ne reagira. Zovem t-srot, pitam ih šta je, kažu niste platiti računa od interneta za 9mj. (100kn) By the way, 10, 11 i 12 su plaćeni, dakle nije namjerno da nisam platio, zaboravio... Kažem ok, me možete uključiti da platim preko neta? Ne možemo. I tako ode mojih cca 20$... |
|
 | |

| Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 13.01.10 8:51 | |
| aaaaa, razumijem te potpuno...  ISTA situacija mi se dogodila nedavno... bilo je oko 1 u noći, ja pred 2 finalna, jedna omaha i jedan hold'em i - KREP  Roy je, kao i obično, bio moja vjerna podrška i svjedočio je nezgodaciji - siroček se više uzrujal nego ja  zove, šalje poruke, veli 'ajde!!! jedu te blajndsi!!', a ja u polumraku restartam mode, tražim backup usb stick za net, i dok sam našla prošo voz - na jednom ispala babl, a na drugom sam ajde uspjela pa srećom nije bilo nekog većeg gubitka... Neugodno, u svakom slučaju. |
|
 | |
maxi Jedan par

Number of posts: 15 Location: West Point Poker Site: zvjezdice Karma: 1
 | Subject: tu je sve krenulo nizbrdo 13.01.10 11:08 | |
| CROATIAN FREEROLL sinoć, ja sam majazg  Dealt to majazg Kh Ks Strijelac77: calls 600 lennonaaron: folds GORANOVA2: folds djusoo: raises 1800 to 2400marijan16: folds majazg: raises 4200 to 6600sambra17: folds SupaVegi: folds ALEN8888: folds Strijelac77: folds djusoo: raises 6696 to 13296 and is all-in majazg: calls 6696a FLOP TURN i RIVER vidite i sami.... tu me sreća napustila, stajala sam odlično, bila 1. (ili u prvih 5) dotad cijelo vrijeme (2 sata) i nakon toga karta me vise nije curila, al su mi zato čipovi iscurili i ispala sam 19.na  od 477 igrača ispala 19.nažalost, a trebala sam biti na final table! bit će bolje drugi put!  |
|
 | |
miroror Skala

Number of posts: 409 Location: zagreb Poker Site: full tilt, poker stars Karma: 7
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 13.01.10 13:31 | |
| mogu li ja biti diler kada bude Vaš turnirček, ladies night at Cezars... ...?! |
|
 | |
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 13.01.10 15:55 | |
| he he razmotrit cemo tvoje kvalifikacije!  |
|
 | |
miroror Skala

Number of posts: 409 Location: zagreb Poker Site: full tilt, poker stars Karma: 7
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 13.01.10 15:59 | |
| bas ste krasne....  |
|
 | |

| Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 13.01.10 22:43 | |
| Maxi svaka čast, gledala sam sinoć jedno vrijeme dok si igrala - odlično! Čitav turnir si se držala u vrhu, i to je sjajno, pogotovo s obzirom na broj igrača. Šteta za ove kraljeve - ajd da mu je jedan as pao, ali sva tri... ufff... IMHO, dobro si odigrala taj hand, al' njega je baš potrefilo. Vidjela sam i da si nakon tog dosta brzo nadoknadila izgubljene čipove - tak se igra!  Congrats još jednom, a ono što si pitala kako se postaju handovi - regaj se na weaktight.com ili pokerhand.org - tamo imaš opciju post hand i copy/paste tekst iz hand historya... |
|
 | |
maxi Jedan par

Number of posts: 15 Location: West Point Poker Site: zvjezdice Karma: 1
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 16.01.10 0:10 | |
| tnx draga, evo i danas sam si piknula turnirček i zadovoljna sam igrom...
pročitala sam članak i pogledala vaše slike krasnoooo!!! |
|
 | |
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 17.01.10 1:52 | |
| Danas na turniru - imam AK u piku, na kasnoj poziciji sam, frajer reiza prije flopa, ja mu gurnem all in i on calla... pogadate - ima AA Buuuuhu hu hu Al da vam Hany ide svoju pricu pricat isto od veceras...  [/u] |
|
 | |

| Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 17.01.10 1:53 | |
| cmeeeeeeeee, šteta  a kaj je bilo s Hanom? |
|
 | |
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 17.01.10 2:03 | |
| Ima K na flopu najjaca je i frajer reiza malo a ona ga rireiza puno.. i on plati!!! Otvori diler neku glupu kartu i ona zgura all in i on ju prati jer mu je dosla jedna jedina karta koja mu igra za neku malu skalu i dobije ju s tim. Al nevjerojatno da ce netko platiti tako velik rrireiz a nema NISTA odnosno rupu- samo mu je ta karta trebala i on ju dobije! Pa blago njemu... A simpa je lik, ja ga izbacila proslu subotu kao bountya i zaradila he he Kolo srece se okrece:) |
|
 | |
Martini Team Pokerica

Number of posts: 426 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 17.01.10 2:08 | |
| Soki a koliko ljudi je bilo? Čujem da je ludnica ovih dana. |
|
 | |
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 17.01.10 2:12 | |
| Pet stolova je cak bilo veceras turnir ( sto je dosta, proslu je bilo negdje tri stola) a ostalo sve puno cashevcima |
|
 | |

| Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 17.01.10 2:15 | |
| bilo je i prošlu 5 sam su brzo poispadali pa nisi skužila  |
|
 | |
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 17.01.10 2:21 | |
| Ma da? vidis tko bi reko hhhhhm.. Uglavnom steta za nas dvije veceras  |
|
 | |

| Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 17.01.10 2:23 | |
| je  ja sve čekam da se javite negdi iz mekdonaldsa, ono kao osvojile lovu pa se časte... ma bude ovaj tjedan ziher nekaj kapnulo  |
|
 | |
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: 'Kak to misliš, bolji si?' 18.01.10 3:52 | |
| Pošto je meni ovo posta najdraži dio foruma, a i žene imaju razumijevanja za teške sudbine  ode ću se izjadat  SNG regular speed, 9 igrača, početna faza. Ja BTN sa QQ, lik UTG+1 radi raise, ja reraise, on all-in. Pošto je dotad ima već 2-3 shovea all-in učinija mi se jedan od onih koji čim vide sliku ka da su Gospinu sliku ugledali i ja ga callam. Ima ATo (Cookie-ina najdraža ruka  ), flop i aš i desetka i ja sam osta na 85 čipova, dok drugi imaju između 1350-3000  Dakle, caru je u ranoj fazi SNG ATo toliki premium da gura all-in s rane pozicije i ja sam stvarno više fasciniran takvim likovima hehehe. Ali ja odlučujem gledat vedriju stranu života i tih mizernih, ali srcu dragih 85 čipova odlučih gledat ka 8.5 BB što je sasvim dovoljno dok je stol još pun. Kako je na mene bija red za blind popušija sam još 15 i mojih divnih 85 je spalo na 70. Onda je barba krenija igrat, doša s njima na 600, ispratija još dvojicu divnih mladića van sa stola makar su svi očekivali da ispadnen prvi. I tako se ja usidrija na ovih 600 i čekan priliku za totalni comeback i ruku prije toga krele chipleader uvidje kako je A7o divna ruka za all-in i dobije ga 2. po veličini stacka i bivši chipleader ostane na 450. Odma gurne all-in jer što će on igrat sad više kad nije zvijezda večeri, ja na BB iman AKs. SB prati i calla bivšu zvijezdu večeri jer je i on biće procijenija da tele gura s bilo kakvim kartama jer mu je ego povrijeđen (kako je samo izgubija takav premium kakav je A7o?!... sudbo, teška li si  ). Ja to vidin ka svoju priliku da se u potpunosti vratin u igru i shoveam. SB calla. Obojica smo dobro procijenili bivšu zvijezdu večeri, on je ima K3s. Samo što SB-a baš nisam dobro procijenija jer je on ima AA. I ispadoh 6. od 9. Malko sam razočaran jer sam stvarno tija ući u lovu, ne zbog love koliko da pokažen da se mogu dobrom igrom vratit iz takve vrlo neugodne situacije. I zamalo mi je uspilo... samo da nije bilo glupih aševa  |
|
 | |
| | 'Kak to misliš, bolji si?' | |
|