|
|
| Author | Message |
|---|
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: KOJI K****? 18.01.10 19:59 | |
| upravo sam sa TT izgubio od KQ na T3K flop. zomg, rigged! |
|
 | |
butko Boja

Number of posts: 550 Location: vz/ri Poker Site: cake Karma: 22
 | Subject: Re: KOJI K****? 18.01.10 20:05 | |
| jednom je okej ali ako se ponovi onda je confirmed rigged |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: KOJI K****? 18.01.10 20:07 | |
| ali turn i river su bili K3  rigged 100%! |
|
 | |
veyst555 Boja

Number of posts: 527 Location: Value Town Poker Site: None Karma: 45
 | |
 | |
veyst555 Boja

Number of posts: 527 Location: Value Town Poker Site: None Karma: 45
 | Subject: Re: KOJI K****? 18.01.10 20:16 | |
| Moderatori posteno dogovaraju da svatko mora proci to i da nece brisati rigged teme(neke gluposti s pravom na misljenje...blah). Za sve omg its rigged teme zato predlazem da sluzbeno usvojimo pokerica banner koji ce ih docekati:  |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: KOJI K****? 18.01.10 20:27 | |
|  [x] rigged |
|
 | |
granazg Jedan par

Number of posts: 53 Location: zagreb Poker Site: partypoker,pokerstars,fulltilt,goalwin, Karma: 0
 | Subject: Re: KOJI K****? 18.01.10 20:44 | |
| evo i mensi se desilo prije 10 mina sad placem No Limit Holdem Tournament PokerStars 3 Players Hand Conversion Powered by weaktight.com$6.00+$0.50 Stacks:BTN ACEHI333 ( 4,730) SB Hero (2,835) BB adr#m (1,435) Blinds: 50/100 Pre-Flop: ( 150, 3 players) Hero is SB ACEHI333 folds, Hero raises to 400, adr#m goes all-in 1,435, Hero calls 1,035 Flop:  ( 2,870, 2 players, 1 all-in) Turn:  ( 2,870, 2 players, 1 all-in) River:  ( 2,870, 2 players, 1 all-in) Final Pot: 2,870Hero shows four of a kind, Fives  adr#m shows four of a kind, Fives - Ace kicker  adr#m wins 2,870 (net +1,435) Hero lost 1,435 ali nema veze na kraju sam bio u parama |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: KOJI K****? 19.01.10 1:02 | |
| | marsOpatija wrote: | Trece nekoliko clanova je dalo odgovor kakav sam ja htio na ovaj topic |
ako zelis samo ovakve postove kao odgovor na tvoje, onda nemoj vise nista postat na forum |
|
 | |
marsOpatija Dva para

Number of posts: 130 Location: Opatija Poker Site: online poker sucks* Karma: 2
 | Subject: Re: KOJI K****? 19.01.10 22:24 | |
| kako znas na koje sam postove mislio? daj ne pricaj gluposti |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: KOJI K****? 19.01.10 22:58 | |
| ti u svom postu nigdi ne spominjes pitanje, neku nejasnocu ili nesto trece, samo izbacujes svoje frustracije necim sta se zove varijanca.
svi sljedeci postovi su samo sprdnja na tvoj. neki su cak ulozili truda i graficki ti to iskazali |
|
 | |
marsOpatija Dva para

Number of posts: 130 Location: Opatija Poker Site: online poker sucks* Karma: 2
 | Subject: Re: KOJI K****? 20.01.10 14:37 | |
| | zamorano11 wrote: | ti u svom postu nigdi ne spominjes pitanje, neku nejasnocu ili nesto trece, samo izbacujes svoje frustracije necim sta se zove varijanca.
svi sljedeci postovi su samo sprdnja na tvoj. neki su cak ulozili truda i graficki ti to iskazali |
kao i svaki drugi član koji je otvorio temu na ovom pdfu, ne znam u cemu sam pogrijesio? 2 puta u razmaku od pola sata sam izgubio od pokera 10-ki s tim da sam bio u ogromnoj prednosti, zato sam ovdje otvorio taj topic jer tu i spada. Neki su napisali normalne postove a neki kvazi najbolji igrači glumataju nesto... bmk |
|
 | |
ribaaaaaa Tris

Number of posts: 170 Location: Zagreb Poker Site: - Karma: 33
 | Subject: Re: KOJI K****? 20.01.10 16:02 | |
| | marsOpatija wrote: | | zamorano11 wrote: | ti u svom postu nigdi ne spominjes pitanje, neku nejasnocu ili nesto trece, samo izbacujes svoje frustracije necim sta se zove varijanca.
kao i svaki drugi član koji je otvorio temu na ovom pdfu, ne znam u cemu sam pogrijesio? 2 puta u razmaku od pola sata sam izgubio od pokera 10-ki s tim da sam bio u ogromnoj prednosti, zato sam ovdje otvorio taj topic jer tu i spada. Neki su napisali normalne postove a neki kvazi najbolji igrači glumataju nesto... bmk |
U tim rukama nisi bio baš u "ogromnoj prednosti", odnosno nisi bio onoliko u prednosti koliko misliš da si bio. U prvom postu si napisao da si u nekim rukama na flopu imao više od 95 %. Ne znam da li to misliš za ruke koje si postao, ali u jednoj od njih na flopu imaš 77% za dobit pot, a u drugoj 65%. |
|
 | |
|