| | savrsen put prema final tableu i onda...!!!!! | |
|
| Author | Message |
|---|
DonkeyRi Pokerica

Number of posts: 1087 Location: Rijeka Poker Site: Unibet Karma: -2
 | Subject: savrsen put prema final tableu i onda...!!!!! 19.01.10 4:59 | |
| hmm radi se o turniru na full tilltu 1+30 ako se ne varam 1 rebuy +1 add on! prijavljenih oko 1200 ljudi cca! ostalo nas je 45! u nekim sitnim parama sam 1 mjesto je cca 600$ 2 nesto manje itd! 3 sam po chipovima!! U BB-u sam i dobivam  imam 100k chipova! utg rejza 3x BB ima nesto manje od mene oko 70k chipova! callam ga cisto da vidim flop mozda padne neki set i eto savrsen flop za mene prvi sam na poziciji ne zelim previse rejzati da se protivnik ne prestrasi rejzam 10k protivnik instant gura all in... sto bi ste vi napravili?! |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: savrsen put prema final tableu i onda...!!!!! 19.01.10 5:04 | |
| Pozvao bih. Imas set, drawy je flop i kombinacije njegovih ruku dominiras iako je u pitanju utg kojemu su AA i QQ svakako u rangeu no isto tako i AQ, AK te KQs za par i flush draw i slicno.
Naziv teme je dosta intuitivan, i s obzirom da si postao ovo u tapije hvalisanje i ostalo nisam siguran da li stvarno trazis odgovor na svoje pitanje ili je ovo (kao sto sumnjam) prikriveni bad beat post.
Ako je imao AA ili QQ, odmah cu ti reci da to nije cudno. Jest da nije jako cesto da smo set over setani, ali ako je to slucaj, onda to otpisi jednostavno zato sto je on ipak UTG i njegov preflop raising range naginje najjacim kartama koje bi igrao s neke pozicije (ne znam da li je ovo dovoljno jasno) pa je tako vjerojatnost za AA i QQ daleko veca nego da je raiseao na buttonu.
Unatoc tome, mislim da je call obavezan.
ps. ja nisam turnirski igrac i to volim naglasiti, tako da ako sam nesto krivo procijenio vezano za stack sizeove ili ne znam sto onda neka me netko tko je turnirski igrac ispravi, ali nekako mislim da je u pitanju i jako deep situacija set ne bacas, pogotovo ne na ovakav drawy flop. |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

Number of posts: 1087 Location: Rijeka Poker Site: Unibet Karma: -2
 | Subject: Re: savrsen put prema final tableu i onda...!!!!! 19.01.10 5:12 | |
| da imas pravo frajer je imao AA...totalno sam izgorio ono jer sam bio uvjeren da cu doci do final tableo di su za moj tek pocetno 3znamenkasti bankroll nagrade jako lijepe uz nadu da cu uzet i njegov stack te da cu odmah tim callam osigurat top5. bas nikako nisam mogo bacit ovaj hand jedino sam to mogo ucinit prije flopa :\ |
|
 | |
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: savrsen put prema final tableu i onda...!!!!! 19.01.10 5:37 | |
| Po meni ovo je čisti call. Iako su AA i QQ sigurno u rangeu protivnika i tim te rukama izbacuje, postoji velika šansa da ima jakog aša (AK recimo) pa mu je board donija top par s najjačim kickerom ili dva para (AQ), a te ruke dominiraš sa svojim setom. Uša si u lovu i sad nema pičkaste igre, napadaš prvo misto, a to ćeš učiniti tako što nećeš bacat flopane setove  |
|
 | |
Djursan Set

Number of posts: 289 Location: Zagreb Poker Site: Live poker only Karma: 12
 | Subject: Re: savrsen put prema final tableu i onda...!!!!! 19.01.10 7:17 | |
| Dobro odigrano, nema načina da se izvučeš iz ove ruke. Nažalost peh set na set, ali ove situacije se neće često dešavati, i da svaki set ovako odigraš, dugoročno ćeš sigurno profitirati. |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: savrsen put prema final tableu i onda...!!!!! 19.01.10 9:09 | |
| to je fold preflop ako su blindovi 1k/2k i veci, a ovak kad te pogodio set ship it  _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
Anakiir Tris

Number of posts: 225 Location: Relearning ABC Poker Site: Stars/? Karma: 9
 | |
 | |
veyst555 Boja

Number of posts: 527 Location: Value Town Poker Site: None Karma: 45
 | Subject: Re: savrsen put prema final tableu i onda...!!!!! 19.01.10 10:00 | |
| Ja se slazem s borisom, ipak je bubble(nije vazno sta je vec u sici),sa 66 jedino sta radis je set mining (koji si do sada vec trebao napustiti, a sa 66 se nemas cemu drugom nadati, sigurno ne flopu na kojem imas overpar:) ),a kad utg rejza jednoga od chip leadera- monster incomming, pa fold bez obzira na 50bb stack.
al kad si vec usao,izaci bogami nisi mogao, call je dobar tu cesto stackas sve AX ruke, pogotovo one s 2 para tipa AQ. |
|
 | |
| | savrsen put prema final tableu i onda...!!!!! | |
|