Danas sam dobio informaciju da su neki korisnici (za jednog znam sigurno) dobili navodno mail od mene kojim pozivam na registraciju na neki unibet turnir putem sumnjivog linka.
Mail je poslan sa izmisljene mail adrese koja djeluje poput moje zbog njenog naziva ali samnom nema veze, a niti sa pokerica.net forumom ili portalom.
Molim sve korisnike koji su dobili ovaj mail da ga izbrisu ili oznace kao spam te da nikako ne vjeruju onome sto pise unutra.
"Mail glasi:
From: Red Raw redraw.pokerica@gmail.com
Date: 2010/1/14
Subject: Pokerica.net i unibet.com Vas nagrađuju! Pokerica.net and unibet.com are rewarding you!
To: xxxxxxx
Poštovani xxx
Pokerica.net je nagrađena od strane naših sponzora unibet.com sa 15 besplanih ulaza u turnir vrijedan 1000$. Turnir će se održati 25. 01. 2010 sa početkom u 20:00h po lokalnom vremenu. Vi kao naš član i član unibet.com ste zajedno sa još 14 članova našeg foruma izabrani za besplatni ulaz u turnir! Čast nam je uručiti ovu nagradu Vama! Na vama je samo da se registrirate do 19. 01. 2010 do 23:59h po lokalnom vremenu.
Svoje mjesto možete rezervirati na
http://h1.badwaresite.www/premium********* link
Sretno na turniru!
Lijep pozdrav,
Team Pokerica"
Ovo je vrlo velika prijetnja i opasnost za vase accounte ako ste koristili ovaj link ili neke druge linkove ove vrste te vam radi vase osobne sigurnosti savjetujem da hitno promijenite lozinke za svoje poker racune na unibetu ili drugim siteovima za koje ste dobili ovakve mailove.
Netko se dosta potrudio, a s razlogom sumnjam na sada bivseg korisnika "pokerica", kako bi pokusao izvesti ovu prevaru i krivnju svaliti na mene osobno i na pokerica.net i njezin team u cijelosti ali nadam se najtoplije da takvo nesto nije uspjelo.
Sumnje postoje i ovo ce se najozbiljnije istraziti, a prekrsiteljima ce se pozabaviti ostro ukoliko budu otkriveni (a za sada vec ima pokoji trag i indicije no o tome ne mogu jos govoriti).
Red