|
| Author | Message |
|---|
DonkeyRi Pokerica

Number of posts: 1087 Location: Rijeka Poker Site: Unibet Karma: -2
 | Subject: PartyP fish gaming xD 22.01.10 4:03 | |
| eto imao sam na partyu od prije nekih 2.50% od nekog bonusa i sjeo na cash i u jedno sat vremena igre se popeo na 45$ xD xD xD |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 7:40 | |
| 2.5% misliš $? Sigurno si igrao NL2.  |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

| |
 | |
veyst555 Boja

Number of posts: 527 Location: Value Town Poker Site: None Karma: 45
 | Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 14:24 | |
| Nice BR menagment. al ako vec gura bager fino vidimo se za 25/50 stolovima uskoro  |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 16:30 | |
| ma je to sam iso na sve ili nista  xD previse nl25 za bankroll od 50$ 2 bad bita i stao bager! |
|
 | |
Brky Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: Full tilt Karma: 13
 | Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 16:37 | |
| a do kolko si mislio ic na sve il nista? do soma dolara? |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 16:48 | |
| ne...nego ostat na nl25 jer su fishevi ono ja imam QQ frajer ima ak flop 9J4 on baca donkey bet ja ga allinam on call s AK i river naravno A -.- |
|
 | |
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:00 | |
| ovu istinitu pricu neki znaju s jednog drugog poker foruma, ali cu je ponoviti. imam sina kojem je sad malo vise od 20 i on je mene navukel na poker prije recimo 4 godine. tu, naravno, mislim na holdem. 5 draw 7-A sam igral prije vise od 25 godina.
pocetak klasika, freeroll-ovi, pa prva uplata pa live etc.
btw dva puta se u hr dogodilo da su otac i sin na nekom live turniru bili na final table. to su moja saznanja, netko ce me mozda ispraviti. prvi su bili sin resta i njegov otac, a drugi sin kiki i ja otac:-)
uglavnom, odem ja na live turnir, a sinu ostavim cca. 3 € nek se zabavlja. cudnovati poker site cije ime necu spominjati, ali mnogima je ostal u jako dobrom sjecanju...bazen pun ultramegafiheva. mislim da vise ne egzistira :-)
vratim se ja u neko doba noci doma s live turnira (necu se hvaliti, ali znam da sam bil u lovi, moguce i osvojil), a sinak bulji u komp i klika. pogledam stanje na racunu... malo manje od 250 €.
onda sam jos malo ja sjel i digel na preko 900 € i cash out.
dakle, moguce je, ali samo kroz zahebanciju. nikome to nek ne prelazi u naviku.
bil sam i za stolom gdje je podijeljen bad beat jackpot, "gubitnik" 177.000 $, pobjednik upola manje, mi ostali 1300$, ali svega 10 puta nakon toga sam negdje igral na takvom stolu posto je previse onih 0,5 $ kaj uzmu od svake odigrane ruke i nemam bankroll za takve igre.
poanta: bankroll managment je najvaznija stvar za profitabilno igranje pokera. |
|
 | |
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:01 | |
| | DonkeyRi wrote: | | ne...nego ostat na nl25 jer su fishevi ono ja imam QQ frajer ima ak flop 9J4 on baca donkey bet ja ga allinam on call s AK i river naravno A -.- |
Obv rigged. On donk bet, on ima sriće, a ti sa 50-ak dolara igraš NL25. Mislin da je nagradno pitanje "Ko je tu donk?".
Stari, shvati, jedna izgubljena ruka kurca ne znači. Znači kad igraš limit koji ne bi smija po BRM. Onda ti ta ruka znači sve. Al kad se držiš BRM onda je jedna izgubljena ruka uopće smišna stvar za raspravljat, poludi čovik, za minut ga prođe i nastavi igrat. Koliko si postova ode natuka sve na istu temu moga si pogledat 30 videa i pročitat 5 knjiga iz kojih bi nešto i naučija, a ovako si samo prosuja vrime i energiju... |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:19 | |
| | ZDMitch wrote: | | DonkeyRi wrote: | | ne...nego ostat na nl25 jer su fishevi ono ja imam QQ frajer ima ak flop 9J4 on baca donkey bet ja ga allinam on call s AK i river naravno A -.- |
Obv rigged. On donk bet, on ima sriće, a ti sa 50-ak dolara igraš NL25. Mislin da je nagradno pitanje "Ko je tu donk?".
Stari, shvati, jedna izgubljena ruka kurca ne znači. Znači kad igraš limit koji ne bi smija po BRM. Onda ti ta ruka znači sve. Al kad se držiš BRM onda je jedna izgubljena ruka uopće smišna stvar za raspravljat, poludi čovik, za minut ga prođe i nastavi igrat. Koliko si postova ode natuka sve na istu temu moga si pogledat 30 videa i pročitat 5 knjiga iz kojih bi nešto i naučija, a ovako si samo prosuja vrime i energiju... |
ma LoL e ako mene boli k za to sta se vi sekirate napisah gore iso sam nasve ili nista i to je to da sam digo taj pot bio bi na 100$ onda sjeo na 2 stola...nie proslo streso me Bead bit i jebiga sta sad ionako sam krenuo s 2$ |
|
 | |
ZDMitch Full house

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:21 | |
| Ne sekiram se ja nimalo nego bi ti tija pomoći. Sad vidin da ti ni dragi Bog ne more pomoći jer na bilo kakvu konstruktivnu kritiku i sugestiju ti odmahuješ rukom i nastavljaš po svome. Sritno ti bilo. |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:24 | |
| |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:26 | |
| Kao prvo to i nije neki opaki bad beat. Kao drugo, ovo nije forum za kockare, neko poker forum. Ali očito kod tebe nema razlike. I ja popizdim na neke ruke, ali shvaćam da je to sve sastavni dio igre zvane poker. Ne vidim koji bi bio smisao pokera kada bi se unaprijed znao scenarij. |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:28 | |
|
Samo potvrda onoga šta sam gore napisao. Jedna škola ti nije bila dovoljna, možda druga bude. |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:34 | |
| kako ne :\ da napravim opet takav BR tamo nebi ga mrtav stilltao pogotovo ne sjeo na onaj SHIT ona poker rusha! mnogi su na tome skucali dosta para citao sam po raznim forumima! |
|
 | |
ZDMitch Full house

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:34 | |
| Neće to ići na taj način, tu lovu zaboravi, nema je više, kreni iznova. Moju ekipu je destkovala kocka (ne poker jer poker to i nije) ali ono što sam iz njihovih brojnih primjera naučija - kad izgubiš neku lovu zaboravi ju!
Toliko su izgubili išavši vraćati ono što su popušili na ruletu ili kladionici, da bi se ep o tome moga napisat. Ja sam naučija na njihovim grješkama jer su one potresale cilu našu ekipu, tako da NIKAD ALI NIKAD ne iden vraćati iznerviran i pod stresom izgubljeno jer je to put u samo veće probleme.
Ako te je baš uništilo, iznerviralo, naljutilo, lipo odmori tjedan dana od pokera, u međuvrimenu gledaj videa ili pročitaj neku knjigu o toj tematici, skupljaj lovu, odmori živce i onda kreni isponova.
VRAĆANJE IZGUBLJENOG BANKROLLA VODI U GUBITAK JOŠ JEDNOG.
Čim si se dovea u poziciju da izgubiš cili bankroll u par sati ili dana to pokazuje da si sklon pomacima van bankroll managementa, a to se ne liječi tako brzo jer jako puno ovisi o karakteru i disciplini. Dakle, kad si jednom u par sati sve zdonka bez da se smiriš, bez da počneš učiti o pokeru i BRM, učinit ćeš to ponovno, skoro pa sigurno. A to si i napravija, izgubija si ova 2$ (što je smišna cifra), ali tako bi izgubija i 20, 100, 200, 500... |
|
 | |
veyst555 Boja

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:50 | |
| | DonkeyRi wrote: | ma je to sam iso na sve ili nista xD |
| DonkeyRi wrote: | | ne...nego ostat na nl25 jer su fishevi |
Ma da pusti njih i gluposti i iduci put sve na crno!
Last edited by veyst555 on 22.01.10 18:01; edited 2 times in total |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 17:59 | |
| | veyst555 wrote: | | Ma da pusti njih i gluposti i iduci put sve na crno! |
?? uredu je! nisam tip koi gleda poker ko kocku! |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 18:02 | |
| Sorry, Donkey, koliko godina imaš ak se smije znati? |
|
 | |
veyst555 Boja

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 18:04 | |
| |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 18:30 | |
| a ono da bio sam u kurcu jer sam s prakticki 0$ jer je to bio bonus 50$ napravio 200$ i nes sitno! i onda ih spalim na tom rushu sugavom :\ da nie bilo tog smeca vjerujem da bi sigurno bio na jos + 100 jer sam procitao neku literaturu na netu kako igrat turnire s ne previse ljudi znaci 180max i bas su mi krenuli i onda puff:\
$3 + $0.30 KO Sit & Go Double StackTurbo $3.00 + $0.30 90 2 $43.88 $3 + $0.30 KO Sit & Go Double StackTurbo $3.00 + $0.30 90 3 $31.50 $3 + $0.30 KO Sit & Go Double StackTurbo $3.00 + $0.30 90 2 $43.88 $6 + $0.50 KO Sit & Go Double StackTurbo $6.00 + $0.50 90 2 $87.75 $3 + $0.30 KO Sit & Go Double StackTurbo $3.00 + $0.30 90 2 $43.88 $3 + $0.30 KO Sit & Go Double StackTurbo $3.00 + $0.30 90 2 $54.01 |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: PartyP fish gaming xD 22.01.10 18:48 | |
| | dfable wrote: | | Sorry, Donkey, koliko godina imaš ak se smije znati? | 20 |
|
 | |
|