pokerica.net poker forum

strategija - analiza - coaching - rakeback - bonusi - cash game - turniri - dnevnici - online - live

Pokerica.netPokerica.net  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

bitno je u pravom trenutku maknut se od stola :)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Bora Tajter
Team Pokerica

Number of posts: 1127
Poker Site: RR poker

PostSubject: bitno je u pravom trenutku maknut se od stola :)   22.01.10 14:40

http://www.pokerhand.org/?5109288

taman me stara zvala da joj pomognem unijet stvari, kak nije dosla 10 sec poslije...

veyst555
Boja
Boja

Number of posts: 527
Poker Site: None

PostSubject: Re: bitno je u pravom trenutku maknut se od stola :)   22.01.10 14:48

Shocked ouch.
Jos je pfr ispalio prvi barred Smile

Ja sam jucer slowrolao s nutsima lika koji me nervirao, zacitao se nesto na pokerici i timed out/foldao Sad

Sigh.
Back to top Go down
miroror
Skala
Skala

Number of posts: 409
Poker Site: full tilt, poker stars

PostSubject: Re: bitno je u pravom trenutku maknut se od stola :)   22.01.10 16:03

hehehe, ja sam izgubio preko 800 dolara na taj nacin, slao sam mail FT i svima.....

zakacio se s likom, dobio sam full house na riveru on je ocito imao boju, na kraju sam betao 195 dolara i ostavio si 2 dolara tek tolko da ga isprovociram, i lik je cekao, cekao, a meni je pukla veza .... nakon 3 minute sam skuzio da je lik vidio da sam disconnect i gurnuo je all in a ja kako sam imao 2 dolara iza isao je fold... umjesto da sam fino sve gurnuo unutra.... idiot... nakon toga sam nabavio novi komp, jer sam isutirao svoj stari.....
Back to top Go down
Bora Tajter
Team Pokerica

Number of posts: 1127
Poker Site: RR poker

PostSubject: Re: bitno je u pravom trenutku maknut se od stola :)   22.01.10 17:05

hehe, siguran sam da im dosta takvih pricica:)

zadnji put kad sam popizdio na on line igri sam na turnu zakeljio nuts full a bio sam siguran da lik ima tris i tama kad sam stisnuo rejz sam na tastaturi pritisnuo da mi se ugasi komp dok me on rerejzo poceli se svi stolovi zatvarat, tad mi je doslo da razbijem tastaturu cijeli dan me nije islo i onda jos tak nesto...

veyst555
Boja
Boja

Number of posts: 527
Poker Site: None

PostSubject: Re: bitno je u pravom trenutku maknut se od stola :)   22.01.10 19:21

Lol ovoj temi fali ljubavi, zakon price Smile
Back to top Go down
Beki89
Skala
Skala

Number of posts: 407
Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network

PostSubject: Re: bitno je u pravom trenutku maknut se od stola :)   22.01.10 20:30

miroror wrote:
hehehe, ja sam izgubio preko 800 dolara na taj nacin, slao sam mail FT i svima.....

zakacio se s likom, dobio sam full house na riveru on je ocito imao boju, na kraju sam betao 195 dolara i ostavio si 2 dolara tek tolko da ga isprovociram, i lik je cekao, cekao, a meni je pukla veza .... nakon 3 minute sam skuzio da je lik vidio da sam disconnect i gurnuo je all in a ja kako sam imao 2 dolara iza isao je fold... umjesto da sam fino sve gurnuo unutra.... idiot... nakon toga sam nabavio novi komp, jer sam isutirao svoj stari.....

rigged Wink hahahahahahhaha
Back to top Go down

bitno je u pravom trenutku maknut se od stola :)

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1