5.mjesto s FPT pointsima! :) i back x3 my bankroll :)
Author
Number of posts: 1087 Location: Rijeka Poker Site: Unibet Karma: -2
Subject: 5.mjesto s FPT pointsima! :) i back x3 my bankroll :) 23.01.10 4:50
eto da me neko bio stejkao nia bash 1. mjesto ali mislim da je okei! uplatio sam ovaj turnir s FPT pointsima! eto: http://img32.imageshack.us/i/5mjestoturi.jpg/ bilo je 4500 ljudi cca
RedRaw Team Pokerica
Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
Subject: Re: 5.mjesto s FPT pointsima! :) i back x3 my bankroll :) 23.01.10 5:42
Cestitam na solidnom rezultatu. Pretpostavljam da je sve po spagi islo?
Neznam odakle si izvukao ono ime DurrJrrr s druge teme, al ovo je ss sngova za koje je trazio staking:
S druge strane iskrene cestitke na turniru, i kloni se cash stolova ubuduce
eSco Pokerica
Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
Subject: Re: 5.mjesto s FPT pointsima! :) i back x3 my bankroll :) 23.01.10 13:48
dfable Pokerica
Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
Subject: Re: 5.mjesto s FPT pointsima! :) i back x3 my bankroll :) 23.01.10 14:30
Ono mu je drugi nick, igra i pod onim nickom.
Sada ne kužim da li je stvarno dobar igrač ili ga je samo posralo. Nadam se da je ovo prvo i da će i dalje postati ovakve rezultate
mario66617 Boja
Number of posts: 541 Location: Sisak Poker Site: Unibet, Merge Karma: 16
Subject: Re: 5.mjesto s FPT pointsima! :) i back x3 my bankroll :) 23.01.10 14:39
u svakom slučaju odličan rezultat...ne vidi se broj ulaza al pošto je na FT može se pretpostaviti da je bila hrpetina ljudi...bravo...
dfable Pokerica
Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
Subject: Re: 5.mjesto s FPT pointsima! :) i back x3 my bankroll :) 23.01.10 15:08
Uvijek je krcat, mislim da je max 3600 i toliko ih i bude.
DonkeyRi Pokerica
Subject: Re: 5.mjesto s FPT pointsima! :) i back x3 my bankroll :) 23.01.10 15:58
bilo je 4700 ljudi negdje da tako je ovo mi je stari acc na koem sam jos prie bio uplatio nekih 30desetak$ a na onom durjrrr sam imao onih free50$ na starom naravno nastavljam na ovom accu! na ovom ACCu mi je los turnament history jer mi je ovo acc od kad sam pocinjao igrat poker dakle od pred nekih 6-7 mjeseci! Bilo je par situacija di sam mogo izgubit cijeli stack! evo jedna : http://img237.imageshack.us/i/kkvssetjj.jpg/
ovdje me A ubiti spasio iako mi nie bilo jasno zaso je chekirao flop! pa sam ja continu bettao do rivera river sam chekirao!
DonkeyRi Pokerica
Subject: Re: 5.mjesto s FPT pointsima! :) i back x3 my bankroll :) 23.01.10 16:01
RedRaw wrote:
Cestitam na solidnom rezultatu. Pretpostavljam da je sve po spagi islo?
Hvala i je da... u par situacija mi je srce stalo kad sam morao bacit all in bluff na A koi je izaso na turnu gdje je bilo vec pol mog i pol protivnikovog stacka unutra i 1 all in di je protvnik imao AK suit imao je draw nuts flush u flopu ja KK !
5.mjesto s FPT pointsima! :) i back x3 my bankroll :)