| | Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? | |
|
| Author | Message |
|---|
robi_fish Jedan par

Number of posts: 24 Location: Zagreb Poker Site: unibet.com Karma: 1
 | Subject: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 24.01.10 15:27 | |
| Evo napokon sam se odlucio promjenit site za gejmanje i za sad se cini kao pravi potez... odigrao sam dvjestotinjak handova, uplatio sam min. 25 $ Cash 0.25/0.50  |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 24.01.10 15:37 | |
| nice brm. nice sample size.
Last edited by eSco on 24.01.10 15:38; edited 1 time in total |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 24.01.10 15:38 | |
| 1.) 200 handova je pre pre pre malo da ti itko kaže jel ovo sreća ili skill 2.) igraš daleko izvan bankrolla, igraš level za koji si imao ne 10, ne 20, nego 0.5 buyinova, što nikako nije dobro i ako tako nastaviš trebat će ti otprilike još tolko a možda i manje hendova da budeš na 0$ (ovim te ne podcjenjujem nego je to jednostavno tako jer nemoguće je da ne izgubiš ni jedan all in) 3.) mislim da će ti svatko reć više manje isto kao i ja EDIT: evo već me esco pretekao i rekao isto  |
|
 | |
miroror Skala

Number of posts: 409 Location: zagreb Poker Site: full tilt, poker stars Karma: 7
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 24.01.10 15:40 | |
| | eSco wrote: | nice brm. nice sample size. |
lol |
|
 | |
Brky Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: Full tilt Karma: 13
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 24.01.10 15:41 | |
| odi igraj nl5. imas skoro 30 buyinova sto je taman |
|
 | |
robi_fish Jedan par

Number of posts: 24 Location: Zagreb Poker Site: unibet.com Karma: 1
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 24.01.10 15:43 | |
| Ma budem, ovo je bio samo test da vidim kakav je softwere pa sam se zaigrao... inace igram MTT max 2 $ buy in |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 24.01.10 15:45 | |
| u biti je sreca. jer sa $25 ic na nl50 je nesto kao da igras rulet. |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 24.01.10 15:45 | |
| Eto onda super, imaš odličan bankroll za to... ali za NL50 si još daleko... |
|
 | |
veyst555 Boja

Number of posts: 527 Location: Value Town Poker Site: None Karma: 45
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 24.01.10 16:05 | |
| Mene grize sta je to "nesgto drugo" u pitanju sreca ili nesto drugo  ? |
|
 | |
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | |
 | |
veyst555 Boja

| Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 24.01.10 16:50 | |
| Aha vec sam paranoican, misli sam da je opet "omg navlace te i dobijas kad uplatis prvi depozit" thread  Onda kao sta su i dugi rekli skill kao da si stavio na 25 crveno. |
|
 | |
NiX2401 Dva para

Number of posts: 91 Location: Trnovec (Varaždin) Poker Site: Full Tilt Poker, iPoker Karma: 3
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 25.01.10 17:06 | |
| hm...
ne pise nigdje (ili ja ne vidim) dali je "limit" ili "no limit" Holdem.
Ako je Limit Holdem onda je malo manja greška što se tiče bankroll managementa, i u tom slučaju sad imas bankroll za nastaviti igrati taj level. |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 25.01.10 17:13 | |
| 50 BB/100 mi se ne cini bas sustainable. |
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 25.01.10 17:24 | |
| U jbt kako ti jebeno ide ja sam breakeven ovaj mjesec, nek vam kaze esco u kake ja debilne downswingove upadam, i plus koji buy in ode na tiltanje užas... Mislim da sam od 10 KK preflop (klasika play 3bet - 5 bet shove) sto sam isao all in dobio 2 puta. I to na partyu, al mora krenit, to je varijanca. Da sad ja odem sa 25 dolara na nl 25 mislim da bi u roku od 10 min uletio sa QQ u aseve il slicno  )) PARTY JE RIGGED  haha |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | |
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 25.01.10 17:46 | |
| Prijatelju jel ti moram sad trazit screen shot gdje odem all in sa KK prije flopa i lik slavodobitno pokaze vizionarskih 77 i kaze (smrdljivi englez) "ZNAO SAM DA IMAŠ JAKO VISOK PAR PA SAM CALLAO". Eh da sam bar ja taj vidioti milan i da osjetim setove. |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 25.01.10 18:39 | |
| |
|
 | |
veyst555 Boja

| Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 25.01.10 18:40 | |
| Meh kolko se ovakvih tema otvori, dok se ekipa zaprica OP busto  |
|
 | |
veyst555 Boja

| Subject: Re: Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? 25.01.10 18:41 | |
| Sta valjda ujedno znaci da si je sam dao odgovor na pitanje pa ovo ni ne cita  |
|
 | |
| | Sreca kao novi clan PartyPokera ili nešto drugo? | |
|