|
|
| Author | Message |
|---|
Andrew Dva para

Number of posts: 109 Location: Osijek Karma: 0
 | Subject: Propbet - HUSNG 31.03.09 16:21 | |
| evo kolega mile se dosjetio jednog "izazova" pa mi je predlozio da pokrenemo kompetisn =)
dakle, radi se o "dvoboju" izmedju mene i njega, tj. tk oce skupiti vise profita u 4. mjesecu ove godine izricito na HUSNG igrama od 20-55$, bilo to turbo ili normal (ja igram normale, on turbo kolko znam), uz minimum od 200 meceva
imamo medjusobno jedan bet za ovo, ali bi bilo super kada bi bilo jos ljudi zainteresirano za akciju, neki min wager da bude $30, a necemo sad u nebesa sa max.
mozemo escrow svu uplacenu lovu nekom adminu, te ce je on isplatiti po zavrsetku ovoga, tj na kraju mjeseca kada se bude vidilo ko je pobjedio
valjda ce biti zainteresiranih.. =)
ps ja sam xrency na ftp
Last edited by Andrew on 31.03.09 16:45; edited 2 times in total |
|
 | |
mile88 Tris

Number of posts: 245 Location: Bjelovar Poker Site: Full Tilt Karma: 19
 | Subject: Re: Propbet - HUSNG 31.03.09 16:29 | |
| Nadam se da ce bit zanimljivo za pratit, i bilo bi dobro kada bi nam se jos netko pridruzio. Siguran sam da ce nas ovo jos vise motivirat da igramo vise i bolje. I ajde ljudi navalite sa prop betovima  |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Propbet - HUSNG 31.03.09 16:58 | |
| Steta sto ne znam vase rezultate do sada pa ne mogu dati neki odd ali evo, ja 1-1 $100 na andrewa (bez uvrede mile, ipak je dio mojih novaca u njegovom rollu sada) da ce na kraju challengea 30.4. imati vise zaradenih $$.
tko hoce? |
|
 | |
Martini Team Pokerica

Number of posts: 426 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: Propbet - HUSNG 31.03.09 18:42 | |
| Može Red 100! Ja stavljam na Mileta. Za obojicu ne znam kak igraju, al osjećam da će Mile imat bolesni upswing sljedeći mjesec. |
|
 | |
Andrew Dva para

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 31.03.09 18:46 | |
| et da napisem statse, lol zaboravio sam
prosli mjesec nisam previse igrao
183 games 18.3% ROI
ove godine
860 games 14.8% ROI |
|
 | |
mile88 Tris

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 31.03.09 18:52 | |
| evo i moji statsi, sve ukupno od kad igram HU:
1357 games 8% ROI vecina turbo speed.
Martini nadam se da se neces predomislit nakon sto smo stavili statse XD |
|
 | |
Martini Team Pokerica

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 31.03.09 19:11 | |
| Gotovo je, a i ne bi se predomisli. Obojica imate dobre statse, ali ja vjerujem u tvoju sreću u travnju, osim toga tvoji su turbo pa ih stigneš više odigrat  . |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Propbet - HUSNG 31.03.09 19:56 | |
| pbojica imate odlične statistike, ovo će biti zanimljivo! dajte please napišite nickove na stranici na kojoj igrate da možemo live pratiti _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
Andrew Dva para

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 31.03.09 19:58 | |
| |
|
 | |
mile88 Tris

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 31.03.09 20:10 | |
| ja findingnemocro takodjer na ftp |
|
 | |
snegi Skala

Number of posts: 478 Location: Velika Gorica Poker Site: Kaj s njim? ne kužim ovo... Karma: 1
 | Subject: Re: Propbet - HUSNG 31.03.09 23:45 | |
| evo ja stavljam 30$ na mileta, kome trebam poslat paru/ da imam čisto kaj za pratit.. da bude zanimljivije.. |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:00 | |
| prihvaćam snegi, ja i ti se kladimo u 30$, kad završi mjesec si pošaljemo ovisno tko dobije( ja tebi ako mile, a ti meni ako andrew)  mislim da je povjerenje i gentlemenska čast dovoljno... _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
snegi Skala

Number of posts: 478 Location: Velika Gorica Poker Site: Kaj s njim? ne kužim ovo... Karma: 1
 | |
 | |
paranoid80 Jedan par

Number of posts: 45 Location: Dubrovnik Poker Site: pokerstars Karma: 0
 | Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:14 | |
| ha ha fora stvar
evo kladim se na Andrew za 30,50 ili 100 dolara...
javite gdje se lova skuplja da pošaljem
lol |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:17 | |
| necemo za nas prop bet nigdje skupljati, ovo je na forumsko povjerenje kojeg imamo dovoljno. Isplata je po zavrsetku beta, dakle, ubrzo nakon 30.04.2009. Paranoid, ja bi prihvatio prop bet protiv tebe, ali onda sam zicera na nuli, a nadam se da cu ipak martiniju odrati tih $100  .. mozda netko drugi prihvati..  |
|
 | |
paranoid80 Jedan par

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:18 | |
| ekipa jeste vi svaku noc ovako do kasna? a da se otvori nekakav nocni topic za nespavalice,ajme bilo bi tu svega? ja prije dva-tri ujutro rjetko kad idem spavat |
|
 | |
snegi Skala

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:20 | |
| | paranoid80 wrote: | ekipa jeste vi svaku noc ovako do kasna? a da se otvori nekakav nocni topic za nespavalice,ajme bilo bi tu svega? ja prije dva-tri ujutro rjetko kad idem spavat |
ja sinoć lego u pola 5 ujutro, digo se danas nešto prije 8, i evo sad da zavšim ovo pa idem spat, a opedt dižem se oko 6 idem poslovno za banju luku sutr, tj danas.. dnevno spavam 4-5 sati, mogli bi i tu neku okladu nabacit  |
|
 | |
paranoid80 Jedan par

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:23 | |
| jao jao snegi nešto mi je to poznato...
btw vezano za temu,kako ce se rezultati prezentirati i njihova vjerodostojnost? |
|
 | |
snegi Skala

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:26 | |
| | paranoid80 wrote: | jao jao snegi nešto mi je to poznato...
btw vezano za temu,kako ce se rezultati prezentirati i njihova vjerodostojnost? |
a jedino da se javljamo tu na forumu svkaih 10 minuta  |
|
 | |
paranoid80 Jedan par

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:33 | |
| snegi mogli bi se naci katkad na starsima,vidim da igraš tamo često ili je jokerstars tvoja bolna prošlost?  |
|
 | |
Martini Team Pokerica

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:35 | |
| Mislim da se kao dokaz uzima graf iz pokertrackera za taj mjesec. |
|
 | |
snegi Skala

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:37 | |
| | paranoid80 wrote: | snegi mogli bi se naci katkad na starsima,vidim da igraš tamo često ili je jokerstars tvoja bolna prošlost?  |
bila je.. al kad negdje moram di ima turnira i igre.. Znao sam popizdit, al niti jedna soba me nije naživicrala ko fultilt i noIQ te dve su stvarno prebrutalne bile, ovdje na starsima sam ipak neš i napravio, a osim toga volim izazove, i kad ne ide, kad mi se neš zainati želim to promjenit, prije sam imo jedan račun, ovaj Hrvoje S je drugi, i eto upravo sam posato srebrni, tak da valjd aipak igram neš tamo hehe |
|
 | |
snegi Skala

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:39 | |
| | Martini wrote: | | Mislim da se kao dokaz uzima graf iz pokertrackera za taj mjesec. |
a kaj ak nemam o pokertracker ili HEM? eto završio ja, odo ja u krpe sad.. dižem se za 4 sata... pozdrav i laku noć |
|
 | |
paranoid80 Jedan par

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 0:48 | |
| [bila je.. al kad negdje moram di ima turnira i igre.. Znao sam popizdit, al niti jedna soba me nije naživicrala ko fultilt i noIQ te dve su stvarno prebrutalne bile, ovdje na starsima sam ipak neš i napravio, a osim toga volim izazove, i kad ne ide, kad mi se neš zainati želim to promjenit, prije sam imo jedan račun, ovaj Hrvoje S je drugi, i eto upravo sam posato srebrni, tak da valjd aipak igram neš tamo hehe[/quote] da zna biti po živce pogubno,ja sam u više slucajeva razočaran i tužan nego ljut nakon bezobraznih vizionara i lude fortune koja ih prati. kad uhvatim vremena pošaljem ti poruku pa ako budeš dostupan možemo se zaigrat čisto radi zabave  |
|
 | |
Andrew Dva para

| Subject: Re: Propbet - HUSNG 01.04.09 8:34 | |
| koji spameri =)
zasad imamo:
andrew:
redraw - $100 disd - $30 paranoid80 - $30 - $50 - $100 - otvoreno (1-1 oddsi)
mile:
martini - $100 snegi - $30
kako mjesec bude odmicao oddsi ce se regulirati, evo oklade se primaju do 10og =) |
|
 | |
|