evo kako zavrsavaju "poker karijere". bitno je shvatiti, dici se i pred svima priznati: ja sam sluga i samoiskljucio sam se s 6 poker site-ova :-)
simpa je ovaj tekst pa eto da neki vide kaj ih ceka :-)
Dragi sluga,
U vezi vaseg zahtjeva za samoiskljucenje, vas racun je sad blokiran slijedecih sest mjeseci.
Izabranjem samoiskljucenja, prihvatili ste ___________ i G4 uvjete koristenja:
Uvjeti koristenja samoiskljucenja
• Trazim od _________ (tvrtke) da mi zabrani ulaz na njihov site kako bi mi sprijecili mogucnost da postavljam oklade u skladu sa Prevencijom, i da prihvati moju odjavu kao korisnik.
Slazem se da se necu logirati ili pokusati se kladiti sa ___________ za vrijeme mog samoiskljucenja.
Shvacam da cu biti blokiran od __________ ako se sazna da imam drugi otvoreni racun.
Shavacam da se necu moci prijaviti za najmanje 6 mjeseci, pocevsi s datumom mog samoiskljucenja. Slazem se da tvrtka ima pravo da prihvati moju prijavu nakon sto su zadovoljni da sam potrazio pomoc za moj kladionicarski problem.
Prihvacam da ce tvrtka uzeti sve mjere da me samoiskljuci, ali da nema nikakvu odgovornost osigurati da se necu kladiti i potpuno se slazem da cu ih osloboditi bilo kakvih odgovornosti za bilo kakave kazne, naplate, i troskove ukljucujuci sudske troskove koja tvrtka moze primiti ako se ne drzim mom dogovoru samoiskljucenja.
Slazem se da tvrtka nema nikakvu odgovornost isplatiti mi bilo kakve dobitke koje mogu steci kladjenjem sa ____________ za vrijeme mog samoiskljucenja.
Priznajem da su mi predlozili pomoc pri samoisklucenju i da imam pravo zatraziti profesionalnu pomoc u vezi s mojim samoiskljucenjem prije nego sto potpisem ovaj ugovor, i da ce troskovi biti moji.
Ovu aplikaciju radim po svojoj volji.
Molimo vas budite svjestni da _________ vam vise nece slati marketinske poruke. Necemo vas obavijestiti kad vas period samoiskljucenja zavrsi.
____________ Responsible Gaming