pokerica.net poker forum

strategija - analiza - coaching - rakeback - bonusi - cash game - turniri - dnevnici - online - live

Pokerica.netPokerica.net  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

samoiskljucenje 5 1 1
Share | 

samoiskljucenje

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sluga
Full house
Full house

Number of posts: 942
Poker Site: site

PostSubject: samoiskljucenje   31.01.10 7:21

evo kako zavrsavaju "poker karijere". bitno je shvatiti, dici se i pred svima priznati: ja sam sluga i samoiskljucio sam se s 6 poker site-ova :-)

simpa je ovaj tekst pa eto da neki vide kaj ih ceka :-)

Dragi sluga,
U vezi vaseg zahtjeva za samoiskljucenje, vas racun je sad blokiran slijedecih sest mjeseci.
Izabranjem samoiskljucenja, prihvatili ste ___________ i G4 uvjete koristenja:
Uvjeti koristenja samoiskljucenja
• Trazim od _________ (tvrtke) da mi zabrani ulaz na njihov site kako bi mi sprijecili mogucnost da postavljam oklade u skladu sa Prevencijom, i da prihvati moju odjavu kao korisnik.

Slazem se da se necu logirati ili pokusati se kladiti sa ___________ za vrijeme mog samoiskljucenja.

Shvacam da cu biti blokiran od __________ ako se sazna da imam drugi otvoreni racun.

Shavacam da se necu moci prijaviti za najmanje 6 mjeseci, pocevsi s datumom mog samoiskljucenja. Slazem se da tvrtka ima pravo da prihvati moju prijavu nakon sto su zadovoljni da sam potrazio pomoc za moj kladionicarski problem.

Prihvacam da ce tvrtka uzeti sve mjere da me samoiskljuci, ali da nema nikakvu odgovornost osigurati da se necu kladiti i potpuno se slazem da cu ih osloboditi bilo kakvih odgovornosti za bilo kakave kazne, naplate, i troskove ukljucujuci sudske troskove koja tvrtka moze primiti ako se ne drzim mom dogovoru samoiskljucenja.

Slazem se da tvrtka nema nikakvu odgovornost isplatiti mi bilo kakve dobitke koje mogu steci kladjenjem sa ____________ za vrijeme mog samoiskljucenja.

Priznajem da su mi predlozili pomoc pri samoisklucenju i da imam pravo zatraziti profesionalnu pomoc u vezi s mojim samoiskljucenjem prije nego sto potpisem ovaj ugovor, i da ce troskovi biti moji.

Ovu aplikaciju radim po svojoj volji.
Molimo vas budite svjestni da _________ vam vise nece slati marketinske poruke. Necemo vas obavijestiti kad vas period samoiskljucenja zavrsi.

____________ Responsible Gaming
Back to top Go down
http://www.potepuhi.hr/
bresha
Dva para
Dva para

Number of posts: 110
Poker Site: Pokerstars

PostSubject: Re: samoiskljucenje   31.01.10 12:49

šta ćeš sad raditi po cijele dane?
Back to top Go down
sluga
Full house
Full house

PostSubject: Re: samoiskljucenje   31.01.10 15:47

bresha wrote:
šta ćeš sad raditi po cijele dane?

igrat cu samo na 2 s kojih se nisam samoiskljucio.

tekst je fora. brinu se naveliko, a usput i ogradjuju:-)
Back to top Go down
bresha
Dva para
Dva para

Number of posts: 110
Poker Site: Pokerstars

PostSubject: Re: samoiskljucenje   31.01.10 15:49

lol, ja sam mislio da je gotova tvoja online karijera
Back to top Go down
shteva
Tris
Tris

Number of posts: 189
Poker Site: mansion poker

PostSubject: Re: samoiskljucenje   31.01.10 15:52

Ja sam se jedno samoiskljucio s party pokera poradi rokova.....

A onda se pojavio freeroll s nagradnim fondom od 200 dolara na koji sam iamo pristup. Prijavilo se troje ljudi.

Ak tad nisam razbio komp.....
Back to top Go down
sluga
Full house
Full house

PostSubject: Re: samoiskljucenje   31.01.10 16:00

ma ovo je zahebancija.
iako sam se samoiskljucil s pokerstarsa (ne lezi mi iako sam imal onog morskog pesa uz nick) i s full tilta na kojim ima turnira koje obozavam, ali imaju preveliku ponudu pa je onda zbilja bilo citavo vrijeme, kad nisam na poslu, uz komp i poker.
na party pokeru se nisam samoiskljucil, ali tam me "put" navede jednom u godinu dana i uvijek se razocaram, nije mi nekaj.
po ostalim mrezama i sobama mi javlja da vec "postojim", a pozaboravljal sam nickove i passworde pa kao da sam samoiskljucen :-)
Back to top Go down
ZDMitch
Full house
Full house

Number of posts: 727
Poker Site: iPoker Network

PostSubject: Re: samoiskljucenje   31.01.10 16:19

Long story short, žena ti je grintala nad glavom i sad se moraš "samoisključit"... ajme meni, biće i mene to čeka.
Smile
Back to top Go down
http://donatus72poker.blogspot.com

samoiskljucenje

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1