|
| Author | Message |
|---|
blixa123 Dva para

Number of posts: 106 Location: Rijeka Poker Site: Betsafe Karma: 12
 | Subject: sijecanj grafovi 31.01.10 20:52 | |
| varijanca+losa igra =ubi mi motivaciju = malo partija = breakeven 275 9man turbo SNGova, od cega: 248 10 + 1 24 6 + 0.6 3 20 + 2 Ravno 152.6 $ uz 5.2% ROI  , a pribrojimo li rakeback od 77.78 $ i VIP bonus od 50 $ ispada sve skupa 280 $ pa bolje da šutim i budem sretan što nisam u minusu. Biće bolje u veljači. Moš mislit.  |
|
 | |
veyst555 Boja

Number of posts: 527 Location: Value Town Poker Site: None Karma: 45
 | Subject: Re: sijecanj grafovi 31.01.10 21:08 | |
| SNGs are the DEVIL! Stvarno  |
|
 | |
munjoz Dva para

Number of posts: 115 Location: rijeka Poker Site: everest Karma: 5
 | Subject: Re: sijecanj grafovi 31.01.10 23:44 | |
| evo i moj graf za sijecanj.igram 6 stolova uglavnom NL10 ali i nesto malo NL20.pocetak mjeseca je lijepo krenuo ali onda su se zaredali losi dani sa puno bad beatova,tilta a sa time i losa igra.uglavnom ja zadovoljan jer igram prakticki tek 4 mjeseca tako da 120$ plusa od cash igre i 700$ od turnira u samo jednom mjesecu je veeeelika lova  |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: sijecanj grafovi 01.02.10 0:11 | |
| igrom na NL sam zadovoljan, nakon 4 k handova na NL50 i dobrog pocetka mj odlucio probat na NL100 probao s 4 buy ina i planiram se zadrzat jos uvijek igram malo pod kocnicom uostalom vidi se iz nonshowdown winingsa da radije idem do showdowna, pa cesto ne betam u situacijama u kojima sam poprilicno siguran da sam ahead...  zbog rake racea igrao sam dosta i FL s obzirom da sam pocetnik u FL i nemam previse iskustva ne mogu bit ne zadovoljan igrom iako sam svjestan da mi igra ima dosta leakova, ovaj downswing na grafu je poslijedica odvratnih natkupa di sam u 2 dana izgubio skoro 1500 € KK su mi u ta dva dana pali 50% slucajeva, s AK sam imao ogroman minus (vjerojatno sam ga dosta puta lose i odigrao) setupi set na set, a dijelom je toliki pad jer sam igrao previse stolova kako bi generirao sto vise rejka, a dan prije toga kako se i vidi iz grafa mi je predobro islo (tad je sve prolazilo, samo sto je trajalo puno krace nego ovaj ruzniji dio)  dakle: oko 1100 € rake backa 700 € cash igra 200 € rake race -300 € omaha 500 € MTT sveukupno 2200 € plusa pa sam unatoc izgubljenom raceu jako zadovoljan s prethodnim mjesecom!! sto se tica plana za ovaj mjesec igrat samo NL100 uz koji MTT al to cu vecinom uplacivat za bodove jer sam ih skupio gro... da i siguran sam da me FL nece tako brzo vidjet za stolovima, jednostavno mi se ne isplati igrat za rake back, a ako nisam u upswingu ili downswingu igram oko 0 _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
tarzan Set

Number of posts: 253 Location: džungla Poker Site: jungle poker ;) Karma: 24
 | Subject: Re: sijecanj grafovi 01.02.10 0:28 | |
| Da vidimo jel ima tko ruzniji graf od ovoga:  FL. Najgori mjesec ikada a da se jos vise deprimiram, prvi gubitak nakon niza od 24 pozitivna mjeseca! Do prije 7 dana me nije isla karta a ovo sranje na kraju je van svake pameti... edit: toliko o bankroll managementu za FL i preporucenih 300 BBa
Last edited by tarzan on 01.02.10 0:43; edited 1 time in total |
|
 | |

| Subject: Re: sijecanj grafovi 01.02.10 0:33 | |
| a svakoj seriji dodje kraj, a 24 mj igrat u plusu je jako dobra serija  al ovih zadnjih 2 k handova totalno sick ko da nijedan hand nisi dobio.... _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
tarzan Set

Number of posts: 253 Location: džungla Poker Site: jungle poker ;) Karma: 24
 | |
 | |
kanper Set

Number of posts: 317 Location: . Poker Site: . Karma: 1
 | Subject: Re: sijecanj grafovi 01.02.10 0:53 | |
| Evo nemam se sto pohvaliti za ovaj mjesec, samo gorak okus u ustima i prozivljen dosta velik neuspjeh po mene. Istina je da mi je razina igre ovaj mjesec bila jako jako losa. pokusat cu to sto prije popraviti da to pocne izgledati na nesto. Poslje onog na NL50 sto sam digao pot od 215$ nece da ga ubijes, uvijek netko je imao bolje od moga. sada samo stisnuti zube i dalje ici dok ova kriza ne prodje Jos imam +250$ od bonusa nekih  |
|
 | |
Chiro23 Full house

Number of posts: 762 Location: Tiltoland Poker Site: Ongame Karma: 7
 | Subject: Re: sijecanj grafovi 01.02.10 1:01 | |
| Ja sam prilično zadovoljan ovim mjesecom,naime,imao sam jedan malo veći bonus za očistiti,pa sam zbog toga odlučio malo više igrati PL25,uz dosadašnji PL10.To je rezultiralo time da sam se udomaćio na PL25 i vidim da igrači koji tamo obitavaju nisu nikakav bauk,tako da bih mogao i ostati na tom levelu. Enivejz,evo grafa:  A za potrebe Cash machinea na PartyPokeru sam odlučio uplatiti 100$ i shortstackati na NL25,čisto da prikupim bodove.Nakon parsto handova mi je NL digao tlak  pa sam se preselio na meni puuuno draži i prirodniji PL25 i tamo ostvario ove rezultate:  |
|
 | |

| Subject: Re: sijecanj grafovi 01.02.10 10:50 | |
| [quote="tarzan"] | boris1987 wrote: |
A cuj, na microgamingu je oko 4.8k hendova i na tom uzorku sam cak i sa straightom negativan na kraju mjeseca, koliko god to nevjerojatno zvucalo. Mislim da mi je win% sa straightom manji nego win% sa 1 parom. Suludo. Btw, kad su tebi pocela ta sranja na unibetu? Meni prosli petak, znaci 22. Iz grafova izgleda kao da bi nam se mogao poklapat pocetak downswinga....
Znas kak je, kad se jednom naviknes pobjedjivat onda ti svaki poraz jako tesko padne  |
iiss totalno ludo za to sa straightom, to se zove tapija...
meni je u utorak krenulo krenulo nizbrdo, al u srijedu je bio vrhunac igro sam skoro cijeli dan al bolesno lose je islo, jos sam u cetvrtak igro al sam se onda vratio na NL, puno bolje igram, FL igram dosta instiktivno bez previse teorijskog znanja tak da kad ne ide uz pretjerivanje i losu igru dobijem onakav graf prema dole.... _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
hEadAche1 Tris

Number of posts: 202 Location: Behind the desk Poker Site: FTP Karma: 12
 | Subject: Re: sijecanj grafovi 01.02.10 13:24 | |
| hu ide na pauzu od mj dana  |
|
 | |
hrvoje07 Tris

Number of posts: 211 Location: Split Poker Site: rrpoker Karma: 5
 | Subject: Re: sijecanj grafovi 01.02.10 14:34 | |
|  ovo je sa absolute poker, jos nekih 100 eura na unibet na kojem sam nedavno poceo igrati |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: sijecanj grafovi 01.02.10 16:59 | |
| | hrvoje07 wrote: | 
ovo je sa absolute poker,
|
koliko stolova igras na AP? FR ili 6max? |
|
 | |
hrvoje07 Tris