DonkeyRi Pokerica

Number of posts: 1087 Location: Rijeka Poker Site: Unibet Karma: -2
 | Subject: 30k!guaranti! 01.02.10 5:01 | |
| drž te fige ekipa ako je ko budan u ove rane sate xD xP http://img43.imageshack.us/img43/458/uffkadbipaofajnl.jpg |
|
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: 30k!guaranti! 01.02.10 5:41 | |
| iSUse boze ja ovo nemogu jebeno vjerovat sta se sad desilo totalno me ovo bacilo u depresiju!!! nakon 5 sati dobre igre!! dogodi mi se ovakvo sranje i to na ovakvom turniru! glava me boli od ovoga! nemogu faking vjerovat! lik mi je nakon beta gurnuo all in na flopu!!! boze dragi!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaa!! http://img52.imageshack.us/img52/5430/pajebotenemoguvisee.jpg |
|
butko Boja

Number of posts: 550 Location: vz/ri Poker Site: cake Karma: 22
 | Subject: Re: 30k!guaranti! 01.02.10 6:10 | |
| | DonkeyRi wrote: | | nakon 5 sati dobre igre!! dogodi mi se ovakvo sranje i to na ovakvom turniru! |
jebiga tip ti je pogodio 5outera, imao je cca 20% sanse na flopu. dogadjaju se i gore stvari, a ja bas zbog toga uzasno rijetko igram turnire. istina da je odigrao ocajno, ali prvenstveno jer je preflop oop flatcallao tvoj 3bet s KQo iako si kroz stotinjak handova koliko sam te gledao 3betao ravno nula puta
par dobronamjernih savjeta statsi su ti ocajni (open raiseas trecinu handova i imas 100% foldova na 3bet), svaki malo bolji igrac ce na tebi zaradit milijardu u kasnijoj fazi turnira kroz deset orbita oko stola si uspio zdonkat skoro trecinu stacka (poceo sam te gledat kad si imao 170k, a eventualno si dosao do 120) zbog uzasno cestih steal attemptove i foldanja na neciji shove u buducnosti biraj bolje spotove za steal i samim time radi to puno manjim intenzitetom istina da se mtt ne nemoze osvojit bez blind stealova, ali ovo sto radis je jednostavno glupo i svatko tko malo bolje prati igru ce to uzasno exploitat sto se tice bet sizinga, probaj stalno otvarat za isti iznos tako da velicina beta ne daje previse informacija protivniku vecinu puta otvaras za 3bb, probaj se drzat toga umjesto da nekad min raiseas iz utga (sto je samo po sebi super play ako imas monstera, ali kad si na ovom turniru dobio 3bet u istoj situaciji, foldao si tak da nemam pojma sto si pokusavao), a nekad iz vedra neba opizdis 6bb raise s cutoffa |
|
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: 30k!guaranti! 01.02.10 8:01 | |
| samo znam da mi je muka! i bas pratim lika koi me izbacio jos je u igri cigan! 5 je po chipovima! a jos ih je 30! cigan  ako bude 1 ima da mi da 100$ jer je trebao od mene ispast  |
|
kelavi Skala

Number of posts: 453 Location: Zagreb Poker Site: pokerstars, unibet Karma: 34
 | Subject: Re: 30k!guaranti! 01.02.10 8:26 | |
| to to donkey, sada mu se javi na chat i izvrijeđaj ga. Recimu neka šalje pare, ali ne manje od 500 $ |
|
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: 30k!guaranti! 01.02.10 9:23 | |
| ma ko ga jebe cigan luckersky! bas sam mu gledao tur history...Lol... |
|
miroror Skala

Number of posts: 406 Location: zagreb Poker Site: full tilt, poker stars Karma: 6
 | Subject: Re: 30k!guaranti! 01.02.10 10:59 | |
| steta za ovaj natkup, vjerujem da te bolilo,. nema gorega nego kad na taj nacin ispadnes s tura.... Pohvale za dobar rezulatat u svakom slućaju!  |
|
DonkeyRi Pokerica

| Subject: Re: 30k!guaranti! 01.02.10 11:59 | |
| da bolilo plakat sam skoro pocoe! da mu nie ovaj K izletio imao bi deep stack cca 8 po chep leedu bi onda bio. ma moze to i bolje! ganjat cu ovaj tur dok ne zavrsim na fajnlu  ! samo sta vise nije to to jer je FT do jucer davao x2 na sve guarantie! |
|
nspire1 Jedan par

Number of posts: 14 Location: srbija Poker Site: unibet Karma: 0
 | Subject: Re: 30k!guaranti! 08.02.10 13:32 | |
| aaaa uzas....kakav river...a da je bar izasho' losh jedan tref mogao bi da se slika sa kraljem  |
|
Chiro23 Full house

Number of posts: 762 Location: Tiltoland Poker Site: Ongame Karma: 7
 | Subject: Re: 30k!guaranti! 08.02.10 13:35 | |
| Vidim,večeras je opet nekakav freeroll na Unibetu. |
|