|
|
| Author | Message |
|---|
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | |
 | |
kanper Set

Number of posts: 317 Location: . Poker Site: . Karma: 1
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 07.07.11 19:04 | |
| sto se tice cbeta na flopu ono sto si ti rekao isto je receno i tamo. tamo prica zasto ne cbetat KK na A22 flopu. |
|
 | |
Andre_787 Boja

Number of posts: 665 Location: Rijeka Poker Site: Poker stars Karma: 43
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 05.08.11 18:05 | |
| busto?  |
|
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 955 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 05.08.11 20:03 | |
|  Ne mogu bustat kad ne igram Bas spremam torbu, idem na par dana kod frenda tako da poker opet pada u drugi plan  .. definitivno ne koristim ljeto i ovo slobodno vrijeme kao sto bi mogao i valjda trebao ali jbg.. da se druzim sa tobom u RL mozda bi i ja natukao 80k handova u mjesec dana ali ovako tesko Sad kad pogledam ovaj dnevnik nisam bas postao previse handova a bome ni grafova. Ukratko mogu rec da u zadnja 2-3 mjeseca stagniram sto se profita i sto se igre tice, that's the ugly truth Jasno mi je i da ako ocu nesto napravit this is the right time, tako da nemam sta cekat.. a i ne mogu tebi Andre dopustit da mi pobjegnes  |
|
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 955 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 18.08.11 19:49 | |
| Rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged rigged...
Sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick...
Tako bi ukratko opisao danasnji session.. handove ili graf necu postat da se ne izrigam |
|
 | |
Andre_787 Boja

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 18.08.11 20:27 | |
| |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 18.08.11 20:28 | |
| omg welcome back  |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 18.08.11 21:07 | |
| Nije bilo nista posebno ali poslozilo mi se, IMO danas je mogao bit session od +8 BI bez problema, ali ispao je -6BI  Prvo me ova epic riba istapirala u dva handa i otisla naravno: http://weaktight.com/3851234 http://weaktight.com/3851237 Nastavio sam session, bilo je jos dobrih stolova, naravno izgubio jos koji stack  ali neki standardni spotovi ugl, osim jednog gdje sam u 4betanom potu na A28tt flopu callao shove na moj cbet sa QQ, jbg mogao sam c/f flop ali mislim da nije big mistake vs tog villana.. I na kraju vec mi bilo pun kufer pocnem zatvarat stolove, maknem "auto post blind" i flopam full na zadnjem stolu, samo sto je villan turnao poker ofc http://weaktight.com/3851240 ali mogu rec da se taj zadnji hand lijepo uklopio u cijeli session i stavio tocku na i  |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 18.08.11 22:49 | |
| haha.. protopapasgp je jedna od najnotornijih riba na stranici ako se dobro sjecam.. grk cini mi se.. genijalac samo takav.. |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 18.08.11 23:19 | |
| Hehe nisam znao da je popularan ali ne cudi me  |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 19.08.11 8:33 | |
| |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 19.08.11 16:06 | |
| Yep, igram malo i na ipokeru ali jako malo jer je 6max pre tight pa eksperimentiram malo na HU stolovima.. zasto? |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 19.08.11 22:07 | |
| Ma pitam jer znam da si nešt bio spominjao da češ selit. Kakav je NL50 tamo (lucky)? Koji je prosjek plfrs/flop ako znaš? |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 19.08.11 23:23 | |
| Nisam odigrao ni 100 handova na NL50 tako da neznam kakve su igre.. stolova ima, opcenito mi se promet na Luckyu cini dobar i igre su relativno loose, na NL50 koliko sad vidim plfrs/flop je u prosjeku 25% |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 19.08.11 23:25 | |
| |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 04.10.11 17:13 | |
| Ovo je moglo ic u "sluzbenu LOL" temu  njemac btw  |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 04.10.11 17:56 | |
| Evo ga kasnije je malo zatajtao i odmah mu krenulo na bolje  sad je otisao sa stola ali koji kralj u pizdu materinu |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 05.10.11 1:26 | |
| | Tonci wrote: | | Evo ga kasnije je malo zatajtao i odmah mu krenulo na bolje |
 |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 16.10.11 19:41 | |
| |
|
 | |
Andre_787 Boja

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 16.10.11 20:28 | |
| Nice Meni je bas ta motivacija trenutno problem odnosno treba mi neki motiv da zaradim pa da igram.
Sretno s tim, uspjet ces sigurno. jos si na lucky aceu? |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 17.10.11 14:29 | |
| Tnx  Da, pola rolla na Luckyu i pola na BetMostu.. bolje su igre na Luckyu ali zna se nac i koji dobar stol na ipokeru samo sto nemam bas zivaca trazit jer su ugl waiting liste od 10 igraca  A "sex, drugs and rock n roll" je najbolja motivacija |
|
 | |
sfc_karabaja Skala

Number of posts: 420 Location: Kutland / Zg Poker Site: Pokerstars,FT Karma: 0
 | |
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 12.11.11 15:10 | |
| Evo sad ste dobili svoje jeb** vam mater u pi**u !!! ...poruka za Tursku u Mamicevom stilu  p.s. joj sto volim ovog Ćosića, jucer ga nisam cuo al dns sam ga 100 puta poslusao |
|
 | |
sinisaT5 Tris

Number of posts: 159 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars Karma: 5
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 12.11.11 15:59 | |
| +1 za Čosića, najjači komentator. Ovi ostali su ko tiha misa. Eeeeeevo Mandzukića, lol!!!! |
|
 | |
Andre_787 Boja

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 12.11.11 17:30 | |
| cosic legenda, valjda znam sve njegove hitove s jubitoa napamet  od mase covjek glavom i kaze nemoguce, do one utakmice liverpool arsenal i dragine brojalice  |
|
 | |
|