|
|
| Author | Message |
|---|
Tonci Full house

Number of posts: 955 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | |
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.04.10 11:25 | |
| studirao sam na pomorskom... |
|
 | |
fafarikula Dva para

Number of posts: 113 Location: Zadar Poker Site: GoalWin Karma: 2
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.04.10 11:30 | |
| |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.04.10 11:32 | |
| kako podmitit covjeka koji na -20°C na fax dolazi u kratkim rukavima?  |
|
 | |
rezanac Jedan par

Number of posts: 75 Location: RI Poker Site: GW Karma: 0
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.04.10 11:35 | |
| dobro da sam prosao 3 matematike kod glavana  ) juhuh |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

Number of posts: 1087 Location: Rijeka Poker Site: Unibet Karma: -2
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.04.10 13:41 | |
| Dosta u faksu muka mi je kad samo cujem nisam jos nie jedan ispit iz 2. god dao a jos su mi 2 roka samo ostala s tim da mi ostala matematika iz 1. -.- |
|
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 955 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.04.10 15:44 | |
| |
|
 | |
rezanac Jedan par

Number of posts: 75 Location: RI Poker Site: GW Karma: 0
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.04.10 18:13 | |
| usmeni je drka lako za pismeni  |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 11.06.10 11:04 | |
| Prošlo je vec neko vrijeme od mojeg zadnjeg posta a najveci razlog tome je prisilno odvikavanje od interneta i kompa tj. malo nakon isteka garancije pokvario mi se komp... Bas sam ga jučer podigao iz servisa (srecom radilo se o manjem kvaru) i ulovio sam sad malo vremena između ovih ispitnih rokova da se javim Kad sam vec u prijašnjim postovima spominjao kolokvije iz matematike taj prvi koji sam pisao nije bas dobro ispao (12/30 boda) ali evo bas sam jucer pisao novi kolokvij i trebalo bi bit puno bolje (nadam se)... Sto se pokera tice prije kvara kompa poceo sam gledat neke coaching videe i sad cu nastavit sa daljnom edukacijom pa ako položim matišu ovaj mjesec vracam se online igranju.... Pozdrav ljudi, a sad idem malo pročitat sta se sve dešavalo dok me nije bilo... |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 23.06.10 12:52 | |
| Drugi kolovij sam rasturio, evo upravo danas bio na usmenom i prosao.... aleeeeee oooooo konacno se mogu posvetit pokeru, ali od sutra jer danas još pijem  pozz |
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 23.06.10 14:45 | |
| Cestitam! A sad cheers,pa poker time :-) |
|
 | |
Tonci Full house

| |
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.07.10 15:55 | |
| Mislim da je došao lagano trenutak da se vratim online pokeru, pa sam došao po savjet  Ovako, mislim uplatit cca 100USD i igrat cash, promet mi je važan, software isto, a i first deposit bonus bi mi dobro došao za brže bildanje rolla kao i rakeback... za sada mi se dopadaju Lucky Ace i Expert. Volio bi cut koji prijedlog ili savjet, tnx ljudi |
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.07.10 16:54 | |
| idi na dollaro poker! žabari su sada in |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.07.10 19:55 | |
| | Irac wrote: | | idi na dollaro poker! žabari su sada in | hehe, ma ne privlači me jer je to jedini + sobe, nema ni puno prometa, ni bonus, ni rakeback... Lucky Ace mi je nekako mali favorit ali software mi se nekako ne sviđa a važno mi je da je oku ugodno kad igram... je igra tko na Expertu da mi kaze kako je iz prve ruke? |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.07.10 21:20 | |
| po meni je ludo ne igrat na toj mrezi, znam gro igraca koji do odlaska na tu mrezu nisubili u stanju beatat nl10 a bogme ni live igru a tamo su zaradili jako dobre svote novca, tj i dalje zaraduju, uostalom 25% ti je RB prek pokerice na RR pokeru...
ne kuzim zas ti je toliko bitan rake back i bonusi kad ta stranica nudi toliko lose igrace da ti je i RB i bonusi nepotreban, bitno je samo di ces lakse zaradivat....
ja sam dugo odbijao prec na na tu mrezu kao na unibetu sasvim dovoljno zaradujem a puno je bolje igrat, al otkad sam presao igram neusporedivo manje, zaradujem vise.
jos uvijek ne mogu prezalit zasto nisam presao tamo jos kad sam saznao za to, tad nije bilo grindera sve same ribetine i siguran sam da bih danas imao bar 20-ak k eura vise na svom racunu... _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 28.07.10 21:55 | |
| da samo sto sam zatupio totalno od kad igram na ovom  )))) jebemu dok sam igrao na normalnim siteovima iskljucio bi svu glazbu, pisao notes, pazio na sve hud, ovo ono, kak i trea. tu upalim si face, msn, neku kretensku muziku i igram bez beda  bojim se pomislit sta bude kad igras tu mjesecima i onda odes na stars recimo lol |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 29.07.10 0:25 | |
| | Bora Tajter wrote: | po meni je ludo ne igrat na toj mrezi, znam gro igraca koji do odlaska na tu mrezu nisubili u stanju beatat nl10 a bogme ni live igru a tamo su zaradili jako dobre svote novca, tj i dalje zaraduju, uostalom 25% ti je RB prek pokerice na RR pokeru...
ne kuzim zas ti je toliko bitan rake back i bonusi kad ta stranica nudi toliko lose igrace da ti je i RB i bonusi nepotreban, bitno je samo di ces lakse zaradivat....
ja sam dugo odbijao prec na na tu mrezu kao na unibetu sasvim dovoljno zaradujem a puno je bolje igrat, al otkad sam presao igram neusporedivo manje, zaradujem vise.
jos uvijek ne mogu prezalit zasto nisam presao tamo jos kad sam saznao za to, tad nije bilo grindera sve same ribetine i siguran sam da bih danas imao bar 20-ak k eura vise na svom racunu... | a sad si mi stavio bubu u uho ma nisam ni znao za 25% RB jer ne piše u ponudi... to za laku zaradu imaš pravo ali realno gledano koliko mogu mikrosi biti teški pa na kojem god sajtu, zato mi nije važno koliko je fishy soba. Ali definitivno cu uzet u obzir RR nakon tvog posta. Tnx na savjetu |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 08.08.10 17:25 | |
| Da ne mislite da stagniram  ali skoro pa i je tako... ugl nisam još izabrao sajt a razlog usporenosti je sto mi je frend dao acc na Big betu da igram dok se ne odlučim. Tako da sam igaro malo i mogu rec da sam vec bio zaboravio kako ljudi mogu loše igrat, i da ne zaboravim napomenut da je i Big bet kao i vecina soba rigged  . Šalu na stranu acc sam vratio jer inače ne bi nikad počeo sa svojom lovom igrat ozbiljnije na nekom sajtu. Ovih par dana sto sam igrao shvatio sam koliko mi je promet na stranici važan jer dok bi na Big betu našao pošten stol za igrat vec bi bio na tiltu, ima masu shorty-a slično kao i na Unibetu (ne pricam za vecernje sate). Jučer sam napravio acc na MB-u tako da cu se sad morat informirat sta je sa Erste deviznom jer nju imam, evo da odmah i par pitanja postavim tu. Devizna mi je u eurima, MB sam stavio u USD jel to problem?? (koliko sam procitao po forumu shvatio sam da i nije baš). Pri registraciji na MB kod upisa imena i prezimena nisam mogao upisat sovo Ć za prezima pa sam stavio C jel to problem?? I da se vratim poker stranicama, tu na forumu sam cuo da je software na Lucky Acu poboljšan al ne mogu vidit nikamo kako izgleda pa ako netko tu igra na Lucky-u ako mu nije problem stisnut PRT SCR na uploudat sliku tu, jer mi je jedini minus kod njih software al ako su ga sredili mislim da cu se odlučit za njih... hvala i pozz |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 08.08.10 17:38 | |
| |
|
 | |
Dirk_Diger Set

Number of posts: 316 Location: Makarska Poker Site: Unibet Karma: 29
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 08.08.10 19:14 | |
| |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 19.08.10 23:22 | |
| Kako u zadnje vrijeme igram svaki dan (live) poker sa prijateljima i poznanicima po nekoliko sati, svijedocio sam stvarno svakakvim bad beatovima, natkupima, coolerma ali 2 najnevjerojatnija handa su se upravo danas dogodila, pa da ne duljim 1. ovaj mi je posebno drag i sigurno ga necu nikad zaboravit. Igram HU match sa fishy LAG-om, deep smo i ja drzim lagano vodstvo po broju chipova, hand se odvijo cca ovako: Hero (400) SB Villan (300) BB blindovi 1/2 Hero raises to 8$ villan call Flop  pot 16$ villan check, Hero bets 12$, villan raises to 35$, Hero re-rasies to 80$ villan all-in, hero calls Villan okrece A ja ponosno  za prvu skalu u boji u zivotu sto se live pokera tice  villan naravno u nevjerici gleda hand i ne moze vjerovat svojim ocima. Turn je cak zacinio malo situaciju jer je izasla 9s i dala mu također mogucnost za skalu u boji ali srecom river donosi Jh. Sto se tice nacina na koji sam odigrao hand kratko obrazloženje, betao sam flop ni neznajuci da imam straight flush  vec misleci "samo" boju, villan me raisa a ja poznavajuci ga jaaako dobro siguran sam da to moze napravit sa bilo kojim pikom, dvoparom, setom ali i zrakom jer ovaj low board me rijetko pogađa jer sam bio PFR, nakon raisa ja ponovno pogledam karte i na moje oduševljenje uočavam pravu snagu handa  tu se odlucujem na re-raise (koji bi btw napravio i da imam "samo" boju jedino sto bi bio veci) u uvjerenju da ce zgurat sa setom, bojom, 2 para i callat sa jakim pikom ako ne i zgurat 2. U ovom nevjerovatnom handu ja nisam bio sudionik vec dealer, igrao se HU match između villana iz gornjeg handa i jednog slabo aktivnog clana ovog foruma pod imenom Deni... Okolnosti su bile slicne jedino ulog mrvicu veci u ovom meču... Deni (400) SB Player (300) BB Deni  raise to 10$ Player  call flop  pot 20$ Player bet 12$, Deni call turn  Player bet 30$, Deni raises to 100$, Player all-in i Deni naravno calla Obojica okrecu handove i Player kaze da ceka boju a Deni mu priopcuje lošu vijest sa fullom... Player vidno razocaran shvaca da ima samo jedan out i sekundu prije rivera ga i poziva, na opce zgražanje i oduševljenje river donosi  dajeci Deniu poker ali Playeru skalu u boji Ova dva handa su se dogodila u rasponu od sat vremena i morao sam ih prepricat, pa vi pricajte da je online poker rigged... live je jos gore  |
|
 | |
deni High Card Ace

Number of posts: 5 Location: rijeka,croatia Poker Site: party poker Karma: 0
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 20.08.10 22:04 | |
| jos imam nocne more od tog rivera |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 09.10.10 19:32 | |
| Pozz ljudi  evo napokon sam se vratio online pokeru weeeee  Igram na LuckyAce-u, prije 3 dana sam depositao 100$, dobio 25$ bonusa i sad racunam kako da ocistim preostalih 75$... igram NL6 na 2 stola i to mi je idealno ali danas sam morao ubacit jos 2 a i morat cu igrat 4 stola dok ne ocistim bonus do kraja i ako se stvarno osjecam izgubljeno kad igram vise od 2  ...neznam kako ce to funkcijonirat al valjda cu se priviknut... a kako ljudi igraju po 6, 12, 24, 12000 stolova (profitabilno) meni nije jasno  Nemam nikakav tracker ali milslim da ce mi to bit prva investicija ne toliko radi HUD-a vec radi analize igre... i to bi bilo to, necu duljit  |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: Tonci-dnevnik jednog... 10.10.10 4:28 | |
| 4 stola na LA ti je odlično. No fancy play i deri! |
|
 | |
|