Svima sa Pokerice zelim sve najbolje u 2012 .. evo ja sam se jucer vratio iz Praga ali what happens in Prague stays in Prague.. samo cu reci da je putovanje ispunilo ocekivanja
dfable Pokerica
Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
Na maturalcu sam bio tamo ako se dobro sjecam.. ovaj smo put obisli stvarno masu klubova ali da ne naskodim svojoj besprijekornoj reputaciji necu ih nominirat
dfable Pokerica
Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
Novogodisnje odluke, lista ili sta vec.. kako god to zvali ovo je ajmo rec razdoblje za "di sam sad a gdje zelim bit" A kako ja imam ovaj prekrasan dnevnik podijelit cu neke svoja razmisljanja/odluke/planove
Ako moram odredit prioritete morat cu stavit fax na prvo mjesto na moju veliku zalost ipak mi je ostalo 5-6 ispita + diplomski tako da nije vrijeme za to sjebat svojom lijenoscu..
Druga stvar je zdrav zivot, sto sam moram se pohvalit poceo prakticirat prije 2-3 mj nakon sto sam se prije 5-6 god prestao bavit sportom i otprilike cijeli zivot nezdravo jeo.. znaci u planu mi je do 6 mjeseca smanjit body fat sa sadasnjih 17% na 10%, mislim da mi je to i najlakse izvedivo od ova 3 cilja hehe
I "last but not least" poker .. znaci budimo realni kurca ne radim ali pruzit cu priliku samome sebi i dat si fore 2-3 mjeseca prije nego sto se odlucim nac neki studentski job znaci obv volim poker i zelim "uspjet" odnosno bavit se sa time ali izgleda da ne zelim dovoljno kad ne dajem ni 20% od koliko bi mogao. Pokusat cu ovaj, slljedeci i naderni mjesec radit stvari kako ja mislim da bi trebalo i ako to ne bude izgledalo kako ja zelim igrat cu rekreativno (kao posljednjih mjeseci ubiti) i okrenut se drugim stvarima, nac neki posao jer jbg ipak moram zaradit za apsolventsko na Zakintosu
Andre_787 Boja
Number of posts: 665 Location: Rijeka Poker Site: Poker stars Karma: 43
gl u svakom slučaju. Ali ne vidim zašto se ne potruditi malo više oko pokera jer i na NL10 mislim da možeš zaraditi više nego da radiš neki studentski posao. A pogodnosti pokera su mnogo veće nego kod studentskog posla.
kalikle Jedan par
Number of posts: 42 Location: osijek Poker Site: PP Karma: 1
slažem se sa gore navedenim. godinama sam radio preko stuca u tekomu što je vjerovatno ponajbolji studentski posao što se tiče uvjeta rada i plaće (20kn/h). da nisu uveli državnu maturu vjerovatno bi ove godine upiso još jedan faks da mogu i dalje radit tamo, jerbo je situacija u zemlji takva kakva je. znači tamo bi recimo zaradio 2500 kn mjesečno za 30satni radni tjedan. što nije tako loše za studentski posao ali čini mi se da bi ti mogao i više zaraditi igrajući poker za manje sati. + što nemaš fiksno radno vrijeme i sve pogodnosti koje onda proizlaze iz toga tipa puno lakše ti je organizirat život ako ćeš osim faksa i grindanja ubacit i neku teretanu,plivanje ili nešto..
Tonci Full house
Number of posts: 955 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
Tnx na potpoori, i ja se apsolutno slazem da je poker mozda the best studentski posao, ali ja se nisam bas pojavljivao cesto na to radno mjesto hehehe, znaci ja sam u prosjeku odigrao jedva 10k mjesecno u ovih god dana, a u zadnje vrijeme bas ni ne razmisljam o teoriji nit sam sta novo procitao nit pogledao a to def nije road to success.. ako u ova naredna 2-3 mjeseca ne budem u stanju odigrat bar 30k mjesecno i bit donekle fokusiran na poker morat cu potrazit neki posao da se kaznim
Al budimo realni ovo mi skoro pa himna so there is no reason to panic
Tonci Full house
Number of posts: 955 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
Godina je pocela po planiranom, dosta igranja ucenja i treniranja.. imao sam i coaching koji je dosta dobro ispao, nesto sam naucio, malo se motivirao i sad nastavljam samostalno.
Evo 2 grafa cisto da vizualno prikazem sta se desavalo od zadnjeg puta
graf siječanj tu me curilo (bio sam i postao par handova na forum di se to moglo vidit )
graf veljaca
i ofc kako to inace bude sve krene nizbrdo vrlo brzo.. mislim da cu i odmorit par dana od igranja jer cim sjednem za stol netko flopa set protiv mene lol
Tonci Full house
Mislim da nisam nikad previse skretao s teme pokera u ovom dnevniku ali sto se pokera tice nista novo.. bio prezauzet RL-om, neznam kad cu sljedeci hand odigrat, iskreno nije me ni briga, nekako su mi se prioriteti u zivotu promijenili. Ako nista drugo bolje sam upoznao samoga sebe, naucio sam sa cime se mogu nosit a sa cime nemogu. Sad znam iz prve ruke kakav je osjecaj povrijedit osobu do koje ti je stalo, osobu koja je zasluzila da ju se cuva kao kap vode na dlanu.. u svakom slucaju jedna zivotna skola koju sam mozda morao proc, zao mi je samo sto to nisam ranije prosao i ranije naucio, sa nekom malo manje bitnom..
pozdrav narode
RedRaw Team Pokerica
Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
tnx decki.. ma sve ce to ok bit treba jednom sjebat za naucit nesto o sebi. Na kraju sam manje vise i rijesio to, trebalo bi bit sve ok al u svakom slucaju bar sam ciste savjesti i mogu se opet malo pokeru posvetit treba za ljeto zaradit