|
|
| Author | Message |
|---|
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: dur 11.02.10 14:30 | |
| |
|
 | |
hEadAche1 Tris

Number of posts: 202 Location: Behind the desk Poker Site: FTP Karma: 12
 | Subject: Re: dur 11.02.10 14:47 | |
| |
|
 | |
debakl Skala

Number of posts: 480 Location: south Poker Site: sve Karma: 29
 | Subject: Re: dur 11.02.10 14:49 | |
| koja faca dok čeka šta će sammy napraviti  |
|
 | |
butko Boja

Number of posts: 550 Location: vz/ri Poker Site: cake Karma: 22
 | Subject: Re: dur 11.02.10 15:56 | |
| lol, koji imbecil ovaj sammy george kao stavio je durra na set (boat na riveru), ali ipak bi instacallao da je imao flush
''you can't instant call, it's 3 times the pot'' ''yes i can''
donk donk donk donk |
|
 | |
hrvoje07 Tris

Number of posts: 211 Location: Split Poker Site: rrpoker Karma: 5
 | Subject: Re: dur 11.02.10 16:11 | |
| |
|
 | |
smartass Dva para

Number of posts: 86 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars Karma: 0
 | Subject: Re: dur 11.02.10 16:23 | |
| |
|
 | |
veyst555 Boja

Number of posts: 527 Location: Value Town Poker Site: None Karma: 45
 | Subject: Re: dur 11.02.10 16:27 | |
| lol @ sammy  U biti bez disrispekta ko je sammy? |
|
 | |
smartass Dva para

| Subject: Re: dur 11.02.10 16:35 | |
| | veyst555 wrote: | lol @ sammy 
U biti bez disrispekta ko je sammy? |
britansku poslovnjak |
|
 | |
Brky Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: Full tilt Karma: 13
 | Subject: Re: dur 11.02.10 16:51 | |
| rula dur. uvijek je rulao |
|
 | |
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: Re: dur 11.02.10 17:24 | |
| ne znam tko je sammy, ali durr je jedna velika antipropaganda pokera i sretnik je kaj je Guy Laliberté, koji ga je napunil s lovom, samo jedna velika budaletina.
durr je pokazal kak cvili nakon tapiranja od ne znam koga, a da nema sponzorske ugovore bil bi autisticni (Bog mi dushu prosti, zelim da ozdravi) IDIOT. ovak je samo IDIOT. |
|
 | |
MasaKrisT Dva para

Number of posts: 83 Location: Pozega Poker Site: Goalwin Karma: 4
 | Subject: Re: dur 11.02.10 17:40 | |
| Kakav kralj je taj durrr,mirnoca kojom igra svaka mu cast.Cinjenica je da ovakvim blefovima nebi nista napravio na low limitima,ali ovo je amazing.go Dwan, go. |
|
 | |
smartass Dva para

| Subject: Re: dur 11.02.10 17:49 | |
| | sluga wrote: | ne znam tko je sammy, ali durr je jedna velika antipropaganda pokera i sretnik je kaj je Guy Laliberté, koji ga je napunil s lovom, samo jedna velika budaletina.
durr je pokazal kak cvili nakon tapiranja od ne znam koga, a da nema sponzorske ugovore bil bi autisticni (Bog mi dushu prosti, zelim da ozdravi) IDIOT. ovak je samo IDIOT. |
ne bi se složio da je idiot, mislim da za svoje godine i više nego dobro shvaća igru... a sudeci po PTR-u http://www.pokertableratings.com/fulltilt-player-search/durrrr ima 5M+ profit
na svim TV poker emisijama je igrao i više nego dobro (HSP, PAD, PPPL, AMCG, MDCG, itd.)
i prvi sponzorski ugovor mu je s Full Tiltom, da je antipropaganda pokera mislim da ga ne bi potpisali |
|
 | |
sfc_karabaja Skala

Number of posts: 420 Location: Kutland / Zg Poker Site: Pokerstars,FT Karma: 0
 | Subject: Re: dur 11.02.10 17:50 | |
| |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: dur 11.02.10 17:59 | |
| i vi imate svoje misljenje, ja svoje i sve 5. kad bi raspravljali kak se nekad igral poker (danas poznat 7-A draw), jednostavnije: kocshijaski poker s madzaricama (32 karte u sphilu) onda bi mozda dosli malo blize tome zakaj cvrsto mislim da je tom dwan fakin durrrrrr jebena antipropaganda onog kaj bi ja htel da bude poker. tam je na kraju bilo: jebi se, imam vishe love, nemres me pratit, MOJA RUKA. on je idiot kod kojeg se sve svodi na gemblanje i svaka baba iz slavonije s tom poklonjenom lovom bi napravila vishe (slavonac sam rodjenjem pa je zato usporedba). |
|
 | |
NeutralZoneInfraction Jedan par

Number of posts: 48 Location: ZG Poker Site: Unibet,Tilt,Bwin Karma: -24
 | Subject: Re: dur 11.02.10 18:06 | |
| | sluga wrote: | ne znam tko je sammy, ali durr je jedna velika antipropaganda pokera i sretnik je kaj je Guy Laliberté, koji ga je napunil s lovom, samo jedna velika budaletina.
Mislim da ovo ne treba posebno komentirat al ipak ću , vidiš sluga ovakvim komentarima meni pokazuješ svoje znanje o pokeru, od kud tebi te informacije pa Durrrr je sponzorski ugovor sa tiltom potpiso prije par mjeseci ,a prije toga je sve steko svojom zaslugom .Ja baš obrnuto mislim da je Durrrr velika propaganda za poker i da oni takozvani profesinalci (J.Harman,C.Ferguson) i slični ne mogu uopće s njim bit u istoj sobi a kamoli igrat poker što na kraju krajeva i sami priznaju.Iako se mora priznat s obzirom na prosječnog smrtnika ima više sreće ( i o tome se dosta priča )ali kao igrač je direktor svemira za ovakve miljunere (sammy george) koji igraju poker da troše a ne da zarađuju |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: dur 11.02.10 18:12 | |
| sherif, s nikim ne vodim polemike osobno, s tobom bi mogel, ali nisi vrijedan toga. napisal sam da svatko ima svoje misljenje i da ti postujem. tek sam sad pogledal citavu ruku do kraja. da je ta ruka komentirana u topicu micro cash game (ili kak se vec zove na pokerici, da sad ne gledam recimo cash game do 25 $ NL) svi bi doticnog koji ne bi platil tu ruku poslali u kua i bil bi ismijan. sammy je samo jos jedna budaletina koja ima mazohisticku potrebu biti u velikim potovima i nakon toga na tv, youtube etc i citav svijet mu se smije, a svi ostali velicaju jebeno znanje dwan-a. |
|
 | |
Snake Jedan par

Number of posts: 60 Location: Zg Poker Site: Stars, Full Tilt Karma: -5
 | Subject: Re: dur 11.02.10 18:14 | |
| Ma nek se kurci... prije il kasnije ce past. |
|
 | |
NeutralZoneInfraction Jedan par

Number of posts: 48 Location: ZG Poker Site: Unibet,Tilt,Bwin Karma: -24
 | Subject: Re: dur 11.02.10 18:20 | |
| Kaj se ljutiš odmah, ni ja nisam pogledo ruku o kojoj se radi , gledo sam neki dan taj meč,al tu se ne radi o toj ruci ti si počeo pričat o Durrru .Svako ima svoje mišljenje tu si u pravu al to ne znači da su svi u pravu . |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: dur 11.02.10 18:22 | |
| postoje dvije enigme koje mi nisu jasne: kak je durrrrrr dosel do love i kak je nasa premijerka dosla do prezimena kosor. ovo drugo se da otprilike razjasniti. prvo, nikak. ukucam u google tom dwan i ne vidim nekaj spektakularno. dosta od mene po tom pitanju. |
|
 | |
lolredline Tris

Number of posts: 188 Location: ZG Poker Site: FT Karma: 27
 | Subject: Re: dur 11.02.10 19:08 | |
| ok, durrr je idiot. koji su dobri igraci danas onda? |
|
 | |
veyst555 Boja

Number of posts: 527 Location: Value Town Poker Site: None Karma: 45
 | Subject: Re: dur 11.02.10 19:12 | |
| Genijalnost stavova rejlera prema Dwanu lezi u tome da ga il vole ili ne vole iz krivih razoga  Prvi ga vole jer misle da su iberbluffovi za 500k ono o cemu je poker (aka. pocetnci i losi igraci), drugi znaju da poker nije sazidan oko imablufova pa ga nevole jer im nije jasno kako mu polazi za rukom  P.S. pa i nije los bluff, kad bi mu znao ruku i igrao na tom levelu za tolko para= EV++++ river bluff. Tom odigrao kao da mu vidi ruku, Tom wins.... |
|
 | |
50lipa Tris

Number of posts: 249 Location: Zagreb Poker Site: RRPoker Karma: 2
 | Subject: Re: dur 11.02.10 19:22 | |
| | veyst555 wrote: | P.S. pa i nije los bluff, kad bi mu znao ruku i igrao na tom levelu za tolko para= EV++++ river bluff. Tom odigrao kao da mu vidi ruku, Tom wins.... |
Exactly. |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: dur 11.02.10 19:31 | |
| | lolredline wrote: | | ok, durrr je idiot. koji su dobri igraci danas onda? |
phil hellmuth i mike matusow , ldo. |
|
 | |
lolredline Tris

| Subject: Re: dur 11.02.10 20:09 | |
| i laak i deeb i brunson i negreanu |
|
 | |
lolredline Tris

| Subject: Re: dur 11.02.10 20:10 | |
| sta je najbolje ti igraci za koje misle da su bolji od durrrra su sigurno negdje sami rekli da bi ih on unistio |
|
 | |
|