pokerica.net poker forum

strategija - analiza - coaching - rakeback - bonusi - cash game - turniri - dnevnici - online - live

Pokerica.netPokerica.net  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

dur 5 3 2
Share | 

dur

View previous topic View next topic Go down 
Goto page : Previous  1, 2
AuthorMessage
dfable
Pokerica
Pokerica

Number of posts: 1375
Poker Site: Ongame

PostSubject: Re: dur   11.02.10 20:29

Opet ista priča. Svi bi mi pametovali o tome tko je idiot, tko je pametan, tko zna a tko ne zna igrati poker, a nikada u životu nismo sjeli na NL100000.
Back to top Go down
mile88
Tris
Tris

Number of posts: 245
Poker Site: Full Tilt

PostSubject: Re: dur   11.02.10 20:59

dfable wrote:
Opet ista priča. Svi bi mi pametovali o tome tko je idiot, tko je pametan, tko zna a tko ne zna igrati poker, a nikada u životu nismo sjeli na NL100000.

+++++++++1

Bas me nasmijava to dok netko tko igra freerollove sere o tome kak je durrr, hellmuth ili neznam tko los i kak nema pojma.
Dok dodjete na njihove lvle i pobjedjujete te igre onda serite o njima a do tad se poklopite usima i grindajte nl10...
Back to top Go down
dfable
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: dur   11.02.10 21:33

Smile Bravo mile!!!
Back to top Go down
debakl
Skala
Skala

Number of posts: 480
Poker Site: sve

PostSubject: Re: dur   11.02.10 21:40

a mile nije to baš tako kako ti pišeš no dobro...
a vezano za durra donekle se slažem sa slugom ali čitao sam malo o tom tomu i iman onaj cardplayer di je priča o njemu i ako je to istina mora mu se skinit kapa...navodno je počeo ka srednjoškolac sa 50$ na paradise pokeru i tako došao do 300$(igrajući mtt i sng) i onda počeo igrat cash nl 50 (bankroll mu je oduvik bio nepoznat pojam što ide u prilog onome što sluga govori) i nakon nekog vremena se prebacuje na starse i igra 2/4 i 3/6 nl holdem. i tad je završija srednju školu i od početnih 50 došao do 10 000$, upisao strojarstvo, brzo odustao. sa frendom benefieldom kupuje kuću u texasu i ostalo je povijest. sa 20 i kusur godina u par mjeseci ''spušio'' dva milijuna dolara . imao je nešto i turnirskog uspjeha(plasman na finalni stol wpt, aussie millions i tak...)
ono ima nešto kockarskog u njemu sigurno...za mene nije u rangu s iveyem al sigurno ispred helmutha i matusowa i sličnih
Back to top Go down
lolredline
Tris
Tris

Number of posts: 188
Poker Site: FT

PostSubject: Re: dur   11.02.10 22:03

dfable wrote:

ako netko ne igra profesionalno tenis ne moze primijetiti da je zadnji igrac svijeta losiji od prvog ili stoti losiji od petog itd ? mozda njegovo misljenje nije bitno, al moze objektivno procijeniti da je ovaj bolji ili losiji makar nije nikad igrao finale wimbledona lol
Back to top Go down
dfable
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: dur   11.02.10 22:13

lolredline, istina, može. Može vidjeti tko pobjeđuje, tko je stalno u vrhu.
Back to top Go down
sluga
Full house
Full house

Number of posts: 942
Poker Site: site

PostSubject: Re: dur   11.02.10 22:50

ispravak mog navoda: nije durrrr kriv kaj mu se pridaje toliko paznje, krivi su oni koji pushe tu pricu, a puno ih je.

iskreno me boli kua kak durrrr (uvijek me hebe kolko tih r ima) igra, s kim igra, koliko zaradjuje ili gubi.
bitno je koja se poruka salje.
preko durrr-a kao manekena se salje kriva poruka.
postuj BM, ne igraj izvan limita, ne propagiraj kockanje, izgradjuj svoju igru korak po korak etc. durrrr je suprotnost svemu tome.

mozda jesam staromodan i mozda me pregazilo vrijeme, ali meni je suludo da svake godine mediji poprate i na velika zvona objave da je najmladji pobjednik nekog od eventa 21 godinu ... mjeseci... dana. wtf? zakaj je to bitno? trebaju svi poceti igrati s 11 godina???

primjer odustajanja od skole ili fakulteta je los primjer. nek vam ne bude tesko prouciti malo biografije drugih vrhunskih igaraca.

durrrrr je cvilil da je shebal svu lovu i moljakal za posudbe od 500K, nema tome davno.

ta poruka me nervira, ali i to je nebitno. ovo je forum i svatko iznosi svoje misljenje slobodno do onog trenutka dok ne krsi pravila foruma.
Back to top Go down
http://www.potepuhi.hr/
Armanini
High Card Ace

Number of posts: 5
Poker Site: Full tilt

PostSubject: Re: dur   11.02.10 23:08

Aj da se i ja malo pridruzim raspravama Smile

pozdrav svima!

ono sto bi ja rekao je da je on vrlo karakteran igrac.. kao sto je karakterno nekoliko igraca, a svi sa prilicno razlicitom igrom..

sa jedne strane fergusona, do antoniusa na drugoj..

dwan jako dobro razumije igru i situaciju, a jos bolje pritisak koji stavlja veliki ulog u pojedinom trenutku..

glupo je govoriti o ovom handu gledajuci samo taj hand, vec za razumijeti i ocijeniti treba vidjet cijeli sesion, gdje je on igrao odlican poker protiv lika ko sto je samy wannabe player sa brdo love..

dwan je prije flopa dignuo na 6k sto je bilo vrlo neobicno i nijednom nije toliko dignuo prije flopa, sto lako moze bit nekakav par, takodjer i asevi, tako da bluff ima totalnog smisla..

u kojoj god high stakes igri sam ga gledao, on je izlazio kao veliki pobjenik vecinom puta sto nije slucajnost jer on igra high stakes nl i to je to..

mnogi igraci high stakesa igraju slicno tome i uvijek su igrali..

ne kuzim zasto nekomu smeta ako igrac koristi velicinu stakesa u svoju korist..

ovo sto gore netko kaze kako ga smeta ovo ucestalo guranje mladih igraca u prvi plan.. i meni je to grozno.. ali cuj.. to je sve posao i velike pare, tako da je to sve logicno..
Back to top Go down
pantherrun1
High Card Ace

Number of posts: 10
Poker Site: pokerstars

PostSubject: Re: dur   11.02.10 23:46

ja osobno volim kad ovakvi videi sa durrr-om izađu... sljedeci dan se na NL50 bacam na slowplay Very Happy Very Happy
Back to top Go down
eSco
Pokerica
Pokerica

Number of posts: 1813
Poker Site: CSB

PostSubject: Re: dur   11.02.10 23:48

Armanini wrote:
ovo sto gore netko kaze kako ga smeta ovo ucestalo guranje mladih igraca u prvi plan.. i meni je to grozno..

nitko ne gura u prvi plan 99% mladih koji nemaju pojma.
Back to top Go down
http://bonusrb.com/
DBato
Dva para
Dva para

Number of posts: 94
Poker Site:

PostSubject: Re: dur   12.02.10 2:03

po meni je durrrr jedan od boljih igraca ikad!!
svi oni koji ga ne vole su oni koji vole obican poker jer ovaj baja igra poker na visoj razini nego vecina igraca(daniel negreanu, phil hellmuth, doyle brunson) (ne stavljam ih u isti kos jer znam da je doyle legenda isto ko i hellmuth) po meni se mogu mjerit phil ivey, patrik antonius i tom dwan jer su one mlade nade pokera koji ne misle samo o novcu jer ima novac nije bitan nego traze da se igra bolji poker nego sto se igra!
mislim da ja koji igram freeroll-ove ili turnircice nemogu niti zamisliti kako oni igraju jer dok ti ne sjednes s njima na stol i vidis kako oni reagiraju na neke stvari nemogu to procjeniti niti to itko moze koji nije igrao s njima!
kada je doso isildur i ljepo isprasio durra nitko nije pricao dali je durrr igrao savrseno ili se zaj**ava!!
jja sam pogledao sve moguce na netu sto ima veze sa tom dwanom i mislim da ima velikog potencijala da postane najbolji cash igrac jer mislim da nikada nece stici phil iveya po turnirskim igrama jer po meni je jedan od najboljnih na tom podrucju!!
ako neko misli drugacije neka kaze jer moje misljenje nemora uvaziti!!!!!
Back to top Go down
eSco
Pokerica
Pokerica

Number of posts: 1813
Poker Site: CSB

PostSubject: Re: dur   12.02.10 6:03

Back to top Go down
http://bonusrb.com/
equusDU
Skala
Skala

Number of posts: 397
Poker Site: Unibet

PostSubject: Re: dur   12.02.10 7:17

po meni se durrr u zadnje vrijeme puno promjenio...nije više mulac koji će betati bilo koga i bilo kada 500K... a svoju poker zrelost je pokazao nakon tapije od isildura, gdje se prebacio na niže limite...

s druge strane moram se složiti i sa slugom u tome da je on ipak u jednu ruku antipropaganda pokera...ali njegova se veličina ističe u tome da gotovo uvijek pogodi tajming kada i koga blefirat, tako da je on za mene jedan od najvećih blefera ikad...

s druge strane ljudi imaju glupo gledanje pokera, prvenstveno govorim od turnirskim i cash igračima...npr. izmimo Eastgate-a, čovjek je osvojio WSOP, a svaki put kada se pojavio na bilo kojoj cash igri koju sam gledao uvijek je bio istapiran...(European Cash Game)... i dali je sada Easgate odličan igrač ili nije???
Back to top Go down
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

Number of posts: 1087
Poker Site: Unibet

PostSubject: Re: dur   12.02.10 10:36

Armanini wrote:
Aj da se i ja malo pridruzim raspravama Smile

pozdrav svima!

ono sto bi ja rekao je da je on vrlo karakteran igrac.. kao sto je karakterno nekoliko igraca, a svi sa prilicno razlicitom igrom..

sa jedne strane fergusona, do antoniusa na drugoj..

dwan jako dobro razumije igru i situaciju, a jos bolje pritisak koji stavlja veliki ulog u pojedinom trenutku..

glupo je govoriti o ovom handu gledajuci samo taj hand, vec za razumijeti i ocijeniti treba vidjet cijeli sesion, gdje je on igrao odlican poker protiv lika ko sto je samy wannabe player sa brdo love..

dwan je prije flopa dignuo na 6k sto je bilo vrlo neobicno i nijednom nije toliko dignuo prije flopa, sto lako moze bit nekakav par, takodjer i asevi, tako da bluff ima totalnog smisla..

u kojoj god high stakes igri sam ga gledao, on je izlazio kao veliki pobjenik vecinom puta sto nije slucajnost jer on igra high stakes nl i to je to..

mnogi igraci high stakesa igraju slicno tome i uvijek su igrali..

ne kuzim zasto nekomu smeta ako igrac koristi velicinu stakesa u svoju korist..

ovo sto gore netko kaze kako ga smeta ovo ucestalo guranje mladih igraca u prvi plan.. i meni je to grozno.. ali cuj.. to je sve posao i velike pare, tako da je to sve logicno..

+1

Malo mi je zhao ovog samya frajer je pao u depru kad mu je pokazao hand lol!
Back to top Go down
Tonci
Full house
Full house

Number of posts: 955
Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost

PostSubject: Re: dur   12.02.10 11:43

Ma ja mislim da sto vise takvih kao sto je Durrr, Gus itd.. na TV-u to je bolje za sve nas, i to je činjenica... Sa time ne želim reć da su oni loši igrači (dapače), nego za ljude koji ih gledaju u nekom showu, ljudi koji ne žele učit o pokeru i shvatit tu igru ozbiljno (takvih je većina srećom) kad ih gledaju dobiju dojam da je sve u nadigravanju u svakom handu, u blefiranju, ma da nema smisla čitat knjige jer je sve u filingu, pa naravno ako Durrr može igrat J-7 off i osvojit pot moju i ja...
Back to top Go down
Djursan
Set
Set

Number of posts: 289
Poker Site: Live poker only

PostSubject: Re: dur   12.02.10 12:17

Tonci wrote:
Ma ja mislim da sto vise takvih kao sto je Durrr, Gus itd.. na TV-u to je bolje za sve nas, i to je činjenica... Sa time ne želim reć da su oni loši igrači (dapače), nego za ljude koji ih gledaju u nekom showu, ljudi koji ne žele učit o pokeru i shvatit tu igru ozbiljno (takvih je većina srećom) kad ih gledaju dobiju dojam da je sve u nadigravanju u svakom handu, u blefiranju, ma da nema smisla čitat knjige jer je sve u filingu, pa naravno ako Durrr može igrat J-7 off i osvojit pot moju i ja...

word!

Treba ribama što više durrrra puštat i diviti se njegovom pokeru.
Back to top Go down
Chips
Dva para
Dva para

Number of posts: 83
Poker Site: Rodeo Poker

PostSubject: Re: dur   12.02.10 17:05

duuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ozeni me!
Back to top Go down
http://www.mmmakica.deviantart.com

dur

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Goto page : Previous  1, 2