| | bannani fulltilt account... | |
|
| Author | Message |
|---|
mrtvimi5h Jedan par

Number of posts: 48 Location: ny Poker Site: pokerstars Karma: 0
 | Subject: bannani fulltilt account... 20.02.10 14:49 | |
| idem danas provjerit mail, kad ono divota Full Tilt Poker Security... =) bla bla... "Your Full Tilt Poker account has been temporarily suspended pending verification of your identity." ok sve bi to bilo divno i krasno, da nisam napravio acc na sestru... sta ja njima trebam poslat 2 dokumenta, jedan sa slikom i ID verifikacijom, drugi za potvrdu prebivalista... e sad me zanimaju 2 stvar, ime je malo izmjenjeno, ali mislim da nebi trebalo bit problema oko toga ili mozda hoce? ali prezime, adresa i to sve je ok.... e sad, posto je meni sestra promjenila prebivaliste u zg, nadam se da ce proc neki stariji dokument makar putovnica di joj prebivaliste ovo koje sam i stavio... za racun sam se josh nekako snasao, e sad mene zanima sta ukoliko oni mene odbiju (a iskreno se nadam) da nece, sta onda njima te pare ostaju... mislim, to su im onda fine pljacke nevinih ljudi, nekuzim uopce zasto rade toliko sranje oko toga. razlog radi kojeg sam napravio novi acc je rakeback... zanimaju me vasa iskustva sa slicnim stvarima?????????? |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1811 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 20.02.10 14:58 | |
| mozes imat 794826475382654368247234 razlicitih accounta - IP je isti. bio on dynamic ili ne, vjeruj da nije problem prepoznat istu osobu, pogotovo sa softwareom tipa ftp koji se usadi u tvoj komp na nacin slican spywareu. 
Last edited by eSco on 20.02.10 15:00; edited 1 time in total |
|
 | |
snegi Skala

Number of posts: 478 Location: Velika Gorica Poker Site: Kaj s njim? ne kužim ovo... Karma: 1
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 20.02.10 15:00 | |
| meni je jedan frend otvorio drugi račun na tilltu iz istog razloga, i par puta isplatio i sve bilo ok, dok mu nisu tak provjeravali i zblokali.. imo je para gore, i rekli su mu da ima dva računa, malo dopisivanja i sve to, i prebacili su mu pare na prvi račun.. i tamo sad igra, a bilo je dost para u pitanju.. eto da te malo utješim  |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1420 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 20.02.10 15:07 | |
| Moguće je da ti zatvore račun ali mislim da se nebi trbao bojati za lovu jer ako skuže da imaš dva računa zbog rb-a ti lovu pošalju na onaj prvi!
Takva je bila praksa do sada i nadam se da ju neće mijenjati! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
Painkiller0 Jedan par

Number of posts: 59 Location: split Poker Site: PokerStars Karma: -7
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 20.02.10 16:37 | |
| jesu ti to odjedanput ili kad si isa withdrawat,pitan zato sta i ja iman par acc-eva? |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 20.02.10 17:09 | |
| Ja imam užasno veliku želju igrat na tiltu, radi RB-a i ostalih pogodnosti al su mi još prije 2 god zatvorili račune i sad mi je bed otvorit novi i stavit cijeli bankroll gore pa da mi ga zamrznu, čak sam razmišljao o tome da im pošaljem mail i pitam ih vezano za to, ali nikako da to napravim... |
|
 | |
mile88 Tris

Number of posts: 245 Location: Bjelovar Poker Site: Full Tilt Karma: 19
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 20.02.10 17:24 | |
| Ja imam nekoliko racuna na tiltu. jedan su mi i blokirali (nakon par mjeseci kod pokusaja isplate) ali su mi novac vratili na prvi acc koji sam otvorio.
Acc koji sam najvise korsitio mi je bio na staru ali to mi je bilo muka kod povlacenja para, a i ispucao sam limit na MB-u (taj mi nisu blokirali, i bez problema sam radio isplate).
I sad nedavno sam kontaktirao support od tilta u vezi naknadnog dobivanja rakabacka na prvom acc-u, oni me uputili na neku stranicu gdje je moguce naknadno dobiti RB, i sve rijesio u par dana.
Ja sam prvi acc otvorio preko onog refer a friend programa, a koliko sam cuo ako ste otvorili acc preko nekog drugog affilatea onda je nemoguce naknadno dobiti RB. |
|
 | |
mrtvimi5h Jedan par

| Subject: Re: bannani fulltilt account... 20.02.10 18:40 | |
| | mile88 wrote: | Ja imam nekoliko racuna na tiltu. jedan su mi i blokirali (nakon par mjeseci kod pokusaja isplate) ali su mi novac vratili na prvi acc koji sam otvorio.
Acc koji sam najvise korsitio mi je bio na staru ali to mi je bilo muka kod povlacenja para, a i ispucao sam limit na MB-u (taj mi nisu blokirali, i bez problema sam radio isplate).
I sad nedavno sam kontaktirao support od tilta u vezi naknadnog dobivanja rakabacka na prvom acc-u, oni me uputili na neku stranicu gdje je moguce naknadno dobiti RB, i sve rijesio u par dana.
Ja sam prvi acc otvorio preko onog refer a friend programa, a koliko sam cuo ako ste otvorili acc preko nekog drugog affilatea onda je nemoguce naknadno dobiti RB. |
cek znaic moguce je dobit RB bez obzira sta neam, prvi acc nisam otvorio preko nikakvog affilatea nego ono standardni novi FT acc |
|
 | |
mile88 Tris

Number of posts: 245 Location: Bjelovar Poker Site: Full Tilt Karma: 19
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 20.02.10 18:51 | |
| Da, moguce je. Kontaktiraj ih a oni ce te onda uputit sto dalje. |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 20.02.10 19:04 | |
| mrtvimi, javi se na PM pa ču ti reči gdje da probaš pitati, vrlo vjerojatno češ i dobiti. |
|
 | |
Gaby Lee Jedan par

Number of posts: 21 Location: sibenik Poker Site: cakepoker Karma: 0
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 21.02.10 23:29 | |
| | eSco wrote: | mozes imat 794826475382654368247234 razlicitih accounta - IP je isti. bio on dynamic ili ne, vjeruj da nije problem prepoznat istu osobu, pogotovo sa softwareom tipa ftp koji se usadi u tvoj komp na nacin slican spywareu.
|
ovo je malo offtopic (ali samo malo): da li poker kuce mogu prepoznati da se radi o istoj osobi ako se ponovo instaliraju windowsi ali se koristi isti telefonski broj? |
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 22.02.10 0:14 | |
| | Gaby Lee wrote: | ovo je malo offtopic (ali samo malo): da li poker kuce mogu prepoznati da se radi o istoj osobi ako se ponovo instaliraju windowsi ali se koristi isti telefonski broj? |
|
|
 | |
mrtvimi5h Jedan par

| Subject: Re: bannani fulltilt account... 22.02.10 14:51 | |
| | dfable wrote: | | mrtvimi, javi se na PM pa ču ti reči gdje da probaš pitati, vrlo vjerojatno češ i dobiti. |
fable daj javi mi se na pm |
|
 | |
mrtvimi5h Jedan par

| Subject: Re: bannani fulltilt account... 22.02.10 15:35 | |
| | mrtvimi5h wrote: | | dfable wrote: | | mrtvimi, javi se na PM pa ču ti reči gdje da probaš pitati, vrlo vjerojatno češ i dobiti. |
fable daj javi mi se na pm |
evo ukratko nakon jebade, nakon sta sam verificarao taj account preko sestre, rezultat je sljedeci... zatvorili su mi acc od sestre, starog i prebacit ce pare na MOJ primarni account. kako su oni to skuzili ni sam neznam, svaka im cast, preko cookia ne sigurno jer su windowsi formatirani vishe puta i prva 2 acca nisu koristena dosta dugo. ali ajde... sta nemoze bit vise accova na istu adresu, recimo ako 3 clana familije igraju, svi zive na istoj adresi i svi imaju isto prezime. ugl. bitno mi je samo da dobijem pare nazad....
@dfable-> javi mi se za pm, jer zelim imati RB na ft.u pod svaku cijenu... HVALA |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 25.03.10 23:39 | |
| |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 25.03.10 23:46 | |
| pa napravi na nekog drugog account i gg i prebolesno ovo sta su ti poslali. nisan to jos vidija nigdi. respect  |
|
 | |
Beki89 Skala

| Subject: Re: bannani fulltilt account... 26.03.10 1:34 | |
| Ma budem jasna stvar, ali opet sam se nadao da ce mi nakon skoro 3 godine ipak dopustit. Mislim nije da sam radio ne znam sta, imao sam 2 racuna i igro na oba dva nije bilo nikakvih prevara i sl, al ajd ti to njima dokazi  |
|
 | |
fafarikula Dva para

Number of posts: 112 Location: Zadar Poker Site: GoalWin Karma: 2
 | Subject: Re: bannani fulltilt account... 05.04.10 9:22 | |
| Evo da ne otvaram novu temu postavit ću ode jedno glupo pitanje. Znači treba mi pomoć u promjeni vremena na full tiltu. Nikako ne mogu pribaciti na europsko vrijeme. |
|
 | |
Beki89 Skala

| Subject: Re: bannani fulltilt account... 05.04.10 9:25 | |
| | fafarikula wrote: | | Evo da ne otvaram novu temu postavit ću ode jedno glupo pitanje. Znači treba mi pomoć u promjeni vremena na full tiltu. Nikako ne mogu pribaciti na europsko vrijeme. |
Ja mislim da ti na FT to nije moguće napravit, barem nije bilo prije... |
|
 | |
| | bannani fulltilt account... | |
|