| | Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 | |
|
|
| Author | Message |
|---|
sfc_karabaja Skala

Number of posts: 420 Location: Kutland / Zg Poker Site: Pokerstars,FT Karma: 0
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 25.06.10 11:29 | |
| Sretno Dirk,nek ti je sa srecom !! |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 71
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 25.06.10 11:30 | |
| Sretno Dirk u Vegasu, dobro se zabavi i usput udji na finalni stol i svi sretni i zadovoljni!
_________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
drroy1x2 Boja

Number of posts: 640 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 17
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 25.06.10 11:46 | |
| Sretan put, pravi provod i uspješan turnir, Dirk _________________ Festina lente !
|
|
 | |
equusDU Skala

Number of posts: 397 Location: Dubrovnik Poker Site: Unibet Karma: 7
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 25.06.10 12:31 | |
| ja se samo nadam da bi jedan od slijedećih članaka na POKERICI trebao biti "Mladi Makaranin na finalnom stolu" ili "Prva Hrvatska narukvica".
Sretno majstore!!! |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 25.06.10 13:09 | |
| znam da ce te se lijepo provest pa cu ti samo pozelit srecu za stolom  _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
Chiro23 Full house

Number of posts: 762 Location: Tiltoland Poker Site: Ongame Karma: 7
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 25.06.10 14:26 | |
| Break a leg!  |
|
 | |
lion406 Full house

Number of posts: 751 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 5
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 25.06.10 16:01 | |
| Periša želi ti kao prvo sretan put tj. let...kao drugo da se lijepo provedeš bez obzira na rezultat...a treće ti želim tu narukvicu WSOP-a oko ruke  samo ti napravi nekoliko slikica i stavi ih da vidimo kako ti je bilo.... GURAJ BAGER !!! |
|
 | |
Dirk_Diger Set

Number of posts: 316 Location: Makarska Poker Site: Unibet Karma: 29
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 29.06.10 1:18 | |
| Stigli smo prekjučer nakon 20 sati leta ispribijani i jet lagirani i puf sranje izgubili mi torbu aauuu pa di baš meni jadnome sva roba šta iman uopće nestala bez traga ali aj glavno da su mi ženin kufer našli inaće bi bila drama hahah. Ali nema toga šta se odi nemože kupit ali teško uvjerit ženicu kad su joj cipele bile u mom kuferu haha. Ali nekako se nisam puno zabrinio i sa razlogom jer su mi za 2 dana donili kufer u sobu. A o vegasu auuu ma šta da kažen totalna bolest... neznamo di prije i šta prije lol to je toliko veliko i bolesno da triba najmanje misec dana da sve skužiš more mladih pijanih ljudi, žena ko u prići, šušur ma koda smo stigli na neki drugi planet. Hotel Wynn je perverzija ma morat ču slikat malo iznutra jer teško je opisat ima u hotelu 2800 ljudi plus ostali u prolazu ja neznam odakle više izlaze haha usta sam bio u 7 ujutro sve puno koda je 8 navečer. Igra san Fixed Limit 4/8 cirkus par ljudi šta grindaju i turisti ma to je cirkus call call call call call samo plaćaju smiju se, rebuy i piju pošto je piće besplato u cijelom kazinu to prelazi granice normale. Evo par slikica da ne duljim. Sada kad imam napokon punjač poslikat ču više.  Ovo je slika direkt iz kreveta  Po noči isto iz sobe  Portugalac i moja malenkost isto sa unibeta taman ga idemo otpratit na wsop  Dobitnici svih narukvica do sada na Wsopu 2010  Ovo je wsop event 1500$ beskrajan broj stolova  Negdi oko 3000 ljudi  Stolovi bez kraja.  Unutra u Riu neki dio sa slot mašinama a okolo mali grad nema šta nema 20 metara dalje striptizeta pleše usrid kazina ma sssvašta  I moja ženica koja je čak umlatila lovu na slot mašini ma bravo ženo. Eto moje prvo javljanje pozdrav svima od nas dvoje. |
|
 | |
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 29.06.10 1:52 | |
| Guštaj stari Na tvojoj ruci bracelet, u tvome oku suze, nemoj dati da te guze, uzmi hrpu dolara. Mišo ovo ono  SRITNO I RASTURI TO |
|
 | |
lion406 Full house

| Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 29.06.10 2:24 | |
| to Periša.....samo nam daj materijala za gledat... još jednom lijepo uživajte i sretno za stolovima......WEEEEHAAAAAAAA !!! |
|
 | |
straja Set

Number of posts: 334 Location: holandija Poker Site: strajimir Karma: 13
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 29.06.10 2:42 | |
| lijepo se provedi, ali manje gledaj te striptizete , a vise karte. |
|
 | |
mario66617 Boja

Number of posts: 541 Location: Sisak Poker Site: Unibet, Merge Karma: 16
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 29.06.10 10:31 | |
| bravo stari...samo tri riječi: uživaj, uživaj, uživaj... |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 29.06.10 13:37 | |
| Svaka čast i da ti bude sve bolje i bolje!
Bas sam se jucer s mitricom cuo pa kaze da je i dalje fasciniran... da su kockice kao na filmovima zabavne, a poker da je nikad laksi..
Sretno i uzivajte svi, zasluzili ste! |
|
 | |
nik_titanik Dva para

Number of posts: 124 Location: zagreb Poker Site: full_tilt Karma: 0
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 29.06.10 14:39 | |
| Ma sta fascinirani... poosvajajte i porokajte sve sta se da, tako da sljedece godine kazu uff stizu Hrvati opet ce nam sve pare i narukvice pobrat  |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 29.06.10 15:16 | |
| btw. mitrica danas igra 3k neki tour.. to mi je jucer u tom razgovoru najavio pa ono.. ovim putem, ako stigne pogledati forum, jos jednom Sretno! |
|
 | |
Dirk_Diger Set

| Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 29.06.10 18:25 | |
| Jučer smo 5 sati šetali nismo ni pola stripa obišli. Obišli smo belagio, cezars palace itd većinu ovih bližih i sve je savršeno iznutra kao lego kockice. Sva kazina u hotelima i predvorja su namještena kao za šetnju kroz njih i trošenje, ne kupujemo piće nego bacamo lovu u slot mašine a obilje alkohola stiže besplatno čim ubacite i 1c za igrat. Sinoć na putu do hotela naletimo na irski pub, unutra uživo rokija bend rastura, pijani ljudi i stolovi za poker, kockice, ma ko ih spoji haha tu smo se zadržali i bacio sam se na pivu i na neki wsop poker protiv kuće i nakon 20 ruku sam pogodio bonus 2 puta i pobjedio dilera 15 puta spremili 240$ u đep i pijani odteturali u hotel, čini mi se da bih se mogli naviknit na ovo hehe. p.s. red ovo ti je mus sljedeća postaja. Evo par slikica.  Mega zgradice  Ovo je u đđevojoka sa ulice smo ugledali kako drma tj. iza fotoaparata je ulica na kojoj šiba more ljudova  Band u irskom pubu iza nas su stolovi za poker i ovaj crni pajdo sa bas gitarom šeta oko ljudi koji kockaju ma perverzija idealno mjesto za rockkocka ljubitelje  Belagio iznutra  Belagio je sređen ka curica. Pozdrav ekipa. |
|
 | |
Dirk_Diger Set

| Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 02.07.10 20:29 | |
| Ispa sam nakon 6 sati igre card mrtavčina totalna. Startalo se sa 3000 žetona i 6000 ljudi. Največi par šta sam dobio 1 put su TT i AK točno prije odmora i svi ustali sa stola šteta. Nisam nikad dobio gore karte i 3 stola sam promijenio i svaki put sam naletio na BB ma svašta. Aj bar se zabavljamo okolo i nadam se da će drugi put bit više sreće. Vrhunsko iskustvo i zabava pozdrav svima. |
|
 | |
lion406 Full house

| Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 02.07.10 22:29 | |
| šteta....ali iskustvo je tu i ako ništa drugo vidio si i to čudo !!! uživaj i lijepo se provedi....  |
|
 | |
Cookie Pokerica Ladies Team

Number of posts: 958 Location: Zagreb Poker Site: Zynga Pro Karma: 17
 | Subject: Re: Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 03.07.10 1:05 | |
| FYI, nas dragi velestovani kolega Kapusta je javio da je usao u drugi dan NLHE 1000$ eventa. Od 3225 igraca ostalo ih je 331, trideset deveti je po cipovima a nagradni fond je oko 5 milja baksa - GURAJ BAGEEEER!!!   |
|
 | |
| | Unibet nudi 2 paketa za WSOP 2010 | |
|