pokerica.net poker forum

strategija - analiza - coaching - rakeback - bonusi - cash game - turniri - dnevnici - online - live

Pokerica.netPokerica.net  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

veljaca grafovi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hrvoje07
Tris
Tris

Number of posts: 211
Poker Site: rrpoker

PostSubject: veljaca grafovi   01.03.10 16:32

postajte svoje grafove iz proslog mjeseca !

ja sam igrao sve do zadnjeg tjedna mjeseca na unibetu, tamo sam presao na NL50 i igrao dost ok dok nisam u jednom sessionu izgubio cca 5 buyinova :p, poslije toga malo izlet na poker heaven gdje je ok isao nl50.

unibet

boss media

[x] swings
Back to top Go down
Bora Tajter
Team Pokerica

Number of posts: 1127
Poker Site: RR poker

PostSubject: Re: veljaca grafovi   01.03.10 17:17

taman sam ja htio otvorit ovu temu da objavim svoje swingove...

vecinu ovog mjeseca sam igrao NL100, zadnja 2 dana sam odigrao koji sesion na NL50 6 max i i par sesion HU, jer sam upao u losu seriju na NL100.

vecinu ovog mjeseca sam gubio od ribetina, koje bi ili imale monstera protiv mene ili bi me jednostavno natkupile...

suma sumarum: 500 € plusa cash na turnirima sam izg nekih 100-150 € rakeback 420 €

jos sam na starsima napravio nekih 180 $ plusa
NL100 graf:

NL50

i HU50 sa 200 ruku sa HU100 na kojem sam bio u minusu 50 €

iako mislim da sam generalno igrao dosta dobro kroz cijeli mjesec, imao sam par sesiona koje sam igrao umoran pa je i moja igra bila losija al jako puno sam naletavao, jako puno sesiona sam imao dobar plus nakon mozda 20 min igre da bi do kraja sesiona zavrsio oko nule...

nadam se da ce ovaj mjesec bit bolji, prvih par dana cu igrat nl50 HU i 6 max da se malo vratim u winning formu a kasnije nastavljam na NL100 ak bude islo po planu!

Chiro23
Full house
Full house

Number of posts: 762
Poker Site: Ongame

PostSubject: Re: veljaca grafovi   02.03.10 1:47

Želim što prije zaboraviti ovaj mjesec.Prvih 7-8 dana je sve išlo fino,čak sam imao najbolja "prolazna vremena",te sam bio na dobrom putu da ostvarim svoj najkvalitetniji mjesec,koji bi bio sjajan nastavak za mene odličnog siječnja.
Elem,ne budi lud,otada sve kreće naopako.Prvo me onaj ludi psihijatar sa Globalnog sijela baci na suludi tilt,pa se onda u naletu istog krenem zabijati u frajera koji crusha sve levele od PL50 naniže,pa kad sam vidio da na FTP-u ne ide,odoh ja u moju oazu na Partyu,ali tamo su ribetine pogađale sulude drawove,runner runner dvopare i slične pizdarije.
Ali,kraj mjeseca je pokazao tračak svjetla na kraju tunela,a taj tračak se zove VirtuePoker.Ne želim ga ureći,pa nek ostane na ovome. Very Happy

Dakle,grafovi.Prvo graf sa Full Tilta,a nakon toga i Party.Pad dolazi otprilike simultano.

Back to top Go down
blixa123
Dva para
Dva para

Number of posts: 106
Poker Site: Betsafe

PostSubject: Re: veljaca grafovi   02.03.10 18:37

meni se nastavlja BE serija, najgori mjesec od ljeta...valjda sam skroz zaboravio kako se igra Sad

uglavnom $11 turbo 9man SNG, s pokojim neuspješnim izletom na $22

-$26, rakeback i bonus +$121 pa sam na kraju $95 u plusu, sto je svakako bolje, nego da sam u minusu Smile

Back to top Go down

veljaca grafovi

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1