| | Nova Unibet liga - €1500! | |
|
|
| Author | Message |
|---|
butko Boja

Number of posts: 550 Location: vz/ri Poker Site: cake Karma: 22
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 10.03.10 11:59 | |
| rebuy i freezeout turniri donose isti broj bodova?
imho, trebalo bi sloziti neku formulu za bodovanje u koju bi se ukljucio i ukupni fond nagrada |
|
 | |
hydra Boja

Number of posts: 529 Location: London Poker Site: Unibet Karma: 15
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 10.03.10 12:42 | |
| ma narucio bi mu i velike....nije mala porcija dovoljna za lava, mozda mu narucimo zecije cevape...naravno da cemo ga nagraditi, hvala jos jednom |
|
 | |
hydra Boja

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 10.03.10 12:44 | |
| rebuy i freezeout donose isti broj bodova dok broj igraca uvecava bodove na turnirima, tako je bilo predlozeno prosli put, jer smo bodovali re-buy i freezeoute drukcije al eto, podesili smo....ako netko ima bolji/ pravedniji prijedlog nek se javi  |
|
 | |
butko Boja

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 10.03.10 12:55 | |
| neznam, ja se nekako vodim logikom ''veci buyin = bolji igraci = tezi field'' rebuy turnire ce bit prilicno tesko osvojit (a osim toga kostaju skoro 3x vise para od freezeouta) dok ovaj od 10 eura moze luckboxat bilo tko i samim time za laksi dio posla dobit vise bodova ja bas i nisam igrao ove unibet lige pa neznam jel to stvarno tako i u praksi, al eto my 2 cents  |
|
 | |
hydra Boja

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 10.03.10 13:04 | |
| mislim da se o tome raspravljalo u topicu "Cro Poker Masters IV za Varšavu". Kasnije cu poslat newsletter svim igracima tako da do tada mozemo izmjeniti formulu bodovanja...ovako se najviše onaj tko je pobjedio najveću skupinu igrača, i tu isto postoje argumenti dal je to teže, ili osvojiti re-buy ili freezeout od 20 igraca, ili od 40... mi organiziramo ligu za vas tako da cu svakako poslušati vaše prijedloge...hvala |
|
 | |
lion406 Full house

Number of posts: 750 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 5
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 10.03.10 13:32 | |
| @mario je već par puta spomenuo da ima na nekoj stranici kalkulator za to bodovanje.... pa zašto ga jednostavno ne upotrijebimo...ima razlike jeli freez ili rebuy....kako god okreneš razlika je |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 10.03.10 19:03 | |
| | butko wrote: | neznam, ja se nekako vodim logikom ''veci buyin = bolji igraci = tezi field'' rebuy turnire ce bit prilicno tesko osvojit (a osim toga kostaju skoro 3x vise para od freezeouta) dok ovaj od 10 eura moze luckboxat bilo tko i samim time za laksi dio posla dobit vise bodova
ja bas i nisam igrao ove unibet lige pa neznam jel to stvarno tako i u praksi, al eto my 2 cents  |
zar ne moze i rebuy turnir?? |
|
 | |
butko Boja

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 10.03.10 19:07 | |
| a naravno da moze, al za pretpostavit je da ce na rebuyu bit manje igraca, a i field ce bit tezi (osim toga, lako moguce da ce uz sve to bit i veci prize pool) |
|
 | |
hydra Boja

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 10.03.10 20:31 | |
| samo je jedan rebuy ionak, a vec sam postavio clanak i poslao newsletter tako da ce ova liga bit bodovona kako je najavljeno, nadam se da je to ok s vama  |
|
 | |
mario66617 Boja

Number of posts: 541 Location: Sisak Poker Site: Unibet, Merge Karma: 16
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 11.03.10 17:51 | |
| mogao si možda na kraju staviti u rebuy turnir (da sad ne kompliciramo) da se svaki rebuy broji kao novi igrač...znači ako je 20 igrača krenulo i 8 rebuyeva+4 add ona = 32 igrača...po meni bi to bilo u redu ako već nećemo uzimat gotove formule... |
|
 | |
Rene Tris

Number of posts: 171 Location: Velenje Poker Site: Unibet Karma: 2
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 11.03.10 18:10 | |
| | mario66617 wrote: | | mogao si možda na kraju staviti u rebuy turnir (da sad ne kompliciramo) da se svaki rebuy broji kao novi igrač...znači ako je 20 igrača krenulo i 8 rebuyeva+4 add ona = 32 igrača...po meni bi to bilo u redu ako već nećemo uzimat gotove formule... | nije losa ideja |
|
 | |
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 11.03.10 18:20 | |
| | hydra wrote: | samo je jedan rebuy ionak, a vec sam postavio clanak i poslao newsletter tako da ce ova liga bit bodovona kako je najavljeno, nadam se da je to ok s vama  |
ovo je dovoljno iako ne igram :-) inace sam 100% protivnik da nagradni fond igra bilo kakvu ulogu u plasmanu u online ili live ligi.
uvijek je teze pobjediti kad je 50 igraca s buy in-om od 10 novaca nego kad je 10 igraca s 50 novaca buy in-a. ne vidim kako to mijenja rebuy opcija. kad je netko izgubio stack i rebuy-o se onda netko drugi ima njegove chipove. |
|
 | |
NeutralZoneInfraction Jedan par

Number of posts: 48 Location: ZG Poker Site: Unibet,Tilt,Bwin Karma: -24
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 13:18 | |
| | sluga wrote: | | hydra wrote: | samo je jedan rebuy ionak, a vec sam postavio clanak i poslao newsletter tako da ce ova liga bit bodovona kako je najavljeno, nadam se da je to ok s vama  |
ovo je dovoljno iako ne igram :-) inace sam 100% protivnik da nagradni fond igra bilo kakvu ulogu u plasmanu u online ili live ligi.
uvijek je teze pobjediti kad je 50 igraca s buy in-om od 10 novaca nego kad je 10 igraca s 50 novaca buy in-a. ne vidim kako to mijenja rebuy opcija. kad je netko izgubio stack i rebuy-o se onda netko drugi ima njegove chipove. |
A to naravno ide protiv teze da svaki rebuy vrijedi kao jedan igrač , to se nikako ne može usporedit pa i nema logike to koristit, ali svakako je rebuy turnir teže osvojit pogotovo na ovakvim tipovima turnira gdje je podjednak broj igrača na freezu i rebuyu .
Pa po toj logici rebuy bi morao više vrijedit , ali u onim stalnim bodovima . Ne znam di su smajlici, pa ću sarkazam sačuvat za sebe
pardon, krivu sam osobu citiro |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 13:56 | |
| | NeutralZoneInfraction wrote: | | sluga wrote: | | hydra wrote: | samo je jedan rebuy ionak, a vec sam postavio clanak i poslao newsletter tako da ce ova liga bit bodovona kako je najavljeno, nadam se da je to ok s vama  |
A to naravno ide protiv teze da svaki rebuy vrijedi kao jedan igrač , to se nikako ne može usporedit pa i nema logike to koristit, ali svakako je rebuy turnir teže osvojit pogotovo na ovakvim tipovima turnira gdje je podjednak broj igrača na freezu i rebuyu .
Pa po toj logici rebuy bi morao više vrijedit , ali u onim stalnim bodovima . Ne znam di su smajlici, pa ću sarkazam sačuvat za sebe
vidim da si se nekaj zakacil na mene, ali na forumu nist ne primam osobno, a i nisi neki faktor u zivotu na koji bi se obaziral.
mariov prijedlog je poboljsanje i moze se uzeti u obzir i osobno sam mu sklon, ali je hydra napisal da je stvar gotova. dakle poboljsanje u bodovanju se moze primjeniti na neku narednu ligu. usput, da si malo bolje pratil rasprave od prije 7-8 mjeseci (nisi bil na ovom forumu?) onda bi videl (upucujem te na te rasprave) da je sistem bodovanja bil isti tj. 1. mjesto 20 bodova pa sve do 5. kako je navedeno i to bez obzira na broj igraca. moja malenkost je dala prijedlog i formulu da se uvrsti broj igraca u formulu za bodovanje posto nije bilo isto osvojiti tunir na pocetku kad je bilo 30-40 igraca i na kraju kad se znalo skupiti samo 10 ili manje (zbog manje-vise rijesenog pitanja nagrada).
i da, uvijek cu biti protivnik da nagradni fond igra bilo kakvu ulogu u bodovanju ma koliko to netko primjenjival ili ne, ali to je moj osobni stav i nebitno je zakaj je takav niti ga mislim nekome objasnjavati. kad vecina donese odluku o takvom nacinu bodovanja onda cu se tome prikloniti ili necu igrati.
bil ti sarkastican ili ne, ne briga me. zamolil sam te vec prije da komentiras postove, odgovaras na pitanja i sl., a da ne polemiziras sa mnom niti s mojim misljenjima. da ti ipak ne bi ostal duzan na onu glupost iz lockanog topica o cigankama, cjenicima i sl. napisat cu jednu dobru izreku: ne svadjaj se s budalom, pobjedit ce te na iskustvo.
slobodno je ti primjeni na mene i ne trudi se vise, mozda ja imam vise iskustva. |
|
 | |
NeutralZoneInfraction Jedan par

Number of posts: 48 Location: ZG Poker Site: Unibet,Tilt,Bwin Karma: -24
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 14:15 | |
| | sluga wrote: | | NeutralZoneInfraction wrote: | | sluga wrote: | | hydra wrote: | samo je jedan rebuy ionak, a vec sam postavio clanak i poslao newsletter tako da ce ova liga bit bodovona kako je najavljeno, nadam se da je to ok s vama  |
vidim da si se nekaj zakacil na mene, ali na forumu nist ne primam osobno, a i nisi neki faktor u zivotu na koji bi se obaziral.
mariov prijedlog je poboljsanje i moze se uzeti u obzir i osobno sam mu sklon, ali je hydra napisal da je stvar gotova. dakle poboljsanje u bodovanju se moze primjeniti na neku narednu ligu. usput, da si malo bolje pratil rasprave od prije 7-8 mjeseci (nisi bil na ovom forumu?) onda bi videl (upucujem te na te rasprave) da je sistem bodovanja bil isti tj. 1. mjesto 20 bodova pa sve do 5. kako je navedeno i to bez obzira na broj igraca. moja malenkost je dala prijedlog i formulu da se uvrsti broj igraca u formulu za bodovanje posto nije bilo isto osvojiti tunir na pocetku kad je bilo 30-40 igraca i na kraju kad se znalo skupiti samo 10 ili manje (zbog manje-vise rijesenog pitanja nagrada).
i da, uvijek cu biti protivnik da nagradni fond igra bilo kakvu ulogu u bodovanju ma koliko to netko primjenjival ili ne, ali to je moj osobni stav i nebitno je zakaj je takav niti ga mislim nekome objasnjavati. kad vecina donese odluku o takvom nacinu bodovanja onda cu se tome prikloniti ili necu igrati.
bil ti sarkastican ili ne, ne briga me. zamolil sam te vec prije da komentiras postove, odgovaras na pitanja i sl., a da ne polemiziras sa mnom niti s mojim misljenjima. da ti ipak ne bi ostal duzan na onu glupost iz lockanog topica o cigankama, cjenicima i sl. napisat cu jednu dobru izreku: ne svadjaj se s budalom, pobjedit ce te na iskustvo.
slobodno je ti primjeni na mene i ne trudi se vise, mozda ja imam vise iskustva. |
Ne nisam slučajno sam krivo citiro , ne boj se ni ja nemam tvoju sliku na zidu. i ispričo sam sam se zbog toga .
A ovo što se tiče iskustva to ti vjerujem , oduvijek sam ja znao da ti voliš dobro umočit , pa to sam i ustvrdio kaj ne .
Ipak sam ja mlađi.
Samo nemoj da žena sazna i to je to ,uživaj . |
|
 | |
hydra Boja

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 14:26 | |
| ako se to onda odnosilo na mene, smajlić nije tamo kao sarkazm, ja sam pravio vise liga za ovaj forum i uvjek ih pitam da daju prijedlog kako zele bodovanje i mislim da je najviše ljudi glasalo za ovakav način bodovanja...ovaj put nije bilo dovoljno vremena al meni ti bodovi ni nagrade nis ne znace tako da je meni svejedno za bodovanje....l hvala lave jos jedanput, nece ti bit lako  (nije sarkazm) |
|
 | |
lion406 Full house

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 14:32 | |
| u svemu ovome nije mi jasno da se do sada nije moglo dogovorit oko tog "vražijeg" bodovanja.... pa zar nigdje ne postoji neko bodovanje "neke" lige...pa nismo mi jedini koji igramo ligu (pa ako mi ne znamo ima tko zna), i zašto više ne prihvatimo to zdravo za gotovo i to je to, a ne pokušavamo sami nešto napravit, a nismo se s mjesta pomaknuli... što se tiče ovih rasprava...mislim stvarno da im nije mjesto tu....dečki sorry ali imate PM pa se dopisujte, jbg....  sretno svima večeras (ja još ne znam hoću li moć` ili ne...f.u.c.k. ) P.S.- thx @dule....  |
|
 | |
equusDU Skala

Number of posts: 397 Location: Dubrovnik Poker Site: Unibet Karma: 7
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 14:48 | |
| BRAVO LAVE!!!  ti boduj kiko ti misliš da je najbolje, samo reci kako...  obzirom da si vodio i prije bodovanje, ja osobno vjerujem u tvoje u duletove odluke!!! Kome se nesviđa, neka uzme aspirin!!! ali ne mogu vjerovati da je zasad samo 8 ljudi prijavljeno, ajmo ekipa što se čeka...novo nevrijeme??? |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 14:52 | |
| @SHEERIFFF: slobodno ti pokupi koga zelis i umoci ga kome hoces. da imam zenu i nju bi ti ponudil, toliko si mi simpatican.
@lave: topic je o ligi, a na to se nastavlja bodovanje i o tome sam raspravljal. necu dalje raspravljat o postu koji je lockan i taj dio je offtopic, ali eto, nije mi vrag dal mira :-) |
|
 | |
lion406 Full house

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 15:17 | |
| ma sve 5....ali ne znam zašto ali uvijek kad krene neki topic odemo u stranu (nastranu)...  nemam ništa protiv rasprava, dapače nekad dobro dođu...ali vas dvoje ste eto presli i na nečije žene, da li ima netko nečiju sliku na zidu i tako to (a znam da nemreš a da ne prokomentiraš  ) |
|
 | |
Adzivu Tris

Number of posts: 234 Location: Vukovar Poker Site: Poker Stars Karma: 9
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 17:28 | |
| Zasto nebi koristili starsovu metodu bodovanja na TLB??? |
|
 | |
zamorano11 Skala

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 21:56 | |
| @hydra - daj sredite malo taj rng na unbetu. posta je rigged  |
|
 | |
lion406 Full house

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 22:33 | |
| Poredak nakon 1.kola Unibet lige (12.03.2010) Ukupno 29 igrača, (re-buy) 1.Snaga14 - 31.602.Drzih - 25.28 3.SHEERIFFF - 18.96 4.zecster - 15.80 5.Boris1987zg - 9.48 P.S. - šta je, je....čudne stvari su se večeras dešavale...ali nažalost moram reći da nije to samo večeras....nekako SW kao da navlači igrače u fight, naravno IMHO  |
|
 | |
zecster Jedan par

Number of posts: 37 Location: Zagreb Poker Site: Unibet Karma: 3
 | Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 12.03.10 23:01 | |
| neću ni komentirat šta se sve izdešavalo,predugo bi trajalo. Kao prvo čestitke svima koji su uopće uspjeli doč do FT jer je već to bio podvig uz ovakav software,kao drugo čestitke pobjednicima. Moram spomenut da sam zaista zadovoljan svojom igrom, al teško je kad software kroji poredak.... |
|
 | |
zamorano11 Skala

| Subject: Re: Nova Unibet liga - €1500! 13.03.10 0:02 | |
| |
|
 | |
| | Nova Unibet liga - €1500! | |
|