Number of posts: 3 Location: Zagreb Poker Site: Nordica Poker Karma: 0
Subject: Nordica bonus? 25.03.10 15:10
Kod popisa soba za PokerNordica piše: Downloadajte Nordica Poker softver i registrirajte svoj novi korisnički račun.
Ne zaboravite upisati kod: POKERICA400 da biste dobili bonus od 200% do $400 na prvu uplatu
O bonusu od 200% do 400$ ne piše ništa na njihovom sajtu http://www.pokernordica.com/ Tek piše da je bonus 100% do 200$ pa bi molio objašnjenje o ovom nesrazmjeru.
Debeli High Card Ace
Subject: Re: Nordica bonus? 25.03.10 15:13
I da ........ pročitao sam uvjete korištenja:
Bonusi
Pokerica.net ne jamči valjanost bonus ponuda poker soba.
DisD Team Pokerica
Number of posts: 1420 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
Subject: Re: Nordica bonus? 25.03.10 17:41
Moram provjeriti, ali bonusi od affiliatea obično budu veći nego bonusi koje dobiješ kada sam odeš na poker sobu!
_________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
bicko Team Pokerica
Number of posts: 554 Location: Zagreb Poker Site: Party, Unibet, Betfriends Karma: 56
Subject: Re: Nordica bonus? 25.03.10 18:55
Poslao sam upit menageru koji će se ,nadam se, javiti u najkraćem roku, iako mislim da vrijedi ponuda sa naše stranice
Debeli High Card Ace
Subject: Re: Nordica bonus? 27.03.10 12:00
Registrirao sam se jučer. Izgubio oko 50$, rake mi je danas došao na račun, ali od bonusa ništa. Ako možete provjeriti šta se događa bio bih vam zahvalan!
nick na pokerNordica je ------------> DeBelly
bicko Team Pokerica
Number of posts: 554 Location: Zagreb Poker Site: Party, Unibet, Betfriends Karma: 56
Subject: Re: Nordica bonus? 27.03.10 18:44
odmah ću poslati upit iako mi još nije odgovorio ni na prvi. valjda je na putu
bicko Team Pokerica
Subject: Re: Nordica bonus? 29.03.10 15:11
Bonus je ipak 100% do $400 javio mi je sljedeće "[i]player needs to apply for the bonus by going into the banking section of his software and entering in the coupon POKERICA 400" Nadam se da si to napravio.