Number of posts: 9 Location: split Poker Site: www.pokerstars.com Karma: 0
Subject: molim pomoc 26.03.10 17:15
Valjda je u redu da sam ovdje postavia topic.Naime treba mi pomoc glede opreme jednog manjeg teksas cluba koji ce se otvorit u imotskom.
Treba mi nekoliko stvari:
-nacrt po kojem stolar može napravit stol;ili ukoliko netko od forumaša ima 2 stola viska a zainteresiran je za prodaju -skup svih teksas holdem pravila na hrvatskom(nisan ih uspia naći na netu) -stranica di mogu kupit chipove za turnire i cash game(možda je netko naruciva pa ima pozitivna iskustva)
Znam da sve ovo mogu nać na ebayu ali shiping stolova je preko 15 dana a nama je vrijeme novac.
Hvala.
RedRaw Team Pokerica
Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
Subject: Re: molim pomoc 26.03.10 17:32
Samo da uskocim prije nego sto pocnu komentari i odgovori ici u krivom smjeru..
sfanatic je postavio pitanja.. molim da mu se na njih i odgovori ako netko zna (ja ne znam, ali sam siguran da googlanjem moze dobiti dosta odgovora o velicinama stolova i slicno), ali isto tako molim i urgiram da ovo ne krene u krivom smjeru.
pod krivim smjerom mislim na diskusiju o zakonskoj, moralnoj, profitnoj itd. strani ove ideje o kojoj se tema niti ne radi
Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
Subject: Re: molim pomoc 26.03.10 17:35
Evo, ovdje možeš kupiti odlične čipove, imaš veliki izbor. Možeš kupovati posebno po komadima, setove itd... Imaš i svu ostalu opremu od karata, stolova itd...