| | Hrvoje Domac - Grand Cule | |
|
| Author | Message |
|---|
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Hrvoje Domac - Grand Cule 28.03.10 8:35 | |
| Hrvoje Domac - Grand Cule |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 29.11.10 14:10 | |
| Mislis li da Barcelona veceras ima sanse? |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 30.11.10 0:03 | |
| heh Red mozda bi bilo bolje da si izbrisao ovaj post dok si jos mogao  nisam mogao zamislit ovakav rasplet..... _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

| Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 30.11.10 1:41 | |
| Rapsodija... Kakva samarcina.. Predivno..
GrandCule nam vjerojatno negdje slavi.. |
|
 | |
grandcule Team Pokerica

Number of posts: 101 Location: zagreb Poker Site: PokerStars Karma: 33
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 30.11.10 12:30 | |
| Prekrasno, predivno, ocaravajuce - moram priznat da je cak i mene visina rezultata malo iznenadila, ali igra iskreno i nije, ocekivano dominantno od pocetka do kraja, velika razlika u klasi koja se potvrdjuje vec godinama i bojim se da ce navijaci reala morat cekat na pozitivan rezultat sve dok cijela barcina generacija kolektivno ne ode u penziju |
|
 | |
Andre_787 Boja

Number of posts: 665 Location: Rijeka Poker Site: Poker stars Karma: 43
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 30.11.10 12:56 | |
| |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 30.11.10 14:25 | |
| | grandcule wrote: | | velika razlika u klasi |
ta tekma je po meni bila čista coinflip situacija... real je izgubio na psihološkoj razini, a sorry al ne možeš reć da je razlika u klasi velika, mislim pa nije Barca igrala protiv Varteksa da možeš neš tak reć... ))))))))))))))))))))))))) |
|
 | |
mich_bjukenon Boja

Number of posts: 607 Location: zagorje zelene Poker Site: pokerstars Karma: 21
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 30.11.10 14:33 | |
| mislim da real nema timski duh,kad igraju koda neigraju skupa,za real,nego onak,za placu i za sebe...to mi jebeno na kurac ide kod njih i zato ih mrzim...i samo da znate,fanovi reala,real su osnovali katalonci  |
|
 | |
grandcule Team Pokerica

| Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 30.11.10 14:34 | |
| haha...da coinflip, da sam bar onda pronasao kod nekog omjer 1-1 prije tekme cijeli bankroll bi iso na taj coinflip lol
evidentna je razlika u klasi posljednjih godina...nije slucajno da gube peti classico u nizu...i to uvjerljivo...a uostalom psiholoska sprema i stabilnost igraca također ulazi u klasu, barca ode u goste i pobijedi 6-2, nitko od njih pritom ne ostane impresioniran Santiago Bernabeuom, ili gospodin Ronaldinho ode tamo i metne 3 komada itd...
Naravno da nisu igrali protiv Varteksa, Real je vrlo ozbiljna ekipa, ali zasad je to dovoljno samo za drugo mjesto, i bit ce jos neko vrijeme |
|
 | |
lion406 Full house

Number of posts: 751 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 5
 | |
 | |
novinar Dva para

Number of posts: 105 Location: zagreb Poker Site: nemam Karma: 0
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 30.11.10 16:23 | |
| Sve stoji da je Barca svijet za sebe, ali ne mogu se oteti dojmu da je sve moglo drugačije završiti da je sudac pokazao na bijelu točku nakon kontakta Kikija i Valdesa. Da je to bilo u nekom drugom dijelu kaznenog prostora mislim da bi lagano pokazao na bijelu točku i drugi žuti Valdesu. Iako ovaj jučer nije nasjedao na provokacije od Ronalda par puta. Iako po mojem sudu je to čisti penal |
|
 | |
50lipa Tris

Number of posts: 249 Location: Zagreb Poker Site: RRPoker Karma: 2
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 30.11.10 18:35 | |
| Bez gola iz offsajda, sa penalom, bez golmana, znači nekih 2-1 i barca sa 10 igrača bi malo drugačije izgledalo. |
|
 | |
debakl Skala

Number of posts: 480 Location: south Poker Site: sve Karma: 29
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 01.12.10 0:13 | |
| |
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 01.12.10 15:03 | |
| Sta trenutacno igras,koje limite i na kojem sajtu? Koliko sati tjedno igras live/online? Ruku mjesecno? Koliko ti je trebalo da zaradis prvi milijun i na sta si ga potrosio?
|
|
 | |
grandcule Team Pokerica

| Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 01.12.10 15:47 | |
| Trenutno sam nazalost u stvaralackoj pauzi iz nekoliko razloga, prvi se zove gradjansko pravo uz koje se jednostavno ne moze halat  , a drugi je jedno putovanje koje slijedi za par dana, a koje mi je otkinulo finu snitu bankrolla...tako da sam odlucio uzeti par mjeseci pauze... Do nedavno igrao sam iskljucivo 6-max NLH cash (NL50), uz par neuspjesnih izleta na PLO, svuda po malo, FT, Stars, Party, a onda je krenula tranzicija na HU – NL50, NL100 (... koja je sad nazalost privremeno stala...), u mjesecima u kojima ne ucim na 6 stolova 6 max se skupilo u prosjeku recimo izmedju 50-70k ruku...Racunam da ce tamo negdje nakon nove ponovo krenut igra iskljucivo HU, pa mozda bude neki dnevnik, neki fora videi su isto u planu i tak... |
|
 | |
vat69 Tris

Number of posts: 220 Location: kc Poker Site: ps Karma: 28
 | Subject: Re: Hrvoje Domac - Grand Cule 08.12.10 22:03 | |
| koji ti je nick na starsu |
|
 | |
| | Hrvoje Domac - Grand Cule | |
|