| | Lucky Ace Rake Race - travanj | |
|
| Author | Message |
|---|
Felipye Team Pokerica

Number of posts: 95 Location: Zagreb Karma: 7
 | Subject: Lucky Ace Rake Race - travanj 12.04.10 23:24 | |
| Rake utrka na Luckyju traje cijeli travanj, a u nagrade ulaze prva sestorica. Da bi mogli sudjelovati, morate otvoriti racun na Luckyju preko Pokerice, a to napravite u nasoj rubrici POPIS SOBA/LUCKY ACE/UZMI RB/DALJE tako da kliknete na banner i downloadate softver.
http://www.pokerica.net/rakeback/hr/popis_soba_detaljnije/8/
Za sada je utrka vrlo slabo posjecena, sto znaci da s malo truda mozete uci u neku od nagrada (5. i 6. mjesto su trenutno PRAZNI!)
Uz pravo sudjelovanja u utrci, igraci regani preko Pokerice imaju i do 36% cashback na Luckyju, kao i dodatne pogodnosti...
Za inforamcije o svemu tome, PM-ajte autora, ili nam pisite na info@pokerica.net
tu mozete pogledati stanje na utrci: http://www.pokerica.net/rake-utrke/hr-35.html |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1809 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PartyPoker Karma: 81
 | Subject: Re: Lucky Ace Rake Race - travanj 14.04.10 10:21 | |
| Ljudi, nema brige, bit ce $5000 rejka jer ne zaboravite da ja igram tamo  Mijesta na utrci jos ima, novci su up for grabs. Prema tome, u napad! |
|
 | |
KiraMan Jedan par

Number of posts: 22 Location: Šibenik Poker Site: PokerStars, Unibet,LuckyAce Karma: 0
 | Subject: Re: Lucky Ace Rake Race - travanj 25.04.10 0:41 | |
| Oce bti jos koji update do kraja mjeseca? |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1809 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PartyPoker Karma: 81
 | Subject: Re: Lucky Ace Rake Race - travanj 25.04.10 18:43 | |
| Trebalo bi jos ovaj tjedan biti updatea, poprilicno sam siguran u to. |
|
 | |
Martini Team Pokerica

Number of posts: 425 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: Lucky Ace Rake Race - travanj 25.04.10 18:59 | |
| |
|
 | |
pero_zg Skala

Number of posts: 456 Location: zagreb Poker Site: stars donkey Karma: 13
 | Subject: Re: Lucky Ace Rake Race - travanj 03.05.10 1:57 | |
| jel mozete provjeriti dali sam ukljucen u utrku nick je pero_zg registriro sam se 01.05.2010. preko pokerice |
|
 | |
KiraMan Jedan par

Number of posts: 22 Location: Šibenik Poker Site: PokerStars, Unibet,LuckyAce Karma: 0
 | Subject: Re: Lucky Ace Rake Race - travanj 12.05.10 17:35 | |
| Kada se moze ocekivati isplata nagrade? |
|
 | |
KiraMan Jedan par

| Subject: Re: Lucky Ace Rake Race - travanj 13.05.10 19:56 | |
| |
|
 | |
Felipye Team Pokerica

| Subject: Re: Lucky Ace Rake Race - travanj 13.05.10 22:54 | |
| Ispricavamo se svima koji cekaju isplate nagrada, prvo su nam obecali lovu prosli tjedan, pa su se ispricali i obecali lovu ovaj tjedan i sad se ceka petak da vidimo hoce li se drzati roka... ako nece, nema frke, isplatit cemo sa svog racuna, pa se natezati s njima (ne znam o cemu se radi, do sada je sve stimalo) |
|
 | |
Felipye Team Pokerica

| Subject: Re: Lucky Ace Rake Race - travanj 20.05.10 14:53 | |
| Evo, napokon je Lucky Ace platio rake race i cujem da je lova sjela. Nadam se da su svi koji su usli u nagrade dobili svoj dio...
Jos jednom se ispricavamo svima na cekanju, nasi LA affiliate manageri kazu da se radilo o administrativnim problemima i da su i oni bili dovedeni u neugodno situaciju. |
|
 | |
| | Lucky Ace Rake Race - travanj | |
|