pokerica.net poker forum

strategija - analiza - coaching - rakeback - bonusi - cash game - turniri - dnevnici - online - live

Pokerica.netPokerica.net  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

16,500$gtd -.-

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

Number of posts: 1087
Poker Site: Unibet

PostSubject: 16,500$gtd -.-   13.04.10 18:17

za one koji ne citaju dnevnike...evo ovo me totalno izbediralo posto mi je ovo bio prvi ili drugi turnir s malo vecim buyinom rijec je od 24+2 na koji sam usao preko satelita...krenulo mi je za rukom dosta lijepo i onda ispadnem 89/770 72places paid -.-

http://weaktight.com/2226761
Back to top Go down
Irac
Full house
Full house

Number of posts: 715
Poker Site: Talijanske

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:07

Aj mi molim te napiši zašto nisi reraisao kraljeve, da vidim kako razmišljaš baš me zanima...
Back to top Go down
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:15

Irac wrote:
Aj mi molim te napiši zašto nisi reraisao kraljeve, da vidim kako razmišljaš baš me zanima...

stavio sam UTG-a na hand tipa aq ak i da je na flopu pao A kao sto je i sad foldao bi! simple is that!!!
Nekuzim zasto ekipa gleda na te KK ko bog i batinu kad je dovoljan A na flopu da ih cracka!!!
Back to top Go down
butko
Boja
Boja

Number of posts: 550
Poker Site: cake

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:22

pa nije mu Ax 100% rangea
Back to top Go down
Irac
Full house
Full house

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:22

Hand 0: 32.599% 32.32% 00.28% 19921272 173802.00 { AQs+ }
Hand 1: 67.401% 67.12% 00.28% 41374068 173802.00 { KK }

Imaš 67 % equitiya, ne možeš gledati tako, po toj logici bi mogao baciti aseve jer eto sam nek padne 772 na flop i lik sa 7 2 ce me stackat
Back to top Go down
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:29

butko wrote:

zato bi callao flop da vidimo sta ce dalje napravit naravno ako ne zgura!
po ovoj prici ti po meni nisi dobar igrac jer neznas bacit monstera poput KK samo ti to imam za rec!
Back to top Go down
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:30

Irac wrote:
Hand 0: 32.599% 32.32% 00.28% 19921272 173802.00 { AQs+ }
Hand 1: 67.401% 67.12% 00.28% 41374068 173802.00 { KK }

Imaš 67 % equitiya, ne možeš gledati tako, po toj logici bi mogao baciti aseve jer eto sam nek padne 772 na flop i lik sa 7 2 ce me stackat

Da je poker samo matematika svi profesori matematike bi bili PRO igraci Wink
Back to top Go down
Irac
Full house
Full house

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:35

ne kuzim zasto postas hand kad ne zelis cut tuđa mišljenja i osporavaš igrače kao butko koji su miljama ispred tebe i po br i po skillu. I poker je primjenjena matematika, šta god ti pričao
Back to top Go down
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:38

Irac wrote:
ne kuzim zasto postas hand kad ne zelis cut tuđa mišljenja i osporavaš igrače kao butko koji su miljama ispred tebe i po br i po skillu. I poker je primjenjena matematika, šta god ti pričao

samo smo izmjenili misljenja i to je to Smile miljama ispred?...ok. Smile
Back to top Go down
Irac
Full house
Full house

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:41

ne miljama nego svjetlosnim godinama Smile ne znaš elementarne stvari o pokeru i još mu govoriš da je loš igrač wtf? al neda mi se flejmat, ovaj forum se pretvara u to baš. odo off sa tvojim topica, gl na stolovima
Back to top Go down
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:45

Irac wrote:
ne miljama nego svjetlosnim godinama Smile ne znaš elementarne stvari o pokeru i još mu govoriš da je loš igrač wtf? al neda mi se flejmat, ovaj forum se pretvara u to baš. odo off sa tvojim topica, gl na stolovima

Neznam...nikad nisam vidio niti jedan njegov rezultat na forumu pa necu nish reci ni da je bolji ni loshiji jer razglabanja po forumu ne dokazuju nista! Wink Very Happy ja sam s svojom polgodisnjom igrom zadovoljan a pogotovo u zadnje vrijeme!

thx i gl i tebi!
Back to top Go down
butko
Boja
Boja

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:46

DonkeyRi wrote:
butko wrote:

po ovoj prici ti po meni nisi dobar igrac jer neznas bacit monstera poput KK samo ti to imam za rec!

jel ti bar jasno da Ax handovi skoro i ne ulaze u tvoj preflop calling range tako da on bilokoji pocket pair moze repat kao pogodjenog asa na ovom boardu?
pa ja bi ovdje, da u handu recimo nema small blinda, cak i 66 valuebetao u tebe jer bi mislio da sam dobar
ocito ispada da bi bio u pravu jer bi ti bacio cak i ovo sto si imao

nemozes konkretno u ovoj situaciji snapfoldat KK jer je to toliko weak play da ce te ljudi exploitat cijelu vjecnost ako to ne promijenis
Back to top Go down
butko
Boja
Boja

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 19:55

edit: ma nis u biti, nedamise
Back to top Go down
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 20:09

butko wrote:
DonkeyRi wrote:
butko wrote:

jel ti bar jasno da Ax handovi skoro i ne ulaze u tvoj preflop calling range tako da on bilokoji pocket pair moze repat kao pogodjenog asa na ovom boardu?
pa ja bi ovdje, da u handu recimo nema small blinda, cak i 66 valuebetao u tebe jer bi mislio da sam dobar
ocito ispada da bi bio u pravu jer bi ti bacio cak i ovo sto si imao

nemozes konkretno u ovoj situaciji snapfoldat KK jer je to toliko weak play da ce te ljudi exploitat cijelu vjecnost ako to ne promijenis

Da je on imao pocket tipa 66 i da je dobio moj call sigurno nebi betao na board di je A dole jer bi mene stavio na range Ax ako bi on value betao ja bi ga tu samo callao i vidio kako ce postupit na turnu gdje on sigurno nebi opet betao na flopu di je A dole!
Back to top Go down
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 20:10

butko wrote:
edit: ma nis u biti, nedamise

kasno editiras ...vec sam procitao onaj prosli reply Wink nice work than...
Back to top Go down
Beki89
Skala
Skala

Number of posts: 407
Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 20:58

DonkeyRi wrote:

Pa kak ti znaš da on nije spreman bacit KK kad ne znaš niš o njemu ko što si gore rekao? Čovjek ti samo kaže da je njegov range širi od Ax.

Isto tak bi ja mogo reć da ti nisi dobar igrač ako uzmem samo ovaj postani hand u obzir, ali neću to reć jer poker je više od jedne ruke, puno više... Ali ti moraš prvo neke druge stvari sebi posložit jer imaš jako čudan obrambeni mehanizam i teško prihvaćaš pozitivne i konstruktivne kritike...

Ne razumijem što radiš na ovom forumu ako ti ničije mišljenje nije važno? Koja je svrha postat hand ako ćeš se zakačit s nekime svaki put kad ti taj netko kaže da nisi dobro odigrao...Zar nije to svrha postanja ruku i rasprave o načinu odigravanja istih?
Back to top Go down
ZDMitch
Full house
Full house

Number of posts: 727
Poker Site: iPoker Network

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 21:00

Nije, svrha postanja handa je da cili svit tuguje skupa s tobom.
Večeras ćemo svi radi ovog handa zapalit sviću na prozoru...
Back to top Go down
http://donatus72poker.blogspot.com
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 22:00

Beki89 wrote:
DonkeyRi wrote:

Pa kak ti znaš da on nije spreman bacit KK kad ne znaš niš o njemu ko što si gore rekao? Čovjek ti samo kaže da je njegov range širi od Ax.

Isto tak bi ja mogo reć da ti nisi dobar igrač ako uzmem samo ovaj postani hand u obzir, ali neću to reć jer poker je više od jedne ruke, puno više... Ali ti moraš prvo neke druge stvari sebi posložit jer imaš jako čudan obrambeni mehanizam i teško prihvaćaš pozitivne i konstruktivne kritike...

Ne razumijem što radiš na ovom forumu ako ti ničije mišljenje nije važno? Koja je svrha postat hand ako ćeš se zakačit s nekime svaki put kad ti taj netko kaže da nisi dobro odigrao...Zar nije to svrha postanja ruku i rasprave o načinu odigravanja istih?

+
Back to top Go down
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 22:54

ZDMitch wrote:
Nije, svrha postanja handa je da cili svit tuguje skupa s tobom.
Večeras ćemo svi radi ovog handa zapalit sviću na prozoru...

Very Happy
Back to top Go down
DirtyCash90s
Boja
Boja

Number of posts: 578
Poker Site: FTP

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 22:59

DonkeyRi razmisli malo o svojem razmišljanju.

Villian i da ima AQ ili AK s kojima je vjerojatno voljan ići all in PF će na flopu koji ga fula zasigurno to baciti dok PF neće.

U svakom slučaju gubiš value jer na flopu koji njega fula ti nećeš dobiti ništa chipova, a isto vrijedi za flop koji tebe pogodi (tj. da ne dođe A).
Back to top Go down
DonkeyRi
Pokerica
Pokerica

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   13.04.10 23:13

DirtyCash90s wrote:
DonkeyRi razmisli malo o svojem razmišljanju.

Villian i da ima AQ ili AK s kojima je vjerojatno voljan ići all in PF će na flopu koji ga fula zasigurno to baciti dok PF neće.

U svakom slučaju gubiš value jer na flopu koji njega fula ti nećeš dobiti ništa chipova, a isto vrijedi za flop koji tebe pogodi (tj. da ne dođe A).

tu si u pravu ali nisam htjeo previse riskirat jer je jos 10 mjesta ostalo do isplate znaci dobio bi dupli buyin sta mi debi bilo lose jer sam buy in za ovo prakticki platio 6$.
Back to top Go down
DirtyCash90s
Boja
Boja

Number of posts: 578
Poker Site: FTP

PostSubject: Re: 16,500$gtd -.-   14.04.10 0:43

A jbga poker je igra rizika Smile, a kao i u svakoj igri agresivniji bolje prođu.
Back to top Go down

16,500$gtd -.-

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1