| | Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali | |
|
|
| Author | Message |
|---|
Martini Team Pokerica

Number of posts: 426 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 17.04.10 21:36 | |
| HUD-a tko je rob, otjerat ce u grob! |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 17.04.10 21:41 | |
| | Martini wrote: | | HUD-a tko je rob, otjerat ce u grob! |
 |
|
 | |
bicko Team Pokerica

Number of posts: 566 Location: Zagreb Poker Site: Party, Unibet, Betfriends Karma: 56
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 18.04.10 0:30 | |
| Moram samo napomenut da se prilično slažem s kolegom Martimijem u pogledu HUD-a, iako će uvijek ostati dilema koliki postotak razloga protiv korištenja HUD-a ide na račun lijenosti nas hudomrzaca koja se očituje u neimanju živaca za postavljanje istoga  lozinka: bolje grob nego HUDijev rob |
|
 | |
hrvoje07 Tris

Number of posts: 211 Location: Split Poker Site: rrpoker Karma: 5
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 18.04.10 1:57 | |
| bez huda bi mogao, ali ono u hemu gdje se mogu vidit svi prosli handovi za stolom i markat neki interesantan hand za poslije pogledat. to mi je zakon, i bez toga ne bi mogao. ima i u software-u za gledat prosli hand ali je totalno traljavo izvedeno. |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 18.04.10 2:00 | |
| bicko, za ga namjestit ti treba uvrh glave 10minuta. Ako netko ne zna ili mu se ne da, slobodno neka mi se javi, pa se spojimo preko TV ili čegagod i mu napravim. |
|
 | |
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 18.04.10 3:19 | |
| Napokon tema oko koje će biti malo "krvi" i različitih mišljenja na forumu, odma je zanimljivije i konstruktivnije  Definitivno fali podforum Politika  |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 18.04.10 6:09 | |
| Da, i religija i Hr.vs.Rs. recimo. Pa da vidis..  Sto se teme tice, HUD nije neophodan, ali nije niti na odmet ako mu nisi rob. Mislim da je pisanje noteova vaznije od brojki u HUDu ali i da je kombinacija svega navedenog naravno najbolja. |
|
 | |
mario66617 Boja

Number of posts: 541 Location: Sisak Poker Site: Unibet, Merge Karma: 16
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 18.04.10 12:42 | |
| pokušam zamisliti situaciju gdje 10 ljudi sjedi za stolom na jednom sng turniru i svi imaju uključene HUDove, trejkere ili što već...znaju li svi sve o svima...kako se onda odvija igra...svi su tajteri i svi se sviju boje...hehe...zanimljiva partija.... ma nemam ništa protiv onih koji koriste ali ipak ostajem pri svom...bez pomagala... |
|
 | |
frenkie4fingers High Card Ace

Number of posts: 7 Location: Unknown universe Poker Site: All over the place Karma: 0
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 10.05.10 15:38 | |
| Generalni utisak kada sam kupio HUD je da mi više smeta nego pomaže te ga izuzetno rijetko koristim.
Evo nekoliko razmišljanja o HUDu s moje strane;
1. U ranoj fazi turnira ionako ne pomaže, do "ozbiljne" faze biti će te premješteni nekoliko puta na drugi stol a i igrači i taktika je potpuno drugačija u tom djelu turnira, tako da su informacije koje će vam dati HUD poprilično nerealne. 2. Ukoliko igrate jedan ili dva turnira, bez ikakvih problema će te moći pratiti igru i still igre ostalih. Isto vrijedi i za cash. 3. Stalno korištenje HUDa može dovesti do blokade mixanja igre i počinjete igrati vrlo suhoparno i vrlo automatizirano, što nikako nevalja. - klasična robija automatiziranom softwareu koji nema ni trunku inteligencije ni intuicije 4. Pozitivna strana HUDa je kasnija faza i duži ostanak na istom stolu, tada HUD daje solidan prikaz igre protivnika no ponovno se vraćam na tvrdnju da ukoliko se koncentrirate na taj stol sami će te bolje "čitati" igru od suhoparne statistike koju daje HUD.
Najveća mana i problem može postati robovanje softwareu i vaša igra nije više vaša nego suhoparna statistika. TO NIJE POKER!
OCJENA ZA KRAJ HUDu - NE, VELIKO NE |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 10.05.10 15:56 | |
| hud sluzi za lakse i brze odredjivanje tipa protivnika, a slijepo pratit brojeve koje pokazuje nije nista drugo nego greska. igrac treba upravljat hudom, a ne hud igracem. |
|
 | |
Dirk_Diger Set

Number of posts: 316 Location: Makarska Poker Site: Unibet Karma: 29
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 10.05.10 16:59 | |
| Meni je nevjerovatno da je uopće pokrenuta ova tema???? Nemogu se naćudit da oprostite ljudskoj gluposti i izjavi da uopće neko može robovat hudu i sl.
Vi koji tvrdite da nevalja i sl. mi možete reć da svaki put kad sjednete na stol možete se sjetiti kako je taj i taj igrao prošli put ili da vaši notesi mogu nadoknadit uzorak na hudu od tipa skojim ste odigrali par tisuća ruku. kao šta red kaže notesi uz hud su idealni. nemogu vjerovat da nehudaši mi mogu reć da će oni zapamtit i primjetit na uzorku od tisuće igraća skojima se svakodnevno susreću bezbroj rupa u igri. lol
Broj pozitivnih opcija i pozitivne zarade korištenjem huda je neogranićen kao i ljudska glupost i tvrdoglavost.
Prije svega ovo je špijunski statistićki program koji bi po mom mišljenju možda trebalo i zabranit ali dokle god nije zabranjen thx.
lol stvarno mi je upće smješna diskusija o ovome. pardon. |
|
 | |
frenkie4fingers High Card Ace

Number of posts: 7 Location: Unknown universe Poker Site: All over the place Karma: 0
 | Subject: Re: Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali 18.05.10 13:47 | |
| | eSco wrote: | hud sluzi za lakse i brze odredjivanje tipa protivnika, a slijepo pratit brojeve koje pokazuje nije nista drugo nego greska. igrac treba upravljat hudom, a ne hud igracem. |
A ja sam rekao što? Ja sam se upravo i osvrnuo na taj problem... |
|
 | |
| | Svi mi koji izbjegavamo i ne volimo HUD (head up display), ili ga nikad nismo ni probali | |
|