|
|
| Author | Message |
|---|
Kalimero84 Jedan par

Number of posts: 38 Location: Hrvatska Karma: 0
 | Subject: Vec otvoreni racun???? 28.04.09 12:53 | |
| Borko imam jedno pitanje,dal se moze sa vec postojoceg racuna pravit deal o rakeback-u jer sam cuo da se da i to sredit,mislim prevenstveno na Poker Heaven kucu???? |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1422 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 28.04.09 14:09 | |
| provjerit ću, ali mislim da to za sada nije moguće. No možemo nešto pokušati dogovoriti na nekom drugom skinu ili na drugom siteu! P.s. goalwin je tu svakako na prvom mjestu zbog visine bonusa koji je stvarno najveći na tržištu _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
Kalimero84 Jedan par

| Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 28.04.09 15:49 | |
| Koje su prednosti goalwin-a naspram drugih poker sajtova???Mozda se prebacim...ako je tako dobar |
|
 | |
miroror Skala

Number of posts: 406 Location: zagreb Poker Site: full tilt, poker stars Karma: 6
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 28.04.09 15:57 | |
| povrat rakea ti je cca 50% ... vrhunska ponuda od strane pokerica.net-a |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1422 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 28.04.09 17:34 | |
| ongame ima dosta riba i cash je juicy! Software je malo lošiji od ostalih sitova ali to(po meni) nadoknađuje odličan bonus koji je cca. 50%! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1809 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PartyPoker Karma: 81
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 28.04.09 18:01 | |
| Ma nije softver niti toliko losiji, a uostalom, sto je bolji softver to je manje riba u pravilu...kaj ne? |
|
 | |
DisD Team Pokerica

| Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 28.04.09 19:13 | |
| istina;) _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
Kalimero84 Jedan par

| Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 29.04.09 10:39 | |
| Evo Borko nagovorio si me.....koja je shema dalje u svezi rakebacka??Mislim kako da otvaram acc??? |
|
 | |
DisD Team Pokerica

| Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 29.04.09 10:51 | |
| Odeš na na pokerica. net, registriraš se i downloadaš software, i najbitnije pod promo code upišeš POKERICA. Od danas imamo rake race, a uskoro i turnire za naše igrače. _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
equusDU Skala

Number of posts: 397 Location: Dubrovnik Poker Site: Unibet Karma: 7
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 30.04.09 6:52 | |
| zna li tko može li se to sa full tiltom izvest, jer već imam račun, a nemam rakeback??? :-( |
|
 | |
Angell Dva para

Number of posts: 115 Location: SB Poker Site: pending... Karma: 3
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 30.04.09 8:54 | |
| I mene bu to isto zanimalo za full tilt. |
|
 | |
Martini Team Pokerica

Number of posts: 425 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 30.04.09 12:49 | |
| Za rakeback na Full Tiltu potrebno je deinstalirat softver, ponovo instalirat i otvorit račun na drugo ime. To je nezgodno, ali je uobičajena praksa i isplati se svakom tko igra iole značajniju količinu ruku, jer na kraju mjeseca dobije dobar novac.
Za sve detalje obratite nam se mailom ili na SKYPE Dummeraugust1 |
|
 | |
wejn0re Dva para

Number of posts: 99 Location: Zagreb Poker Site: FTP Karma: 0
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 02.07.09 16:03 | |
| Šta nije zabranjeno imat vise racuna i koliko se to kontrolira? Jel prerizicno da s iste kartice na koju sam si povukao pare s starog racuna uplatim na novi racun? |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 02.07.09 17:10 | |
| otvori moneybookers account, to ti je najjednostavnije. i onda preko njega radi uplate/isplate |
|
 | |
vat69 Tris

Number of posts: 220 Location: kc Poker Site: ps Karma: 28
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 18.07.09 15:27 | |
| mozda cu malo skrenutis teme, ali neda mi se otvarati nova tema. zanima me da li je rake na svim stranicama jednak. |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1809 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PartyPoker Karma: 81
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 18.07.09 15:48 | |
| | vat69 wrote: | | mozda cu malo skrenutis teme, ali neda mi se otvarati nova tema. zanima me da li je rake na svim stranicama jednak. |
Kako to mislis, jednak?
U principu, ne. Svaka stranica ima svoj deal i svaki affiliate ima svoj deal dok neki nemaju nista (sluzbeno). Igraci koji nemaju rakeback a misle igrati poker iole ozbiljnije su... iskreno.. malo lol.
| wejn0re wrote: | | Šta nije zabranjeno imat vise racuna i koliko se to kontrolira? Jel prerizicno da s iste kartice na koju sam si povukao pare s starog racuna uplatim na novi racun? |
Nije pametno koristiti istu karticu za uplatu na 2 razlicita racuna. Moglo bi doci do problema. |
|
 | |
vat69 Tris

| Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 18.07.09 15:53 | |
| nisi me razumio, ne RAKEBACK nego RAKE. recimo cakepoker uzima 5c na dolar u potu, dali netko uzima vise ili mozda manje? to sam pitao |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

| Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 18.07.09 17:02 | |
| | vat69 wrote: | | nisi me razumio, ne RAKEBACK nego RAKE. recimo cakepoker uzima 5c na dolar u potu, dali netko uzima vise ili mozda manje? to sam pitao |
Odgovor je opet ne. Nemaju sve stranice isti rake. Neke uzimaju do max $2 a neke do max $4 po potu. Najvise ih je koje uzimaju $3, ali kao sto rekoh, zavisi od sobe do sobe. 5% je kao standardno do $3. |
|
 | |
vat69 Tris

| Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 22.07.09 11:25 | |
| da, onda bi trebalo prouciti na kojoj se stranici najvise isplati igrati, jer vidim da neke daju 50 posto rakeback, one onda vjeraojatno imaju malo veci rake ili nesto |
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 23.07.09 10:50 | |
| moze li se sa goal wina uplacivati i isplačivati preko visa elctrone kartice |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

| Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 23.07.09 11:37 | |
| | Irac wrote: | | moze li se sa goal wina uplacivati i isplačivati preko visa elctrone kartice |
moze ako imas CVC broj na kartici iza.. |
|
 | |
equusDU Skala

Number of posts: 397 Location: Dubrovnik Poker Site: Unibet Karma: 7
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 24.08.09 7:58 | |
| pričao sam s par ljudi koji su ( barem po njihovoj priči) uspjeli na nekim stranicama zatvorit račun pa nakon toga otvorit novi sa nekim dealom. 1. da li je netko imao slična iskustva? ( konkretno me FT zanima ) |
|
 | |
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 24.08.09 8:11 | |
| imam srecu ili nesrecu da mi je sin punoljetan pa sam novi racun otvoril na njega. na starom racunu sam uplacival s kartice, na ovom korisitim moneybookers i nema nikakvih problema. znaci racun na mamu, tatu, brata, rođaka... ako ti je iskoristen e mail od moneybookers-a (to ce javiti kod otvaranja acc) onda stavi neki drugi pa ga kasnije u postavkama promjeni u onaj na koji ti je otvoren moneybookers. mislim da bi tak trebalo raditi. |
|
 | |
Felipye Team Pokerica

Number of posts: 95 Location: Zagreb Karma: 7
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 24.08.09 12:08 | |
| FT je najzeznutiji po pitanju duplih racuna. Ako se otvara novi racun, podaci ne smiju biti ni slicni onima na starom, jer se znalo dogodit da odmah zatvore racun i rade probleme. To znaci da ne mozete jednostavno otvorit racun na brata ili sestru, a ostavit istu adresu, ili isti racun, ili isti MB... Na ostalim siteovima uglavnom nisu toliko "oprezni"... |
|
 | |
smartass Dva para

Number of posts: 86 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars Karma: 0
 | Subject: Re: Vec otvoreni racun???? 21.01.10 0:28 | |
| Volio bi otvoriti novi acc na FTP-u, depozit bi bio 200$ (uz RB i FDB) pa me zanima što se može dogoditi s BR ako oni skuže novi acc?
Novi acc bi išao na člana obitelji, ista adresa i prezime a sve drugo razlicito (ime, mobitel i uplata bi išla preko moneybookersa)
Ne bi volio staviti lovu a da mi se nes dogodi. |
|
 | |
|