|
|
| Author | Message |
|---|
radex13 Dva para

Number of posts: 83 Location: Dubrovnik Poker Site: poker stars Karma: 0
 | Subject: talijanske poker sobe?? 17.07.10 11:48 | |
| Zanima me ima li netko za preporučit neku talijansku poker sobu,razmišljam o ovoj što se nudi na pokerici RR Poker soba ali zanima me ima li još koja pa da krenem u pohod... |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: talijanske poker sobe?? 17.07.10 12:08 | |
| Imamo samo ovu u ponudi za sada, no kako čujem koliko su igrači loši mislim da druge ni nisu potrebene  _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
radex13 Dva para

Number of posts: 83 Location: Dubrovnik Poker Site: poker stars Karma: 0
 | Subject: Re: talijanske poker sobe?? 17.07.10 12:28 | |
| A onda cu uplatit na ovaj site...zanima me dali moram još nešto uradit nakon što pošaljem onaj mail za rake-back i kako uplatit lovu jer vidim da piše da ide direktno preko vas...nisam takvo nešto nikad radio pa ako može pomoć |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: talijanske poker sobe?? 17.07.10 18:16 | |
| Znači ovako je, ti nam daš lovu na ruke ili prebacis na MB i mi ti uplatimo na site, pošaljemo username i pass i to je to! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
50lipa Tris

Number of posts: 249 Location: Zagreb Poker Site: RRPoker Karma: 2
 | Subject: Re: talijanske poker sobe?? 17.07.10 18:25 | |
| Jako sam zainteresiran za ovaj site i RB ponudu koju nemam na bestpoker-u kojeg grindam vec 2-3 mjeseca jer talijane naprosto obožavam na mid limitima, any ace igra, calla pogada i shovea uredno, limpaju se monsteri, calla se sve. Unatoč većem postotku natkupa zarada je astronomski veća, ostalo je standardno tight aggresive, nuts, set value, slowplay i izbjegavanje ostalih farmera.
A sad sve to skupa sa RB, raj na zemlji. Koliko je RB i gdje se moze pratiti mi je jedini problem posto taj software dugo nije ni imao hand history a kamoli neš drugo.
Koliko je uopće dobar prosjek mj. zarade na tiltu, unibetu etc na NL25? |
|
 | |
DisD Team Pokerica

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 17.07.10 18:31 | |
| Rb je 25% al se ne moze pratiti posto mi dobijemo izvjestaj krajem mjeseca od sitea, a tokom mjeseca Ovo je isti site kao i bestpoker, isti skin i ista baza igrača, jedian je razlika što ima rb  _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
ribaaaaaa Tris

Number of posts: 170 Location: Zagreb Poker Site: - Karma: 33
 | Subject: Re: talijanske poker sobe?? 17.07.10 21:50 | |
| Hoće li biti nekakav rake race za osmi mjesec? |
|
 | |
50lipa Tris

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 18.07.10 3:06 | |
| | DisD wrote: | Rb je 25% al se ne moze pratiti posto mi dobijemo izvjestaj krajem mjeseca od sitea, a tokom mjeseca
Ovo je isti site kao i bestpoker, isti skin i ista baza igrača, jedian je razlika što ima rb  |
Bio sam znatiželjan kad si ovo zadnje reko, otišo na RR poker sa userom i passom od best pokera i voila, isti sajt, isti igrači, isti skin i moj account radi, isto stanje na njemu...
RR poker JE bestpoker88, spojeni su i vode u isti launcher istih roomova. |
|
 | |
DisD Team Pokerica

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 18.07.10 3:06 | |
| Imat cemo dva rake racea, ali smo se dogovorili sa managerom stranice da počnu u devetom mjesecu kada se ljudi vrate s mora i počnu više igrati....... _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
hrvoje07 Tris

Number of posts: 211 Location: Split Poker Site: rrpoker Karma: 5
 | Subject: Re: talijanske poker sobe?? 18.07.10 11:38 | |
| zna li netko zasto mi ne radi "tile" opcija na ovom softwareu, na exploreru ni chromeu |
|
 | |
50lipa Tris

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 18.07.10 11:48 | |
| Jer je jeftino loše napravljeno sranje od flash player popup browser sajta.  Stolovi se tileaju gumbom 'Positioning' dolje lijevo na glavnom prozoru. Note 1: Ako stisneš jednom i otvoriš novi(e) prozor(e) neće ti nove uskladiti sa starim, ako igraš 6+ kako god okreneš morati ćeš ih manualno podešavati. Ja iz navike otvorim odmah 12 komada i smanji mi ih u redove po 5, dok naravno svaki software podesi ravnomjerno 4x3. Note 2: U exploreru se nemože manualno podešavati veličinu stola. |
|
 | |
50lipa Tris

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 19.07.10 14:37 | |
| ja sam 50lipaaa na bestu/RRpokeru, ako netko grinda nl25 nek ostavi nick, dosadno je solo i još mi je ponestalo stvari za gledati.
stu je lt.columbo on je jedini isto taj limit. |
|
 | |
50lipa Tris

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 19.07.10 14:46 | |
| Isuse pišem tu post i usred posta ovaj hend dođe, ja mislim imam bottom set (osmice) i flop se zguramo... fail od flasha smanjuje karte.  |
|
 | |
anuska1504 Tris

Number of posts: 153 Location: Zapresic Poker Site: Full Tilt, Everest Karma: 1
 | |
 | |
50lipa Tris

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 19.07.10 17:41 | |
| |
|
 | |
anuska1504 Tris

Number of posts: 153 Location: Zapresic Poker Site: Full Tilt, Everest Karma: 1
 | Subject: Re: talijanske poker sobe?? 19.07.10 18:13 | |
| Jebeni talijani... Ne znaš jel bi ih volio il mrzio, al brijem da svi do jednog imaju fishdonk gen i sreće da se ...... |
|
 | |
Danicro1 Tris

Number of posts: 194 Location: Zagreb Poker Site: Full Tilt Karma: -1
 | Subject: Re: talijanske poker sobe?? 19.07.10 18:39 | |
| ma nemoj razbijat staklo sam radis sebi nered |
|
 | |
50lipa Tris

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 19.07.10 18:49 | |
| Ma ljudi neznaju igrati i shvaćaju 50ak eura kao facebook jer mislim da masovno dolaze kao referrali preko nečeg pošto imaju imena u kodovima. Tako da 2 sick sick natkupa u 4000 danas naprimjer ništa novo. |
|
 | |
Danicro1 Tris

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 19.07.10 20:13 | |
| igram i ja tamo  thats normal  |
|
 | |
50lipa Tris

| |
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: talijanske poker sobe?? 19.07.10 21:16 | |
| | DisD wrote: | Imamo samo ovu u ponudi za sada, no kako čujem koliko su igrači loši mislim da druge ni nisu potrebene  |
evo uplatit cu ja neku siću, 100 eura pa da vidimo... znaci cashout ok radi i nema nikakvih problema jelda? |
|
 | |
DisD Team Pokerica

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 19.07.10 22:26 | |
| radi dobro cash out i al u sljedecih 3 tjedna idemo na more tako da je jedino moguc cash out preko MB-a ili kad se vratim na ruke! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: talijanske poker sobe?? 19.07.10 23:05 | |
| |
|
 | |
Danicro1 Tris

| Subject: Re: talijanske poker sobe?? 20.07.10 1:25 | |