Killian Tris

Number of posts: 145 Location: Croatia Poker Site: PokerStars / GoalWin Karma: 0
 | Subject: Kako ugodno... :) 29.04.09 12:40 | |
| Nakon jucerasnjeg pada sistema i bolesnog tilta, te prekida s curom, mogu samo reci da poslije kise dolazi sunce, jer mi danas cijeli dan bolesno ide... (btw, nisam mogao naci converter za GoalWin pa cu ovako) Seat 1: HERO ($10,70) Seat 2: GrechGo ($10,37) Seat 3: Pikkujumi ($7,71) Seat 4: job59 x ($11,58) Seat 5: Epe_12 ($6,76) Dealt to HERO: GrechGo: SB ($0,05) Pikkujumi: BB ($0,10) Action: job59 x: Bet ($0,30) HERO: Raise ($1,30) GrechGo: Raise ($3) Pikkujumi: Fold job59 x: Raise ($11,58) - All in GrechGo: Call ($10,37) - All in HERO: Call ($10,70) FLOP: TURN: RIVER: Showdown: Dealt to GrechGo: Dealt to job59 x: HERO wins $31,25  Ovo sam rucno prepisivao iz HH-a, zao mi je ako se potkrala koja pogreskica ali uglavnom, lijepa ruka, zanemarite limit! |
|
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1420 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Kako ugodno... :) 29.04.09 13:02 | |
| jako lijepa ruka, GURAJ BAGER! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
Killian Tris

Number of posts: 145 Location: Croatia Poker Site: PokerStars / GoalWin Karma: 0
 | |
Killian Tris

| Subject: Re: Kako ugodno... :) 29.04.09 18:15 | |
| Evo da ne otvaram novi thread...
Ljudi moji ja ne znam u sta se ovo pretvorilo. Nisam trebao reci da sve ide super... Od onda - sami natkupi.
Jednostavno mi ruka ne moze prezivjeti, svaki put sam in with the best of it, i svaki put me kupe kao prasca... Ali to je nevjerojatno kakvih uzasnih ribetina ima na ovom GoalWinu. |
|
Killian Tris

| Subject: Re: Kako ugodno... :) 29.04.09 23:10 | |
| ... I nastavlja se. Uzeo sam break, pogledao epizodu South Parka i malo odrijemao, u nadi da ce se nesto promijeniti, ali nista. Ne znam sta da radim, bojim se sve dalje igrati jer ovo je stvarno uzasno... Lagano igram, dignem se malo, i onda dode kljucni trenutak za double up koji ne mogu prezivjeti... Tjesim se samo time sto sam valjda 99% puta best hand kad dode taj trenutak. Nadam se da ce se nesto promijeniti, duga je noc. Dajte me malo ohrabrite!  Update: Evo nabasao sam na Turbo SH Omaha PL tour pa cu to malo odigrati, mozda razbijem maler!  |
|
snegi Skala

Number of posts: 478 Location: Velika Gorica Poker Site: Kaj s njim? ne kužim ovo... Karma: 1
 | Subject: Re: Kako ugodno... :) 29.04.09 23:18 | |
| | Killian wrote: | ... I nastavlja se. Uzeo sam break, pogledao epizodu South Parka i malo odrijemao, u nadi da ce se nesto promijeniti, ali nista.
Ne znam sta da radim, bojim se sve dalje igrati jer ovo je stvarno uzasno...
Lagano igram, dignem se malo, i onda dode kljucni trenutak za double up koji ne mogu prezivjeti... Tjesim se samo time sto sam valjda 99% puta best hand kad dode taj trenutak. Nadam se da ce se nesto promijeniti, duga je noc. Dajte me malo ohrabrite! 
Update:
Evo nabasao sam na Turbo SH Omaha PL tour pa cu to malo odigrati, mozda razbijem maler!  |
moraš pretrpit to sve.. ja sam tako pušio valjda pola godine, i dalje evo ispadam ko zadnji mulac sa AK vs A6 dodje 6, ja AA lik kjoff dodje A na flop i složi mi boju, ja KK lik A7 i složi mi na turni i rveru skalu do 5 i te fore... za popizdit.. al eto jedan bljesak sve to nadoknadi... |
|
Killian Tris

| Subject: Re: Kako ugodno... :) 29.04.09 23:24 | |
| Tocno to. Nazalost znam kako je to kad se bad runna, imao sam takoder jedan poduzi period gdje jednostavno nije islo i tocka. Nista, nada ostaje. Drz'mo se zajedno  |
|