DisD Team Pokerica

Number of posts: 1420 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Monkey Tilt 21.07.10 19:32 | |
| Borim se s nekim overagro manijakom sat i pol i flopam napokon set u 3- betanom potu oko 180 bb-a deep i rikne mi jebena veza na T-com mobile sticku...........
I tako svake godine kada dodjem na more ponovo naučim kakva je prevara jebeni mobilni internet. Prošle godine s Vipnetom, ove godine dodjem s t-com i tele2 i svejedno tapija......
_________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
DonkeyRi Pokerica

Number of posts: 1087 Location: Rijeka Poker Site: Unibet Karma: -2
 | Subject: Re: Monkey Tilt 21.07.10 21:00 | |
| OMFGGGG!!!!!! Mene je izivciralo kad sam ovo faking procitao!!!!!!!
di ga gazis disd uni ili party? |
|
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: Monkey Tilt 21.07.10 21:02 | |
| jbg, jesi ga uspio uzet na kraju il si mu izdoniro koji stack.... to ti nes sugerira da bi kad odes na more trebo uzet pravi godisnji odmor i onak chillat  _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
stu Skala

Number of posts: 441 Location: Rijeka/Zagreb Poker Site: PokerStars Karma: 12
 | Subject: Re: Monkey Tilt 21.07.10 22:15 | |
| a ja nes planirao nabavit taj t-mobile stick da mogu surfat gdje god se nalazio  mene naljuti kad mi net zasteka na kratko vrijeme u nekoj nevaznoj situaciji, a mogu zamislit kako je ovo inace, nevezano za poker, gledao sam ponudu za te stickove, pa me zanima par stvari jer se ne kuzim bas u to. kakav ti paket imas i kolko to placas? |
|
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1420 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Monkey Tilt 21.07.10 22:43 | |
| Trenutno igram na Goalwinu. Na kraju sam zavrsio session s nekim malim plusom jer nakon te partije nisam imao živaca nastaviti igrati.
Stu: imam t-mobile stick od 3 GB koji sam kupio zajedno s onim malim laptopom i mjesečno košta 150 kn _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
50lipa Set

Number of posts: 251 Location: Zagreb Poker Site: RRPoker Karma: 2
 | |
stu Skala

Number of posts: 441 Location: Rijeka/Zagreb Poker Site: PokerStars Karma: 12
 | Subject: Re: Monkey Tilt 21.07.10 23:11 | |
| @DisD: ok, hvala na info | 50lipa wrote: | Imam ti ja stick od t-coma i baš ovih dana gledam kako da izađem iz ugovora bez da platim koliko bi trebao platiti. Naime 3 mjeseca čekanja ADSLa mi je diglo živce pa sam uzeo stick 10gb 150kn prvih 12mj, 300 ostalih. I eto nakon 2 tjedna dobar dan, mi bi vam došli spojit ADSL. Nije potrebno komentirati uopće 
Sad frend od frenda reko da nije plaćao 3 mjeseca račune od sticka, stali mu na ugovor i tražili da plati samo tih 3 mj. a ugovor poništavaju pa baš gledam i tražim potvrdu od nekog.
In the mean time mogu ti ga dati. Tako i tako mi stoji u ladici. |
hehe, baš su t-scum. hvala ti, al nece mi biti potrebno 
kad bolje razmislim, dobro bi mi dosao samo kad recimo na tjedan dana odem nekud, a to se dogodi jednom ili dvaput godisnje. bilo bi dobro kad bi se stick mogao uzeti na 1 mjesec za neku kul cijenu, pa onda vratit hehe. ako budes u prosincu negdje prije bozica jos uvijek imao taj stick viska, javit cu ti se  |
|