| | Fishiest stranica a da ima rakeback | |
|
|
| Author | Message |
|---|
M88 Set

Number of posts: 345 Location: Hrvatska Poker Site: ? Karma: 10
 | Subject: Fishiest stranica a da ima rakeback 08.08.10 0:59 | |
| Imam love na više stranica i može se reći da švrljam posvuda, ali htio bi to sve prebacit na jednu i počet planski igrat neke konkretnije limite.
Moja želja bi bila Full Tilt nakon što hopefully dobijem naknadni rakeback (da to je moguće na FT) jer mi je interface uvjerljivo najdraži ali svi mi govore da to i nije neka ideja pošto ima puuuno profitabilnijih stranica od FT.
Mogu se donekle složit, recimo Unibet i FT su kao nebo i zemlja, odnosno Unibet je smiješno lagan u odnosu na FT. Nemam neki veliki statistički uzorak ali tako mi se barem čini. Čak mi se i PartyPoker čini puno lakšim od FT ali ipak nešto boljim od Unibeta.
Anyway, gdje je najbolja lova? Shvatih da vrijedi pretrpit i malo lošiji interface ako je zarada dobra, tako da sam u potrazi za nekim dobrim akvarijem. (Namjerno sam rekao akvarij, a ne ribnjak jer je još i bolje kad je stranica relativno manja pa osim što ima fisheva često igraš s istim igračima što je dvostruka prednost)
Volio bi da rakeback nema nikakve uvjete kao na Unibetu recimo, nego neovisno o tome koliko napraviš dobiješ. Po pročitanom po forumima, slijedeće se čine jako dobre (+ nemam još account na njima): Lucky Ace, Dollaro Poker (ne kužim što znači Rakeback: VIP (na upit) - zvuči komplicirano), Everest Poker (privlači me onaj bonus od 300$ ali opet ne kužim kako točno funkcionira rakeback).
Vaš favorit je ? (+ komentar na gore napisano u vezi FT itd.)
|
|
 | |
M88 Set

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 08.08.10 1:02 | |
| I da, za cash me prvenstveno zanima, ali ne bi bilo loše da stranica ima i solidnu ponudu sitngos i turnira jer i to ponekad volim odigrat... |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 08.08.10 12:29 | |
| Ja bi ti preporučio LuckyAce. Imaš 100% bonus do 400$ s time da ti 25% odmah sjedne na račun. Dakle, ako uplatiš 400$ na račun, odmah ti sjedne još 100$ a ostatak čistiš. Problem je da je jako teško očistiti ostatak obonusa ako igraš limite ispod NL50. Ali još jedna prednost je da je stranica jako fishy. Meni je osobno ostala u najboljem sjećanju od svih stranica na kojima sam igrao i vjerojatno ču se vratiti. Ovih dana su izbacili i novi softver, po izgledu dosta ljepši. |
|
 | |
Dirk_Diger Set

Number of posts: 316 Location: Makarska Poker Site: Unibet Karma: 29
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 08.08.10 14:58 | |
| Jel može neko pogledat jel ima išta Fixed limita od 0,5/1 pa sve do 5/10 na LuckyAce?? Baš oprašio koji mjesec. Dali se bonus oduzima od rakebacka? Ili je bonus + rakeback?
Fala |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 08.08.10 17:26 | |
| Dirk ima po 3 stola sve do 5/10. trenutno vidim akciju samo na .5/1 i 1/2. Ne postoji rakeback već VIP sistem, nešto kao kod starsa. Pogledaj malo na njihovoj stranici ili pitaj Red-a. |
|
 | |
Dirk_Diger Set

Number of posts: 316 Location: Makarska Poker Site: Unibet Karma: 29
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 08.08.10 17:28 | |
| |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 08.08.10 17:30 | |
| np  Ako ti bude trebao skin sličan onom sa videa od Red-a, javi na PM i šaljem na mail  |
|
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 937 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | |
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 937 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 08.08.10 17:43 | |
| hvala dfable, sad sam vidio sa si stavio u moj dnevnik. pozz |
|
 | |
M88 Set

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 08.08.10 17:47 | |
| Vidio sam sliku u Toncijevom dnevniku, djeluje dosta dobro, pomalo FullTiltovski čak!
Lucky Ace, here I come. |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 08.08.10 17:56 | |
| Jedino su karte ostale stare. Ako želite, javite   p.s. nisam isprobao na novom skinu, ali mislim da ne bi trebalo biti problema. [/img] |
|
 | |
mrtvimi5h Jedan par

Number of posts: 48 Location: ny Poker Site: pokerstars Karma: 0
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 29.08.10 15:17 | |
| kakav je everest u odnosu na unibet (rakeback/igraci/promet)? koliko sam skuzio dosta igraca sa ovih prostora preferira unibet.. |
|
 | |
nuns1906 Tris

Number of posts: 143 Location: Zapresic Poker Site: PS Karma: 1
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 29.08.10 16:28 | |
| dal je moguce dobit naknadni rakeback na FT kao sto je M88 napisao u 1. postu? ako da, može li netko objasnit kako, sta, gdje.... |
|
 | |
mrtvimi5h Jedan par

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 29.08.10 16:54 | |
| | nuns1906 wrote: | | dal je moguce dobit naknadni rakeback na FT kao sto je M88 napisao u 1. postu? ako da, može li netko objasnit kako, sta, gdje.... |
imas vec topic negdje, ja sam dobio na FT.u naknadni RB |
|
 | |
M88 Set

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 29.08.10 17:36 | |
| | nuns1906 wrote: | | dal je moguce dobit naknadni rakeback na FT kao sto je M88 napisao u 1. postu? ako da, može li netko objasnit kako, sta, gdje.... |
Moguće je.
Pošalji na affiliates@fulltiltpoker.com nešto u ovom stilu:
Hello,
I would like to be considered to receive the benefit of rakeback for my Full Tilt account. I did not know about rakeback before creating my account. My user name is __________, and I would appreciate it if you would place me on the list of people who have asked for this reward.
Thank you
Zatim, moraš dobit potvrdu od njih da ti odobravaju. Ukoliko si se registrirao preko neke promocije (upisom koda) tada ti lako moguće neće odobriti.
Napiši tu kad ti odgovore što su ti napisali da vidim je li i meni bilo tako. To još nije sve što sam ja morao učinit da dobijem rakeback ali na taj način moraš počet.
|
|
 | |
nuns1906 Tris

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 29.08.10 18:06 | |
| skinuo sam ga prije nego sta sam znao za pokericu i za bilo kakav rakeback s njihove stranice tak da nisam nikakav kod upisivao
evo poslat cu im sad pa cemo vidjet kaj ce odgovorit, hvala ti |
|
 | |
mrtvimi5h Jedan par

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 29.08.10 18:52 | |
| je moze odgovorit tko na moj prethodni post bef offtopica, hvala |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1422 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 29.08.10 20:55 | |
| | M88 wrote: | Imam love na više stranica i može se reći da švrljam posvuda, ali htio bi to sve prebacit na jednu i počet planski igrat neke konkretnije limite.
Moja želja bi bila Full Tilt nakon što hopefully dobijem naknadni rakeback (da to je moguće na FT) jer mi je interface uvjerljivo najdraži ali svi mi govore da to i nije neka ideja pošto ima puuuno profitabilnijih stranica od FT.
Mogu se donekle složit, recimo Unibet i FT su kao nebo i zemlja, odnosno Unibet je smiješno lagan u odnosu na FT. Nemam neki veliki statistički uzorak ali tako mi se barem čini. Čak mi se i PartyPoker čini puno lakšim od FT ali ipak nešto boljim od Unibeta.
Anyway, gdje je najbolja lova? Shvatih da vrijedi pretrpit i malo lošiji interface ako je zarada dobra, tako da sam u potrazi za nekim dobrim akvarijem. (Namjerno sam rekao akvarij, a ne ribnjak jer je još i bolje kad je stranica relativno manja pa osim što ima fisheva često igraš s istim igračima što je dvostruka prednost)
Volio bi da rakeback nema nikakve uvjete kao na Unibetu recimo, nego neovisno o tome koliko napraviš dobiješ. Po pročitanom po forumima, slijedeće se čine jako dobre (+ nemam još account na njima): Lucky Ace, Dollaro Poker (ne kužim što znači Rakeback: VIP (na upit) - zvuči komplicirano), Everest Poker (privlači me onaj bonus od 300$ ali opet ne kužim kako točno funkcionira rakeback).
Vaš favorit je ? (+ komentar na gore napisano u vezi FT itd.)
|
Fishiest site ever a da ima rakeback je RR poker. 100% garantiram ! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 29.08.10 21:32 | |
| definitivno se slazem s disdom.... _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
nuns1906 Tris

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 29.08.10 23:33 | |
| Hello Damir, Thanks for getting in contact with us about rakeback. Although Full Tilt Poker does not offer rakeback directly to players, our preferred affiliate partner [XXXXXXXXXX] offers rakeback to players who sign up through their website with Full Tilt Poker. We've sent your player details to [XXXXXXXXXX] and they will be in direct contact with you. Sincerely, Full Tilt Poker
evo to su mi poslali...kaj bi se sad trebao registrirat na toj stranici ili??? |
|
 | |
mrtvimi5h Jedan par

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 30.08.10 1:48 | |
| | nuns1906 wrote: | Hello Damir, Thanks for getting in contact with us about rakeback. Although Full Tilt Poker does not offer rakeback directly to players, our preferred affiliate partner [XXXXXXXXXX] offers rakeback to players who sign up through their website with Full Tilt Poker. We've sent your player details to [XXXXXXXXXX] and they will be in direct contact with you. Sincerely, Full Tilt Poker
evo to su mi poslali...kaj bi se sad trebao registrirat na toj stranici ili??? |
jbte sta ti nije jasno u dijelu "ima cijeli TOPIC" vezano uz to, probaj kliknut na search.
anywayz.:>>> RR poker?! to je kao top ribicnjak, koji su jos u rangu RR pokera, i zasto vam je on #1  |
|
 | |
nuns1906 Tris

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 30.08.10 1:55 | |
| ne kuzim koji bog si ti nadrkan...vec dva puta mi tu pises da ima cijeli topic, pa onda mozes stavit link xddd, da sam ga nasao vjerojatno ne bih tu postao....probao sam s search ali stalno mi baca nesto nevezano uz ovo sto me zanima
EDIT: nasao sam sad di si ti to pitao, ali tamo nista konkretno nije objasnjeno i tema je lockana |
|
 | |
mrtvimi5h Jedan par

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 30.08.10 2:02 | |
| |
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 30.08.10 9:34 | |
| Ja sam dao disdu pare, on uplatio isti tren, isto tako je i kod cashouta. Stranica je, ono u flashu, al pregledna, i imaš za tile opciju, tak da se može igrat. jedino neaš hem-a |
|
 | |
debakl Skala

Number of posts: 479 Location: south Poker Site: sve Karma: 29
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 30.08.10 11:58 | |
| koliko stolova se može igrat |
|
 | |
| | Fishiest stranica a da ima rakeback | |
|