| | Fishiest stranica a da ima rakeback | |
|
|
| Author | Message |
|---|
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 30.08.10 17:01 | |
| Nisam prije vidio, dakle, Lucky Ace:  A koliko vidim ima još par poboljšanja (možda je to bilo i prije, ne sjećam se). |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 30.08.10 20:22 | |
| Ja smatram luckyace software unazadjenim pa i dalje koristim verziju 5.8 (nova verzija je 6.x) zajedno sa pacmod modingom i mislim da je puno bolje. Kod mene jedino nema timebanka, ali to nikada nisam niti zelio niti volio. Istina da ima neka poboljsanja, ali meni je to daleko od zadovoljavajuceg ili cak neceg sto ce me natjerati da ga upgradeam.. |
|
 | |
Chiro23 Full house

Number of posts: 762 Location: Tiltoland Poker Site: Ongame Karma: 7
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 30.08.10 20:26 | |
| Postoji li na LuckyAceu opcija wait for BB?Ako da,gdje se nalazi? |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 30.08.10 20:33 | |
| | Chiro23 wrote: | | Postoji li na LuckyAceu opcija wait for BB?Ako da,gdje se nalazi? |
Koliko ja znam nema. Ima samo autopost.
@Red: zašto misliš da je unazađen? |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 30.08.10 20:36 | |
| | dfable wrote: | | Chiro23 wrote: | | Postoji li na LuckyAceu opcija wait for BB?Ako da,gdje se nalazi? |
Koliko ja znam nema. Ima samo autopost.
@Red: zašto misliš da je unazađen? |
Pita te da waiteaš blind kad sjednes za stol i karte se podijele. Inace, checkboxa za to nema.
A unazadjenim zato sto mi je nepregledan (recimo, malene karte za stolom) i prekrivanje tudjih stackova najavom akcije. Samo to dvoje mi je vec dovoljno bitno da ne upgradeam dok se ne popravi. |
|
 | |
vat69 Tris

Number of posts: 220 Location: kc Poker Site: ps Karma: 28
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 31.08.10 10:40 | |
| jer se samo meni to tako cini, ali ovaj rr poker, odnosno dollaro poker mi je presumnjiv. Davanje novaca nekom na ruke, kontaktiranje preko skypa itd. Da li bi mogli malo ppjasnit tocnije pozadinu cijele price, nasao sam na netu da ekipi nisu isplaceni novci, da su im bez objašnjenja ugašeni accaounti... Ako se to npr. nekom od nas desi, što vi iz Pokerice možete poduzeti tu? Koji su vaši kontakti tamo? Mislim prebacit pola rolla tamo ali sam nekako skeptičan.
|
|
 | |
bannn High Card Ace
Number of posts: 5 Location: Cro Poker Site: Nema Karma: 0
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 31.08.10 10:57 | |
| Kako funkcionira rakeback na Lucky ace? Hvala |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 31.08.10 21:19 | |
| | vat69 wrote: | jer se samo meni to tako cini, ali ovaj rr poker, odnosno dollaro poker mi je presumnjiv. Davanje novaca nekom na ruke, kontaktiranje preko skypa itd. Da li bi mogli malo ppjasnit tocnije pozadinu cijele price, nasao sam na netu da ekipi nisu isplaceni novci, da su im bez objašnjenja ugašeni accaounti... Ako se to npr. nekom od nas desi, što vi iz Pokerice možete poduzeti tu? Koji su vaši kontakti tamo? Mislim prebacit pola rolla tamo ali sam nekako skeptičan.
|
Dollaro mreža djeluje malo sumnjivo, ali do sada, a rade već preko godinu dana u Hrvatskoj, nikada nije bilo problema i sve je ispoštovano i igračima uredno isplaceno. Imamo par kontakata i znamo neke menagere osobno no nikada ne možeš biti 100% siguran kao ni na jednoj stranici da neće doci do kolapsa ili da stranica nece propasti. I sam igram i držim nešto love na rr-u  _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 31.08.10 21:29 | |
| | bannn wrote: | | Kako funkcionira rakeback na Lucky ace? Hvala |
iako mislim da je na ovo odgovoreno već 1000 puta, zanima i mene |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 01.09.10 1:39 | |
| | Beki89 wrote: | | bannn wrote: | | Kako funkcionira rakeback na Lucky ace? Hvala |
iako mislim da je na ovo odgovoreno već 1000 puta, zanima i mene |
BONUSI I PROMOCIJE
Lucky Ace nudi igračima bonus 100% do 400 USD na prvu uplatu. Za ostale pogodnosti, kao i sklapanje dogovora s Pokerica.net, kontaktirajte nas na info@pokerica.net. |
|
 | |
dfable Pokerica

| Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 01.09.10 17:28 | |
| | Chiro23 wrote: | | Postoji li na LuckyAceu opcija wait for BB?Ako da,gdje se nalazi? |
Ipak postoji, kada sjedneš na stol te pita u prvom krugu. |
|
 | |
Chiro23 Full house

Number of posts: 762 Location: Tiltoland Poker Site: Ongame Karma: 7
 | Subject: Re: Fishiest stranica a da ima rakeback 02.09.10 11:46 | |
| | dfable wrote: | | Chiro23 wrote: | | Postoji li na LuckyAceu opcija wait for BB?Ako da,gdje se nalazi? |
Ipak postoji, kada sjedneš na stol te pita u prvom krugu. |
Elem,krivo sam se izrazio,mislio sam da li postoji defaultna opcija za to kao na Full tiltu recimo.Meh,nema veze,preživjet ću i bez toga.Hvala,u svakom slučaju. |
|
 | |
| | Fishiest stranica a da ima rakeback | |
|