Lijepi pozdrav svima..
Nekako ću pokušati sročiti u kakvim sam problemima, pa bih bio jako zahvalan za bilo kakav komentar. Početnik sam, pa sam igrao neko vrijeme na noiqu, samo freerollove, gdje sam osvojio nekoliko puta druga i treća mjesta te bio dosta puta u prvih 10. Naravno bio sam puno puta i lošiji od toga. Sada sam na unibetu i igram sng, freeroll, NL 0.10-0.20 i polako si gradim bankroll. Također igram kućne partije s poznanicima i prijateljima i tu nastaje problem. Igramo za sitnu lovu 20-50kn. Pratim na kojoj sam poziciji, kako tko calla ili raisea s kojih pozicija i s kakvim kartama, pokušavam ih pročitati..uglavnom sve ono što sam pročitao i pogledao od profi igrača. Kada imam i kad nemam jake karte, obavezno raiseam 3-5bb svi callaju, pa na flopu sve manje od T, rainbow, opet raiseam ili dodatno re-reisam ovisno o poziciji...naravno opet SVI callaju i tako sve do rivera. U potu puno love i na kraju izgubim od malog bijednog para!! Ako imam velike parove opet izgubim zbog dva para ili trisa, ali nije problem to što izgubim nego što SVI callaju, rijetko da raiseaju samo da vide koja karta će se otvoriti i uvijek nekoga posere. Pa variram stilove, igram na sve karte, raiseam nenormalno puno i s lošim i dobrim kartama i opet SVI callaju ali ne daj bože da netko re-raisea. Ako sam ja riba pa oni su proklete ribetine i nikako da ih pobjedim. Pitam ih zašto uvijek callaju ako je netko raiseao puno a u rukama drže 83off, A2off, 79off, J6off itd. a oni kažu da samo hoće vidjeti šta će se otvoriti i u 80% slučajeva ih posere...za popizdit!! Totalno ludim zbog toga i više ne znam kako da igram s njima, a do ZGa ne mogu doći igrati live mada sam si rekao da ću svakako probati jednom. Ispričavam se na podužem tekstu i rječniku, ali morao sam to izbaciti iz sebe....već mi je lakše! Hvala za bilo kakav komenter...pozdrav