| | Gore nego poker na over set.... SH nl50 | |
|
| Author | Message |
|---|
Zhus Jedan par

Number of posts: 32 Location: Germanija Poker Site: Fulj Tilt, JokerStars, Bestich Karma: 3
 | Subject: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 11:40 | |
| Faking best (dollaro network) divljacki stol, 3 grindera, 3 manijaka. SH NL50. Hero (56€) Player 1 (58€) small blind - divljak Player 2 (53€) big blind - nit Hero raise 1.5€, player 2 raise 3.5€, player 3 raise 7€ (mini raise = lol). Hero calls, player 2 calls. Flop (pot : 15€) player 1 bet 14€, player 2 ALL IN, HERO (MEH) ALL IN, player 1 CALL. Ok... ja sam planirao foldat reko mozda ovaj ima i KK ali gle.... prije flopa sam ga stavio na AA tako da.... CALL. Turn  River: Player 1 shows: Player 2 shows: Sucker Hero shows: Final pot ( I DON'T CARE I GOT the SIDE POT weeeeeeeee) Komentar: DA SI PUCAS U KOLJENO kako debili gadaju 1 outere. |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 12:04 | |
| fold pf
btw hh ti je skroz nepregledan... ne kuzim ko je player 3, a ko je player 1? jesu to isti igrači, mislim kak onda može BB bit na potezu preflop prije SB, nešto si pobrko?? |
|
 | |
Zhus Jedan par

Number of posts: 32 Location: Germanija Poker Site: Fulj Tilt, JokerStars, Bestich Karma: 3
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 12:08 | |
| ma best nema HH pa sam moro rucno, mozda sam malo zamiejnio ali shvatit ce se -.- |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 12:23 | |
| Ugl, nebitno za to... ali neisplativo ti je placat 3bet preflop sa ovak mali rucnim, a kamoli 4bet... |
|
 | |
debakl Skala

Number of posts: 480 Location: south Poker Site: sve Karma: 29
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 12:42 | |
| pa možda call i nije tako loš zbog ovih retardiranih min rejzova i s obzirom da znaš ako setaš da će te isplatit (doduše možda na dolaro networku možeš pronaći i povoljnije spotove za to no)...a fold na flopu u 3bet/4bet potu kad setaš je ono nikad, ostalo je scenarij kakav samo poker može priuštit  |
|
 | |
Zhus Jedan par

| Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 15:17 | |
| | debakl wrote: | pa možda call i nije tako loš zbog ovih retardiranih min rejzova i s obzirom da znaš ako setaš da će te isplatit (doduše možda na dolaro networku možeš pronaći i povoljnije spotove za to no)...a fold na flopu u 3bet/4bet potu kad setaš je ono nikad, ostalo je scenarij kakav samo poker može priuštit  |
ma isao sam samo na faking set, a za onog treceg sam znao da ce samo call jer je jebeni debil. uglavnom smatram ovo bad beatom, to sto sam igro igrace, te koliko su debilni je druga stvar |
|
 | |
Beki89 Skala

| Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 15:48 | |
| pa s dvojkama više manje uvijek ideš na set, al dat 15% stacka za set je neisplativo...  |
|
 | |
ribaaaaaa Tris

Number of posts: 170 Location: Zagreb Poker Site: - Karma: 33
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 16:15 | |
| U ovom potu si ti sigurno najveća ribetina. Sve si loše odigrao i zasluženo zdonkao. |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 16:28 | |
| Fold pf. Na flopu standard. |
|
 | |
Brky Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: Full tilt Karma: 13
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 16:38 | |
| nemres callat 4bet nikada s dvojkama, a pogotovo kad je iza tebe nit koji te 3beto ^^ |
|
 | |
debakl Skala

Number of posts: 480 Location: south Poker Site: sve Karma: 29
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 16:50 | |
| | Brky wrote: | | nemres callat 4bet nikada s dvojkama, a pogotovo kad je iza tebe nit koji te 3beto ^^ |
pitanje je jeli player2 taj nit, nešto je on ovdje zbrkao u redoslijedu, jer valjda bi taj nit shovao na 4bet a ne samo flata aseve |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

Number of posts: 1087 Location: Rijeka Poker Site: Unibet Karma: -2
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 18:45 | |
| ja ovdje nekužim ko sta ima! btw nekuzim zasto si otvorio novi topic za ovaj hand i stavio ga ovdje!! |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 18:45 | |
| | Brky wrote: | | nemres callat 4bet nikada s dvojkama, a pogotovo kad je iza tebe nit koji te 3beto ^^ |
sve se moze kad se hoce... |
|
 | |
Zhus Jedan par

| Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 18:47 | |
| | debakl wrote: | | Brky wrote: | | nemres callat 4bet nikada s dvojkama, a pogotovo kad je iza tebe nit koji te 3beto ^^ |
pitanje je jeli player2 taj nit, nešto je on ovdje zbrkao u redoslijedu, jer valjda bi taj nit shovao na 4bet a ne samo flata aseve |
meni nije nit tribetala nego je MINI RAISE-ala jebenog divljaka i ocekivao je da ce divljak shove, ali znao sam da ce divljak callat jer uvijek calla kad ga netko re raise-a.
dao sam 7 eura za mogucih 150 na kraju. vidio sam da su obojica jaki, to sto je ovog prosralo jebiga.... bad luck
DA ZAMIJENIO SAM PLAYER 1 I PLAYER 2 PRE FLOP. SB i BB su obrnuti. SRY |
|
 | |
Beki89 Skala

| Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 18:47 | |
| | DonkeyRi wrote: | | ja ovdje nekužim ko sta ima! |
join the club 
a topic bi trebao bit brag imo, al ne znam |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 22:20 | |
| |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 02.10.10 22:23 | |
| esco je kralj _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 03.10.10 16:31 | |
| |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

Number of posts: 1087 Location: Rijeka Poker Site: Unibet Karma: -2
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 04.10.10 2:06 | |
| | Zhus wrote: | | debakl wrote: | | Brky wrote: | | nemres callat 4bet nikada s dvojkama, a pogotovo kad je iza tebe nit koji te 3beto ^^ |
meni nije nit tribetala nego je MINI RAISE-ala jebenog divljaka i ocekivao je da ce divljak shove, ali znao sam da ce divljak callat jer uvijek calla kad ga netko re raise-a.
dao sam 7 eura za mogucih 150 na kraju. vidio sam da su obojica jaki, to sto je ovog prosralo jebiga.... bad luck
DA ZAMIJENIO SAM PLAYER 1 I PLAYER 2 PRE FLOP. SB i BB su obrnuti. SRY |
ako ti imas 22 onda si ti underdog i ti si taj koeg je posrao flop ako cemo tako  |
|
 | |
zed Tris

Number of posts: 162 Location: disi Poker Site: fulltilt Karma: 7
 | Subject: Re: Gore nego poker na over set.... SH nl50 04.10.10 9:21 | |
| | Zhus wrote: | | dao sam 7 eura za mogucih 150 na kraju. |
da bi dobio mogućih 150 moraš flopat minimalno set + moraju oni zgurat sve isto. još ak se uzme da netko može imati i bolji set od tvojeg, vidjet ćeš da je dugoročno neisplativo takvo razmišljanje |
|
 | |
| | Gore nego poker na over set.... SH nl50 | |
|