| | woohoo, wsop 1st place! but... | |
|
|
| Author | Message |
|---|
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 15:48 | |
| igrate wsop, shipate to, nekih $10,000,000 osvojeno i sve je nice. kako tu lovu dovuc u .hr bez sto manjeg trosenja na razna mita, podmicivanja itd.? sto ocekivat od raznoraznih poreza/kazni/problema? nije bas lako stavit u torbu i mirno prolazit granicu/e sa tom lovom.  bank transfer opcija se cini kao solucija no onda lete mega porezi, propitivanja itd. itd. in before: "da osvojis tu lovu to bi ti bio najmanji problem" |
|
 | |
debakl Skala

Number of posts: 480 Location: south Poker Site: sve Karma: 29
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 16:06 | |
| 1. nebi se ni vraća u _rvatsku
2. pošto se finalni stol main eventa igra nekoliko mjeseci nakon, u međuvremenu bi se raspitao i vjerojatno promijenio mjesto prebivališta u nešto ala monaco i sl., uostalom tako rade naši veliki sportaši a poker je sport jel tako a ako osvojimo wsop onda smo veliki sportaši/pokeraši offc
mislim da je tako nešto napravija i oni petar eastegate kad je luckboxa main event pred par godina |
|
 | |
debakl Skala

| Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 16:10 | |
| sick, u danskoj porez 75% na dobitke poviše 520 000 $
http://www.pokerjunkie.com/wsop-champ-peter-eastgate-to-pay-66-million-in-taxes |
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 20:30 | |
| | eSco wrote: | in before: "da osvojis tu lovu to bi ti bio najmanji problem" |
Hahahah citam prvi dio posta i vec planiram kak cu ti ^^^ ovo odgovorit..I onda skuzim.. Kralj.. |
|
 | |
Andre_787 Boja

Number of posts: 665 Location: Rijeka Poker Site: Poker stars Karma: 43
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 20:55 | |
| nac iveya u bellagiu, ti njemu kovceg a on tebi 10m na ftp account, easy  |
|
 | |
knez Dva para

Number of posts: 127 Location: Zagreb Poker Site: fast and loose Karma: 25
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 21:03 | |
| u monaco moras zgurat 1m€ da mozes dobit residency (najcesce ljudi kupe stan ili tako nesto). Peter Eastgate se preselio u UK buduci da tamo nema poreza na dobitke na igrama na srecu sto je njemu bilo prilicno lagano buduci da je EU citizen a nama bi bilo mrvicu teze  . Amerikanci recimo imaju zanimljivo rijeseno protiv takvih ljudi koji bjeze u monaco etc.: Nakon sto se odreknes americkog drzavljanstva moras placat porez americi jos najmanje 10 godina (mislim da je 10).... |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 21:10 | |
| Dobro, al ajmo reć da ne želim ić nigdje van već se želim vratit u Hrvatsku, a dobio sam ajmo reć 10.000.000 $. Kakva je procedura? |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 21:12 | |
| pa platit porez drzavi ne bit cicija  _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 21:29 | |
| neda bi otišao u monako nego bi se instant teleportirao tamo. |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 22:35 | |
| | Beki89 wrote: | | dobio sam ajmo reć 10.000.000 $. |
| Beki89 wrote: | | želim vratit u Hrvatsku |
| Beki89 wrote: | | Kakva je procedura? |
Kupit padelu i sam sebe po tintari ako ti takve stvari padaju na pamet  |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 22:35 | |
| Nema šanse da bi platio državi toliki porez, di su klošari kada treba plaćati buy in-ove za sve te turnire, a onda kada igračima jednom kapne i udju u veliku lovu bi se opernatili na nama jadnim kockarima. Nema šanse.... _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 22:39 | |
| slazem se s tobom disd ja sam to onak iz fore napisao... ja se nadam da cu jedan dan morat razmisljat o tome di sakrit toliku lovu  _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

| Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 22:42 | |
| |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 23:20 | |
| | dfable wrote: | Kupit padelu i sam sebe po tintari ako ti takve stvari padaju na pamet  |
Ma budi siguran da im ne bi platio ni lipe poreza. Razumijem smisao poreza na dohodak, poreza na dobit, carina i trošarina, ali da ga jebeš porez na igre na sreću mi je i u hrv. i vani skroz retardiran. Zamisli se u situaciji nekoga tko živi od igara na sreću i mora državi plaćat porez na svoju dobit. Što njemu ta ista država daje nazad? Ništa, al doslovno ništa. Taj čovjek nema ni mirovinsko, ni zdravstveno, nikakve doprinose, subvencije i ostale pizdarije. Sad će netko možda reć pa šta će mu kad ziher ak živi od tog ima para, al nije stvar u tome. Imaju para i predsjednici nadzornih odbora, saborski zastupnici, članovi vlade, razni direktori pa opet imaju i sve doprinose... |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 05.10.10 23:24 | |
| 1. staviti lovu u neku od "sigurnih" americkih banaka 2. uzeti crni ameriken, tj. centuriona 3. ??? 4. profit |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 06.10.10 0:05 | |
| nazoves Šukera i dogovoriš se |
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 06.10.10 8:30 | |
| Ako bi slučajno završio u zatvoru, u čeliji bi spoznao Krista i preobratio se kao Polančec, nakon što je skurio 400 milijuna. Ugl, kad god vas jebe nešta u ovoj državi i dobijete kaznu, bez obzira šta napravili, samo u zatvoru postanete iskreni Katolik, i priznate grijehe i živite po Bibliji, sve vam se briše, ma možete silovat vrtić djece i poubijat im majke i zapalit rodilište, i usput pokrast pola države i prodat Inu strancima. garantirano, na dnevniku kad priupitaju ljude ŠTO MISLITE O GOSPODINU ZVANOM ESCO? ČOVJEK JE UTAJIO POREZA, I UBIO ŠEFA KASINA NAKON BAD BEATA odgovor ce biti: "MA NAŠE GORE LIST, ENO GA U CRKVI, ČOVJEK ISKRENO VJERUJE, JA MU OPRAŠTAM, SVE SU NA NJEGA JADNOG SVALILI"  |
|
 | |
Djursan Set

Number of posts: 289 Location: Zagreb Poker Site: Live poker only Karma: 12
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 06.10.10 12:45 | |
| Kupio bi u Americi najskuplju poštansku markicu na svijetu (ili tako nešto glupo) i elegantno unio u Hrvatsku i tu opet prodao |
|
 | |
knez Dva para

Number of posts: 127 Location: Zagreb Poker Site: fast and loose Karma: 25
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 06.10.10 13:14 | |
| | Beki89 wrote: | Ma budi siguran da im ne bi platio ni lipe poreza. Razumijem smisao poreza na dohodak, poreza na dobit, carina i trošarina, ali da ga jebeš porez na igre na sreću mi je i u hrv. i vani skroz retardiran. Zamisli se u situaciji nekoga tko živi od igara na sreću i mora državi plaćat porez na svoju dobit. Što njemu ta ista država daje nazad? Ništa, al doslovno ništa. Taj čovjek nema ni mirovinsko, ni zdravstveno, nikakve doprinose, subvencije i ostale pizdarije. Sad će netko možda reć pa šta će mu kad ziher ak živi od tog ima para, al nije stvar u tome. Imaju para i predsjednici nadzornih odbora, saborski zastupnici, članovi vlade, razni direktori pa opet imaju i sve doprinose... |
ocito ne razumijes zasto se placa porez. ti kad radis, placas porez i plus na to placas mirovinsko, zdravstveno etc. Mirovinsko i zdravstveno osiguranje nemaju veze s porezom, porez je novac koji sluzi drzavi da moze normalno funkcionirat. Ceste po kojima hodas, skola u koju ides, sve te stvari se financiraju iz prihoda od poreza... |
|
 | |
debakl Skala

| Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 06.10.10 13:27 | |
| | knez wrote: | | Beki89 wrote: | Ma budi siguran da im ne bi platio ni lipe poreza. Razumijem smisao poreza na dohodak, poreza na dobit, carina i trošarina, ali da ga jebeš porez na igre na sreću mi je i u hrv. i vani skroz retardiran. Zamisli se u situaciji nekoga tko živi od igara na sreću i mora državi plaćat porez na svoju dobit. Što njemu ta ista država daje nazad? Ništa, al doslovno ništa. Taj čovjek nema ni mirovinsko, ni zdravstveno, nikakve doprinose, subvencije i ostale pizdarije. Sad će netko možda reć pa šta će mu kad ziher ak živi od tog ima para, al nije stvar u tome. Imaju para i predsjednici nadzornih odbora, saborski zastupnici, članovi vlade, razni direktori pa opet imaju i sve doprinose... |
ocito ne razumijes zasto se placa porez. ti kad radis, placas porez i plus na to placas mirovinsko, zdravstveno etc. Mirovinsko i zdravstveno osiguranje nemaju veze s porezom, porez je novac koji sluzi drzavi da moze normalno funkcionirat. Ceste po kojima hodas, skola u koju ides, sve te stvari se financiraju iz prihoda od poreza... |
+1 i ja sam mu mislio replicirat al nije mi se dalo |
|
 | |
Beki89 Skala

| Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 06.10.10 14:46 | |
| ma joj zabrijo sam na ugrđe... haha |
|
 | |
zamorano11 Skala

| Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 06.10.10 15:46 | |
| | Irac wrote: | Ako bi slučajno završio u zatvoru, u čeliji bi spoznao Krista i preobratio se kao Polančec, nakon što je skurio 400 milijuna. Ugl, kad god vas jebe nešta u ovoj državi i dobijete kaznu, bez obzira šta napravili, samo u zatvoru postanete iskreni Katolik, i priznate grijehe i živite po Bibliji, sve vam se briše, ma možete silovat vrtić djece i poubijat im majke i zapalit rodilište, i usput pokrast pola države i prodat Inu strancima. garantirano, na dnevniku kad priupitaju ljude ŠTO MISLITE O GOSPODINU ZVANOM ESCO? ČOVJEK JE UTAJIO POREZA, I UBIO ŠEFA KASINA NAKON BAD BEATA odgovor ce biti:
"MA NAŠE GORE LIST, ENO GA U CRKVI, ČOVJEK ISKRENO VJERUJE, JA MU OPRAŠTAM, SVE SU NA NJEGA JADNOG SVALILI"
 |
di nabavljas? |
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

| Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 06.10.10 17:40 | |
| | zamorano11 wrote: | | Irac wrote: | Ako bi slučajno završio u zatvoru, u čeliji bi spoznao Krista i preobratio se kao Polančec, nakon što je skurio 400 milijuna. Ugl, kad god vas jebe nešta u ovoj državi i dobijete kaznu, bez obzira šta napravili, samo u zatvoru postanete iskreni Katolik, i priznate grijehe i živite po Bibliji, sve vam se briše, ma možete silovat vrtić djece i poubijat im majke i zapalit rodilište, i usput pokrast pola države i prodat Inu strancima. garantirano, na dnevniku kad priupitaju ljude ŠTO MISLITE O GOSPODINU ZVANOM ESCO? ČOVJEK JE UTAJIO POREZA, I UBIO ŠEFA KASINA NAKON BAD BEATA odgovor ce biti:
"MA NAŠE GORE LIST, ENO GA U CRKVI, ČOVJEK ISKRENO VJERUJE, JA MU OPRAŠTAM, SVE SU NA NJEGA JADNOG SVALILI"
 |
di nabavljas? |
Po postu bih rekao da ne nabavlja,nego sam uzgaja i konzumira.. |
|
 | |
zamorano11 Skala

| |
 | |
Las&co Tris

Number of posts: 141 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, Everest Karma: 1
 | Subject: Re: woohoo, wsop 1st place! but... 06.10.10 17:53 | |
| AHA... ZNAO SAM! Evo u Srbiji ga pronašli napokon!
http://vestisrbija.com/gajio-marihuanu-u-dvoristu-crkve/?id=836247 |
|
 | |
| | woohoo, wsop 1st place! but... | |
|