| | Da li bi vama bilo sumnjivo? | |
|
| Author | Message |
|---|
anuska1504 Tris

Number of posts: 153 Location: Zapresic Poker Site: Full Tilt, Everest Karma: 1
 | Subject: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 15:30 | |
| Dakle, igram cash na tiltu .10/.25c i usput provjeravam igrače na PTR. Na PTR piše ono "Tracked from:" Primjetila sam da su dva igrača iz Njemačke i da im na PTR-u piše da ih prate jednog od 19.10.2010., a drugog od 22.10.2010.
Pitanje: Da li netko zna da li taj datum znači da je tad otvoren račun i da li bi vama to bilo sumnjivo?
Ja osobno mislim da je to isti igrač sa dva otvorena računa. Na stolu su sjedili jedan iza drugoga.
Nickovi: evastallone i reidirei
Možda sam i paranoična, ali u zadnje vrijeme čujem da su nekima vratili novac koji su izgubili protiv igrača za koje se sumnjalo da na neki način varaju.
Zanima me vaše mišljenje i da li ste se susreli sa nečim takvim? |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 15:42 | |
| znaci da od tad igraju, a mozda imaju account vec dulje vrijeme ili su igrali pred godinu dana kad tilt nije trackao nize od nl100. svaba ima dovoljno pa nema razloga za brigu ako se nista neuobicajeno ne dogadja. btw, nemoj surfat ptrom dok ti je tilt otvoren. |
|
 | |
Brky Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: Full tilt Karma: 13
 | Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 15:52 | |
| | eSco wrote: | btw, nemoj surfat ptrom dok ti je tilt otvoren. | zas? |
|
 | |
anuska1504 Tris

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 15:53 | |
| Hvala za odgovor, ali i mene zanima zakaj ne surfat po PTR dok je tilt otvoren. |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 15:56 | |
| ima na 2p2 i ftru dosta ekipe kojima je banan account zbog surfa ptrom dok igraju. |
|
 | |
Brky Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: Full tilt Karma: 13
 | Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 15:58 | |
| kako retardirano : ))))))))))))))) kad sam na tiltu prao, uvijek mi je ptr bio upaljen |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 15:59 | |
| Tiltovska gamad, sad mi je fkt drago kaj su me banirali još prije 2 godine  |
|
 | |
anuska1504 Tris

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:00 | |
| Baš pretražujem Site rules i ne mogu nigdje naći ništa što bi se odnosilo na to, ali bolje spriječit...
Hvala još jednom
EDIT: evo tu sve piše. stvarno je zabranjeno
http://w.fulltiltpoker.com/prohibited_programs.php
Last edited by anuska1504 on 29.10.10 16:04; edited 1 time in total |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:03 | |
| Ali ti ljudi na FTP-u su spremni zatvorit račun zbog svakakvih pizdarija. Ja sam se jedno vrijeme bojao frendu slat novce preko player transfera da mi ne izmisle neš i ne zblockaju acc. Užas support. |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:06 | |
| Not Permitted During Play
The following classes of programs are not permitted while playing on Full Tilt Poker:
1. Programs that provide specific recommendations or assistance for betting decisions during live play:
Programs that suggest betting actions (i.e. fold, call or raise) in current situations and software that provides assistance in making this type of decision cannot be used during play. For example, poker calculators that automatically extract the current situation from a live game and compute hand probabilities and odds are not permitted.
Players must make all betting decisions on their own and without assistance of any type.
Specific examples include:
* Online Holdem Inspector * Poker Calculator Pro * SNG Endgame Tools (SNGEGT) * Short Stacking Strategy (SSS) Calculator * SAGE Calculator * Poker Hound * any custom-built program in this category
2. Programs or services that provide additional information on opponents that a player would not normally be privy to:
Certain programs, websites, and subscription services provide extra information on opponents which may not be used during play. For example, the use of shared databases of tournament histories, results, and statistics are not permitted. Specific examples include:
* SharkScope * Top Shark * Smart Buddy * Poker Table Ratings
3. Any other type of program/software that confers an unfair advantage for the user:
If, in the judgment of Full Tilt Poker, a program provides a significant advantage for the user that could not be attained through fair play, then that program is not permitted. |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:10 | |
| mada je meni retardirano banat zbog ptr i sl. siteova... kao da dwyane wade tokom minute pauze dobije ban iz lige jer je bacio oko na statse gilbert arenasa ( http://www.nba.com/playerfile/gilbert_arenas/ ) |
|
 | |
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:11 | |
| Opa, prati se NBA  |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:12 | |
| ae, kad sam cijeli zivot bio u kosarci. |
|
 | |
ZDMitch Full house

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:14 | |
| | eSco wrote: | | ae, kad sam cijeli zivot bio u kosarci. |
Pratiš i domaću i europsku ili samo prekobarske atlete?  |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:17 | |
| domace nis vise (tocnije nista od kad je atkins otisao u usa (jer nije bio dovoljno kvalitetan za cibonu lol), a e.kovacic iz zda), euro samo final four. cak ni nba ne toliko kao prije jer dolazim u zelju opet igrat ali povratka nema  |
|
 | |
ZDMitch Full house

| |
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:25 | |
| dobra ideja da ne offtopicarimo. ajd ti, ja sam lazy  |
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:27 | |
| | eSco wrote: | cak ni nba ne toliko kao prije jer dolazim u zelju opet igrat ali povratka nema  |
Uvijek ti ostaje nocni hakl s ekipom na lokalnom skolskom igralistu,a to je uvijek gust..Par suteva i pretvaram se u Piercea,Allena i Duranta u jednom (barem u glavi),al i to je spica..
Btw i ja sam znao zujat po ptr-u za vrijeme igre,sad mi je drago da sam odselio prije nego su me sjebali.. |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:32 | |
| hehe, istina. samo nazalost skoro ni tog nema vise. ljudi nestali sa igralista, a mladih nema... sve uglavnom zjapi prazno. prije dok sam se bavio bballom nakon treninga sam znao otic jos sutirat od 23.30 do 2.30, 3x tjedno i gotovo svaki put bi dosli neki ljudi pa bi pao hakl. eh, nostalgija  |
|
 | |
ZDMitch Full house

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:42 | |
| Eno ti topic pa tamo kukaj, whineru  |
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 16:48 | |
| | eSco wrote: | hehe, istina. samo nazalost skoro ni tog nema vise. ljudi nestali sa igralista, a mladih nema... sve uglavnom zjapi prazno. prije dok sam se bavio bballom nakon treninga sam znao otic jos sutirat od 23.30 do 2.30, 3x tjedno i gotovo svaki put bi dosli neki ljudi pa bi pao hakl. eh, nostalgija  |
Hhehe,znam tocno kaj mislis..I ja sam cesto jos dok sam u Hironu (danasnja Cedevita) trenirao,znao zabrijat na "Petrovićev" post training training..Kad se sjetim kakav je to gust bio,a kondicije za trcat 15 sati bez prestanka..Eh,a danas za 50m do pekare uzimam auto zbog ljenosti..Dosta sam offtopicao,odoh pit,to je lako..
|
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 29.10.10 17:08 | |
| |
|
 | |
DirtyCash90s Boja

Number of posts: 578 Location: Zagreb Poker Site: FTP Karma: 24
 | Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 31.12.10 15:14 | |
| Znam da je star topic, al evo slučano naletio na njega. U zadnje vrijeme sam dosta radio ovu kombinaciju igranje + PTR.
Nije mi jasno kako oni mogu vidit koja je stranica u tvom browseru trenutno loadana (čak i sa firewall-om?). Mislim to mi se čini kao nekakva povreda privatnosti. Također mi nije jasno kako se mogu koristit programi sa hudom, a ove stranice koje prate igrače ne. Vjerojatno jer se programi plaćaju, a svima je u cilju zaradit... |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: Da li bi vama bilo sumnjivo? 31.12.10 16:53 | |
| nije povreda privatnosti jer si sam na to pristao kliknuvsi i accept. ne mogu vidit ako poker client runnas na vmu ili recimo sandboxieu. |
|
 | |
| | Da li bi vama bilo sumnjivo? | |
|