|
| Author | Message |
|---|
Drogi Jedan par

Number of posts: 48 Location: Zlatar Poker Site: PokerStars Karma: 0
 | Subject: EV nesreca!! 17.11.10 0:56 | |
| Ovako imam pitanjce... u 60k hendova imam 2000 big blinda BAD BEAT-a. E sad znam da ima rulje koja igra masu ruku pa podijelite iskustva. Prije godinu dana dok sam igral na NL10 jedno 30k ruku sreca je bila više manje na 0, a sad je ovo neke strašno.
Imam u planu igrati i dalje makar trenutno mi se pure money koji skupim kroz igru i ne krece bog zna kak, ali bonusi polako bildaju bankroll trenutno sam na 180$.
Znam da je ozbiljnim igracima ovo smiješno, ali bi prosil za iskustva. Znači čeka li me neko VEDRIJE RAZDOBLJE ili da se ne nadam i ne upadam u kockarsku zabludu ? |
|
 | |
vdbino Jedan par

Number of posts: 49 Location: vodice Poker Site: unibet Karma: 2
 | Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 3:52 | |
| ceka te vedrije razdoblje  |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 7:17 | |
| Može se lako dogoditi da 100k handova budeš BE tako da se ne moraš opterečivati time. Ako igraš dobro rezultat če doči. (Tako se barem ja tješim  ) |
|
 | |
Drogi Jedan par

| Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 7:51 | |
| Da igram "solidno" ma nije neke turbo ali ne gubim i to mi je bitno pokušavam unaprijedtiti, ali kad me Bad beata tolko onda sam u TILTU pa znam i gluposti zavaljati (dobim sindrom nevjernog Tome). E sad kad bi sljedecih 100k ruku bio lucky bar pola kolko sam bio unlucky to bi bilo uber dobro. |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 8:10 | |
| Ne možeš znati šta će biti slijedećih 100k ruku. Jedino šta možeš je igrati i učiti. Postaj graf, statistike pa češ dobiti i kakav konstruktivni savjet. |
|
 | |
DirtyCash90s Boja

Number of posts: 578 Location: Zagreb Poker Site: FTP Karma: 24
 | Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 11:55 | |
| Mislim da ako si u 60k ruku BE ipak nešto krivo radiš. Sam si napisao da pod tiltom greške radiš pa za početak probaj to sredit. Uzmi pauzu, odmori, makni se sa kompa ako treba itd. jer ako se tilta sad ne riješiš dok si na manjim igrama, mogao bi imati problema kasnije kad će veća lova u pitanju bit. |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 12:07 | |
| 060 602 601 trazi radmillu vojnovic, efikasno skida uroke i kletve. |
|
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 953 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 12:26 | |
| Off-topic: @eSco di je nestao hand kojeg si jucer postao u "*Official* NH sir thread" sa 5$/10$ igre ? |
|
 | |
Drogi Jedan par

| |
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 13:21 | |
| hand sam stavio i odmah pobrisao vlastiti post niti minutu kasnije... |
|
 | |
Drogi Jedan par

| Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 15:42 | |
| hm.. graf bi trebal biti na ovom linku  . Ponavljam ovo je drugi dio ruku jer kad sam kupio HM izbrisal sam sve sa Pocker trackera a tam je bilo jedno 70 dolara BAD beata pa mi je to bilo muka gledati http://i65.servimg.com/u/f65/15/15/83/38/graf11.jpg |
|
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 953 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 17:26 | |
| Na grafu vidim da si 3BI ispod EV-a u zadnjih cca 5k ruku, i sta je tu cudno? Jasno mi je da to frustrira (pogotovo 20BI kao sto pise u prvom postu) ali nitko te tu nece žalit jer su mnogi tu proživjeli ili proživljavaju puuuno goru varijaciju... | eSco wrote: | | hand sam stavio i odmah pobrisao vlastiti post niti minutu kasnije... |
da jasno mi je bilo da si ga izbrisao ali šteta... meni je bio zanimljiv  |
|
 | |
Drogi Jedan par

| Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 19:32 | |
| hm... BI buy in ? ali to sam sve odigral na 0.02/0.05 i danas je još malo gore bilo  . Možda nisi pročital sve ali uglavno za sad recimo 70k ruku 110$ cistog EV bad bita tak da imam filing da je to puno ali ak iskusnija ekipa veli da je to pod normalno eh onda kaj sad nadam se sretnijem razdoblju  |
|
 | |
veyst555 Boja

Number of posts: 527 Location: Value Town Poker Site: None Karma: 45
 | Subject: Re: EV nesreca!! 17.11.10 19:34 | |
| Sreca je k****. Ko ti je kriv sta kockas.... Ako ugasimo sarkazam, kad vec molis za iskustva sumiracu ti svaki dosadasnji i iduci post u: U AINT SEEN NOTTIN YET. Je runnas lose,bice bolje, budi sretan sta nije gore. There. | eSco wrote: | | hand sam stavio i odmah pobrisao vlastiti post niti minutu kasnije... |
Skuzio je da nece da javno obznani kolki je CS  |
|
 | |
niveaformen Dva para

Number of posts: 85 Location: Zg Poker Site: pwn Karma: 8
 | Subject: Re: EV nesreca!! 18.11.10 3:58 | |
| |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: EV nesreca!! 18.11.10 9:06 | |
| |
|
 | |
Drogi Jedan par

| Subject: Re: EV nesreca!! 18.11.10 13:18 | |
| To je 20 BI na 70 k ruku evo bar sam neke naučil iz svega toga... tnx svima  |
|
 | |
Drogi Jedan par

| Subject: Re: EV nesreca!! 19.12.10 19:09 | |
| Evo da ne otvaram novi topic imam opet problem ... ovaj put nije tolka EV nesreca makar sve kaj se je poravnalo po tom pitanju je opet nesreca ali to me ne brine više tolko sad me brine kaj zadnjih BRDO ruku igram lose i konstanto runam loše. Postavil budem graf da vidite mozda neki savijet zadnji put sam postal graf ovaj koji je ovdje isto samo kaj je bilo 38k ruku na njemu, sad je malo više. Sve je od onda odigrano na NL10. Dok sam runal jako dobro igral sam 4 stola pa sam prebacil na 6 i onda mjenjam 4 pa malo 6 pa 4 pa 8 pa 6 i uglavnom 6 ali nejde ... e sad opet jel je to normalno da padnem 140 dolara ?? EV je 30 dolara unluckyside tak da to nije niš strašno. P.S. igram 20-50 bb stolove jer je tamo puno više RIBA nego na 100bb stolovima. Pa neko iskustvo igraca koji grindaju neki takav NL10 ili NL25 kolko je to normalno ili sam se izgubio u tom moru ruku i automatici ili neke trece.  http://i65.servimg.com/u/f65/15/15/83/38/graf12.jpg |
|
 | |
Tonci Full house

| Subject: Re: EV nesreca!! 19.12.10 19:55 | |
| Ne igram 20-50 bb stolove (ne bi ni tebi preporucio jer veci profit mozes ocekivat na 100 bb stolovima ali ok) ali swingovi su normalna stvar, istina da 140$ na NL10 nije lijepo imat ali ako beatas igru krenut ce prema gore. |
|
 | |
Andre_787 Boja

Number of posts: 665 Location: Rijeka Poker Site: Poker stars Karma: 43
 | Subject: Re: EV nesreca!! 19.12.10 20:31 | |
| varijanca, tilt, 50bb stolovi.... stavi handove mozda je u tome problem a mozda je samo varijanca i nemoj ocekivati veliki winrate na 20-50 stolovima bas zbog varijance. kad si vec na mikro limitima preporucio bi ti 100bb stolove jer ces vise naucit i mozes imat veci winrate, a ako igras oko 6 stolova mozes bez problema naci dobre stolove |
|
 | |
Drogi Jedan par

| Subject: Re: EV nesreca!! 19.12.10 21:24 | |
| Ok sad bute se malo smijali, ali ne znam kaj znaci Varijanca  , dosta sam se sad naviknul na 50 bb stolove puno više loših igraca bar j moje zapažanje takvo i da mjenjam stolove cesto pazim da sjednem dobro ako mi pozicija nije dobra izlazim i tražim novi stol. e sad kak da stavim hendove ? sve hendove neke hendove koje gubim ili kaj ? |
|
 | |
Andre_787 Boja

Number of posts: 665 Location: Rijeka Poker Site: Poker stars Karma: 43
 | Subject: Re: EV nesreca!! 19.12.10 21:34 | |
| |
|
 | |
Drogi Jedan par

| Subject: Re: EV nesreca!! 19.12.10 22:09 | |
| Pročital sam kaj lik govori u ovom linku prvom i sad sam shavatil da mojih 200k hendova (svi hendovi odigrani online) mi je recimo dosta da vidim odprilike jel sam wining ili losing player i recimo da sam wining  . Ali da bi bil sigurniji i da bi znal svoj winrate moram odigrati još bar toliko  . I probal budem igrati smao 4 stola i obavezno 100 BB stolove od sad pa da vidimo. I kad odigram neku ruku di bude me NJubara neka stack offala budem postal ruku .tnx na savijetima zadnji put kad sam tražil savijet (gore u postu) imal sam jako dobar run . |
|
 | |
Drogi Jedan par

| Subject: Re: EV nesreca!! 19.12.10 22:48 | |
| E i nije mi jasna jedna stvar kak more biti bolje da igram na stolovima di su najbolji stolovi sa odprilike 25-30 VP$IP , a na 50bb stolovima ima stolova sa 35-45 cak VP$IP ? |
|
 | |
|