DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 71
 | Subject: Re: FTOPS HU 11.05.09 16:38 | |
| | Satori wrote: | Mmm jer znas da nash equilibrium ima negativnu vrijednost za stack sizeove od preko 8 BBa?
Svjestan sam da je cesto profitabilno gurati i vece stackove i tako iskoristi protivnikov pre tight calling range ali open pushanjem 15bb stackova po nash equilibriumu radis prilican -EV play, pogotovo kad se uzme u obzir da prosjecni protivnik ima hrpu leakova, i nema potrebe da tvoj play bude unexploitable. |
I meni se čini malo previše sumljiv za stackove veće od 15 BB-a! Dosta sam igrao HU sit and go ( nežalost bez ikakvih tablica) ali po onome što sam pročitao u ovoj tablici mi se neki playevi čine preriskantnim. Pitanje: koje još takve/slične tablice postoje i ako ih ima dajte ih postajte ovdje.... _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
Andrew Dva para

Number of posts: 109 Location: Osijek Karma: 0
 | Subject: Re: FTOPS HU 11.05.09 16:47 | |
| jedina alternativa ovome je sage, ali nasha koriste svi ili vecina mid-high stakes proova, sto se vrlo lako da potvrditi na 2p2
ako je stack i veci od 15bb to nije push fold faza, ja osbno pocinjem sa push/fold tek oko 12-13bb effective stacka nikada vise
kada je eff stack > 40bb open mi je 3x, 25-40bb mi je 2,5x, 12(13)-25bb mi je 2x, manje je push ili fold
naravno ovisno o protivniku opet, ovo je default.. nekada i sa 18bba pusham Ax kada znam da ce me callati sa 94o i slicno (primjer) |
|
bigi Jedan par

Number of posts: 30 Location: zg Poker Site: ft Karma: 0
 | Subject: Re: FTOPS HU 11.05.09 18:14 | |
| nego kad ce taj husng video od tebe  |
|
Andrew Dva para

Number of posts: 109 Location: Osijek Karma: 0
 | Subject: Re: FTOPS HU 12.05.09 18:34 | |
| a bude valjda sutra, treba mi malo inspiracije =) |
|
Painkiller0 Jedan par

Number of posts: 59 Location: split Poker Site: PokerStars Karma: -7
 | Subject: aj ako mos objasnit taj link malo.... 11.11.09 22:37 | |
| | Andrew wrote: | kada je effective stack manji od 14-15bb, pocinje push ili fold faza, tu i tamo se jos moze ubaciti koji min raise, ali sve ovisi o protivniku
QJs ima vise od 40% equitya (minimum) protiv njegovog calling rangea, sto je i vise nego dovoljno da ovo bude profitabilan shove, recimo ovdje sam bio 44% dog, sto je u ovoj fazi meca cisti standard
evo ti jedna tablica koja ce ti biti korisna, znam ju napamet, ali ju korigiram ovisno o protivniku, tj ne drzim je se u potpunosti, iako je ona unexploited sistem za end game, dakle sve sto pise je ++ev
http://www.holdemresources.net/hr/sngs/hune.html |
|
|