|
|
| Author | Message |
|---|
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: tilt 26.01.11 12:21 | |
| nemam problema s tiltom ciji je uzrok pkr jer me nista osim plo gluposti ne zivcira. real life tilt je ono sto me muci tj. kako sprijecit/smanjit njegov utjecaj na pkr. tablete? ne mogu uopce igrat/fokusirat se posto stalno mislim na RL sranja koja se mnoze ko kinezi. znam, znam, moram to rijesit itd., nisam emo da cvilim doma no 90% problema nemrem rijesit jer je to (trenutno) nemoguce. pkr fokus sam kratkotrajno rijesio igrajuci van svakog brma ali to je put u propast, ne dugorocna solucija. kako se iskljucit od svega kad krenem igrat? trebam nesto sto ce dat odmah rez, a ne za 2 mj. lol... |
|
 | |
Djursan Set

Number of posts: 289 Location: Zagreb Poker Site: Live poker only Karma: 12
 | |
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: tilt 26.01.11 12:33 | |
| nah, uspavam se pa opet ne igram  |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: tilt 26.01.11 12:52 | |
| Zapali joint! Bit ćeš 100% skoncentriran na igru, vjeruj mi  |
|
 | |
mich_bjukenon Boja

Number of posts: 607 Location: zagorje zelene Poker Site: pokerstars Karma: 21
 | |
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: tilt 26.01.11 13:08 | |
| Tiens Super Calcium capsules with lecithin
ili puno sezama.. |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: tilt 26.01.11 13:22 | |
| |
|
 | |
Andre_787 Boja

Number of posts: 665 Location: Rijeka Poker Site: Poker stars Karma: 43
 | Subject: Re: tilt 26.01.11 13:32 | |
| | RedRaw wrote: | Tiens Super Calcium capsules with lecithin
ili puno sezama.. |
ima di kod nas za kupit ovo? |
|
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 953 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | Subject: Re: tilt 26.01.11 13:41 | |
| | RedRaw wrote: | | Tiens Super Calcium capsules with lecithin | cemu sluzi tocno? za povecenje koncentracije? nisam nasao previse na netu
btw ja bi ti preporucio fizicku aktivnost prije pokera, nista extra ali recimo sat vremena (mozda i manje) jogginga, plivanja ili partija squash-a i sl. ugl nista pre dugo sto ce te premorit/slomit vec nesto da se razgibas i oznojis... onda tusiranje pa poker  |
|
 | |
equusDU Skala

Number of posts: 397 Location: Dubrovnik Poker Site: Unibet Karma: 7
 | |
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: tilt 26.01.11 14:35 | |
| Ja imam problema sa koncentracijom jedino kad trebam učit, a to je upravo sad ccc... i da ga jebeš ne mogu se nikak natjerat... evo prije 10 minuta mi je završila "pauza" i vidi me opet sam na forumu! |
|
 | |
DonkeyRi Pokerica

Number of posts: 1087 Location: Rijeka Poker Site: Unibet Karma: -2
 | Subject: Re: tilt 26.01.11 16:20 | |
| |
|
 | |
DirtyCash90s Boja

Number of posts: 578 Location: Zagreb Poker Site: FTP Karma: 24
 | Subject: Re: tilt 26.01.11 17:00 | |
| |
|
 | |
pero_zg Skala

Number of posts: 456 Location: zagreb Poker Site: stars donkey Karma: 13
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 2:44 | |
|
i prijatelju prasi po pokeru. definitivno najbolja stvar za life i poker tilt.......
|
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 10:17 | |
| | Beki89 wrote: | Zapali joint!
Bit ćeš 100% skoncentriran na igru, vjeruj mi  |
Za live igru je sjajno, bilo kucnu ili u kasinu,poslije gadnog sessiona takodjer,bez obzira koliko binova je izgoreno nema nikakvog zivciranja..Ali za halat cash online,i to jos 10+ stolova,je cista lutrija..Prvih 20 min si jebacki skoncentriran,u glavi si kombiniras kak ces o svakoj odluci razmislit kao da ti zivot ovisi o tome,primjecujes neke detalje o protivnicima koje inace vjerovatno nebi..Cbetas flop sa openenderom,lik te minrejza,callas,turn blank,on leada 5 u pot od 6,situaciju u kojoj bi najcesce foldao turn sad gledas iz druge cudnije perspektive,mislis si zasto leada bas 5$ u 6, to izgleda malo scary,zar nebi s monsterom betao nesto tipa 4.85,5.40 ili sl.,di bas okruglo 5,zicer da me prestrasi,za malo extra FE-a,ma lik sere,nema nista,ship ittttttttt...On folda..Smile od uha do uha,kako sam jeben,ubio sam ga u pojam,poker je lagan..Lik ti napise donk u chatu..Vristis od zadovoljstva..Neces ga vrijedjat al si raspolozen za malo prcanja u glavu..Pogledas od kud je lik,Melbourne,Australija,klokani,dingo..Koala je jebena zivotinja,da ju bar mogu imat doma..Ma zapravo zajebi koalu,patuljasti ljenjivac je kralj..Dok razmisljas o tome strelica misa lagano klizi po ekranu,betas,foldas,rejzas,callas vec pomalo automatski..Patuljasti ljenjivac,spaljene oci,slow motion kretnje,da ga bar mogu imat doma..
Otvaras Njuskalo-kucni ljubimci,trazis...Gle kak je papiga Zako jebena,zive prek 100 godina,brutala..Zajebi Zakoa,ljenjivac je u igri..Na Njuskalu ga nema,to je bilo i za ocekivat al si se ipak ponadao ko malo dijete..Cekaj malo Ebay,tamo ima zicer..Igras i zujis po ebayu trazeci patuljastog ljenjivca na prodaju..Nista,0 bodova,to te lagano spusti na zemlju i zatvaras stranicu..Vracas se igri bez robotskog klikanja..bet,fold...Gladan sam,zavrsit cu session pa cu poslije igrat..Bas bi jeo Zagrebacki..Al naravno nije danas za rucak pa ga moram narucit..Dofurajte i tonu pomfrita,e da i 2 pive kad vec dolazite..Spicaaa..Jel imam kakav dobar film uz klopu,nemam,sranje,dok ga skinem proci ce pol cuke,pravac videoteka prije neg klopa dodje,sretnes frenda,zapricate se,sjednete na cugu,par pivi i u elementu smo..Dostavljac je vec zvonio svim susjedima i skinuo ti sve svece s neba..Al boli te kurac..
Uglavnom ne bih preporucio, ali za live igru je sjajno..
Prije sessiona 15-20 min laganog treninga,bilo utezi,sklekovi,hodanje na rukama ili kaj god ti odgovara..Pa tusiranje,pa kava ili red bull i cuku vremena si max skoncentriran..Duze od tog ionako mislim da nikad nisam igrao A igru u jednom sessionu,jednostavno opada koncentracija kaj god napravio ili kako god se pripremio..Nakon sat vremena pauza od pola cuke pa opet.. |
|
 | |
Mandza Tris

Number of posts: 157 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars,Bestpoker88 Karma: 11
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 10:40 | |
| mislim da si ti zafitiljio jednog tokom ovog teksta  |
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 10:54 | |
| Hahahah nisam,na jobu sam,samo sam otprilike opisao kak to izgleda kad zapalis prije sessiona.. |
|
 | |
neGRRRa Tris

Number of posts: 236 Location: precko Poker Site: unibet,pokerstars Karma: 2
 | |
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 12:06 | |
| Ima ovdje netko da igra bez opijata?  Btw, ja sam nekada pio pivo za opuštanje uz session. I to bi bilo u redu da mi sessioni nisu trajali po 3-4 sata  |
|
 | |
stu Skala

Number of posts: 441 Location: Rijeka/Zagreb Poker Site: PokerStars Karma: 12
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 12:24 | |
| ljudi past ćete na doping testu  mislim da ovdje nema nekog super pametnog rješenja. ja trenutno npr. imam neke RL obaveze (dobro jedno su problemi, drugo su obaveze, znam), ali kad bih htio, mogao bih bez problema igrati sessione, i to manje-vise ko i do sad, ali ne igram. fokusiran sam na te obaveze, i znam da pokeru ne bih pristupio ni približno kao inače. moguće da će mi proći 2-3 tjedna ili mjesec dana bez pokera. EV=0 je bolji od EV<0. također, kontrola tilta >> (vještina+rad+talent) imo (za mene tilt uključuje i kad nisam 100% posvećen igri, dakle igranje misleći na druge obaveze ili probleme mi je automatski igranje pod tiltom) sad sve ovisi o tebi, najbolje poznaš svoju situaciju i svoje probleme. ako i uz njih i dalje imaš EV>0, pp da je igranje ok. ako ti ne igranje ikako može pomoći da brže rješiš svoje gomilajuće probleme, go for it. ako ti ništa ne može ubrzati probleme i samo tražiš savjet kako smanjiti njihov utjecaj na igru, u tom slučaju mi svakako javi kad saznaš rješenje  |
|
 | |
rabinowitz Dva para

Number of posts: 134 Location: susjed Poker Site: puno njih Karma: 12
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 12:57 | |
| joint, piva, vino...opijati+poker=financijska katastrofa.
tko se ozbiljno bavi online pokerom moral bi ugraditi na komp neki detekrot koji bi detektiral prisutnost opijata u tijelu i gasil komp.
nekaj slicno bi se moglo urediti i za tilt detektor. detektor lazi radi na slicnom principu :-) prikopcati se i ako su pokazatelji nekih tjelesnih, a posebno mozdanih aktivnosti izvan granica opet se gasi komp.
live igra i izbjegavanje tilta: opet opijati free (sam sebi i onima koji me poznaju sam primjer da su opijati i poker nespojivi), a uz to uvijek uzeti novaca koliko si spreman izgubiti, sve kartice ostaviti doma. zatiltas, izgubis i odes doma. sutra je novi dan.
|
|
 | |
njubi Jedan par

Number of posts: 36 Location: Šibenik Poker Site: www.pokerica.net Karma: 0
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 13:17 | |
| |
|
 | |
kaiser05 Jedan par

Number of posts: 33 Location: zgb Poker Site: pokerstars Karma: 1
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 14:27 | |
| patuljasti ljenjivac rules...  ... |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 15:31 | |
| | Andre_787 wrote: | | RedRaw wrote: | Tiens Super Calcium capsules with lecithin
ili puno sezama.. |
ima di kod nas za kupit ovo? |
Ima. I tablete i sezam.
Tablete su doduse preko 10eura kutija, u kutiji ih je cini mi se 18 a savjetuju da ih se pije 3 dnevno. Ja pijem jednu dnevno i svejedno osjetim razliku. Koncentriraniji sam i puno bolje pamtim i piti cu ih i dalje.
Svoje kupujem od mamine prijateljice koja je ljecnica. Teoretski mogu primiti narduzbe od vas pa vam poslati, ali kazem, moram vidjeti kakva je cijena i koliko bi kostalo slanje pa vam to mogu izorganizirati ako je netko kojim slucajem zainteresiran. |
|
 | |
hendrixjimmi Jedan par

Number of posts: 64 Location: Slavonski Brod Poker Site: FullTilt Karma: 0
 | Subject: Re: tilt 27.01.11 15:36 | |
| | Mandza wrote: | mislim da si ti zafitiljio jednog tokom ovog teksta  |
+1 ahhahahhahahah |
|
 | |
|