|
| Author | Message |
|---|
kxpoker Jedan par

Number of posts: 11 Location: Vzd Poker Site: Stars Karma: 0
 | Subject: gdje igrati 27.01.11 14:31 | |
| evo ovako
razmišljam o tome da si otvorim račun na nekoj od poker soba i da se tamo malo igram za pare kad mi je doma dosadno interesira me koji je web site najbolji i gdje ima u ponudi turnira od 3 do 10 dolara, a da na turnirima nema po 100-200-500-1000 igrača, dakle da bude 5-6 stolova te do 50 igrača, koji poker site ima takve sobe?
isto tako zbog rack-a, nisam još dobio mail od pokerice pa me interesira kako to funkcionira i što bi bilo najbolje tj gdje da se prijavim
|
|
 | |
mich_bjukenon Boja

Number of posts: 607 Location: zagorje zelene Poker Site: pokerstars Karma: 21
 | Subject: Re: gdje igrati 27.01.11 14:35 | |
| ak mislis igrat turnire i sng-ove onda definitivno nemres fulat sa pokerstarsima !! tamo nemas rakeback al imas definitivno najbolju ponudu svih vrsta turnira... |
|
 | |
kxpoker Jedan par

| Subject: Re: gdje igrati 27.01.11 17:22 | |
| | mich_bjukenon wrote: | | ak mislis igrat turnire i sng-ove onda definitivno nemres fulat sa pokerstarsima !! tamo nemas rakeback al imas definitivno najbolju ponudu svih vrsta turnira... |
igram ovako za play money tamo, jedino zbog tog rackbacka mi baš nisu privlačni previše vidim da se ovdje dosta reklamira party poker, unibet ili goal win, ajde vi koji igrate tamo...ima li tamo turnira kakve tražim, uglavnom sit and go, čujem od par kolega da je ovaj RR poker "raj za pecanje" i da talijani tam nisu normalni
molim sve ko ima kakve informacije da mi pojasni što bolje, jel ima ko od vas taj rackback preko pokerice? |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: gdje igrati 27.01.11 17:47 | |
| Za sit and go turnire je najbolji expekt, to je site na ipoker mreži, imamo dobar deal, a i softver je odlican!
Često imaju jackpote za SNG turnire .... _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
stu Skala

Number of posts: 441 Location: Rijeka/Zagreb Poker Site: PokerStars Karma: 12
 | |
 | |
kxpoker Jedan par

| Subject: Re: gdje igrati 28.01.11 0:31 | |
| | DisD wrote: | Za sit and go turnire je najbolji expekt, to je site na ipoker mreži, imamo dobar deal, a i softver je odlican!
Često imaju jackpote za SNG turnire .... |
kako da se prijavim tamo preko stranice od pokerice? evo već sam par mailova poslao i nema odgovora |
|
 | |
kelavi Skala

Number of posts: 464 Location: Zagreb Poker Site: pokerstars, unibet Karma: 34
 | Subject: Re: gdje igrati 28.01.11 1:01 | |
| sam odi na portal pokerice i slijedi upute, ako si bio tamo i imaš nekih problema (registracija na portal i slično)onda ćeš trebat pričekati nekoga od admina. |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: gdje igrati 28.01.11 2:11 | |
| http://www.pokerica.net/rakeback/hr/uzmi_rakeback/21/
Ovo ti je link na stranicu sa koje downloadas softver! moraš se registrirati na portalu da bi to mogao napraviti! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
|