| | Pokerica slavi 2. rođendan!!! | |
|
|
| Author | Message |
|---|
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1809 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PartyPoker Karma: 81
 | Subject: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 10.02.11 14:40 | |
| Dragi naši, Sa zadovoljstvom vas ovim putem pozivamo da nam se svi koliko vas ima pridružite u Subotu, 19.02.2011.g. u Zagrebačkom klubu Gjuro 2 sa početkom u 21:00 sat (pa do ranih jutarnjih sati) na velikom slavlju povodom DRUGOG rođendana web portala pokerica.net!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oni koji su bili na prvom rođendanu znaju da je zabava bila vrhunska, a oni koji nisu bili svakako imaju prilike ovaj puta doživjeti nešto što će biti još i bolje nego prvi puta tako da bez okolišanja upišite datum, vrijeme i mjesto odvijanja u svoje rokovnike, smartphoneove, papiriće na monitorima i sl. te nam se pridružite na partiju koji ćete dugo pamtiti. Pozivnice za rođendanski party možete potražiti u Casinu Cezar (Hotel Westin) ili nam možete poslati e-mail na info@pokerica.net te ćete biti stavljeni na popis za ulazak. Ulazak u klub Gjuro 2 sa pozivnicama ili preko popisa besplatan je do 23h. Vidimo se na partiju!
Last edited by RedRaw on 20.02.11 14:23; edited 1 time in total |
|
 | |
straja Set

Number of posts: 334 Location: holandija Poker Site: strajimir Karma: 13
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 10.02.11 17:51 | |
| lijep provod. ako sredim papire , a trebalo bi uskoro da se ponovo vjencam sa bivsom zenom pa da dobijem holandske papire eto i mena na slijedecu proslavu. jos jednom mnogo srece u daljnjem radu i dobar provod. pozz zoran pandurevic-straja. |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1809 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PartyPoker Karma: 81
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 11.02.11 10:22 | |
| | straja wrote: | | lijep provod. ako sredim papire , a trebalo bi uskoro da se ponovo vjencam sa bivsom zenom pa da dobijem holandske papire eto i mena na slijedecu proslavu. jos jednom mnogo srece u daljnjem radu i dobar provod. pozz zoran pandurevic-straja. |
Najljepsa hvala Zorane!
Mislim da nisam jedini kada kazem da se nadam da ce sve biti u redu (po planu) i da ce ponovni brak sa bivsom zenom uspjeti, da ce papiri biti sredjeni te da cemo se svi zajedno zabavljati za neki sljedeci Pokerica rodjendan! |
|
 | |
straja Set

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 13.02.11 21:45 | |
| niko nista ne rece kako je bilo sinoc. da li je bilo trijeznih? da li je bilo interesantnih pokerasica? intersantnih promocija? case pepeljare ili mozda neki drugi suveniri za znakom pokerice? koliko se ljudi okupilo? bilo bi interesantno nesto cuti nama koji nismo mogli prisustvovati. mislim da nisam jedini radoznao. |
|
 | |
lion406 Full house

Number of posts: 750 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 5
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 13.02.11 22:25 | |
| @straja.....19.02. ne 13. |
|
 | |
lion406 Full house

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 13.02.11 22:26 | |
| nema opcije EDIT.....why ???.....ispravka mislio sam na 12. (to je jučer rbilo  ) |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 14.02.11 11:28 | |
| |
|
 | |
lion406 Full house

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 14.02.11 15:41 | |
|
jebate....bit će da me godine polako jebu....sorry ali zaboravih da si mi već odgovorio ! |
|
 | |
straja Set

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 14.02.11 15:50 | |
| vidis kako je to lave. nekada sam ja u onoj penzionerskoj igri tablanet u zadnjem dijelenju znao svih 6 karata koje ima protivnik, a danas pomijesao datume proslave. vrijeme gazi lave. |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1422 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 14.02.11 16:14 | |
| Ajmo ljudi s foruma, tko sve dolazi? Bas bi bilo dobro da se nadjemo u sto vecem broju i vidimo uživo (oni koji vec nisu) _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
lion406 Full house

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 14.02.11 17:26 | |
| ja opet nažalost ne.....kum mi ima momačko tako da to se nemože izbjeći niti pod prisilom jačih sila  onda na godinu valjda, uživaj te !!! |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 14.02.11 17:28 | |
| Ja cu biti ove godine (prosle sam bio samo par tisuca kilometara udaljen) ali zato da to nadoknadim dovodim prijateljice od djevojke haha |
|
 | |
straja Set

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 14.02.11 17:54 | |
| nisam bas siguran koliko je u danasnje moderno vodati tolike zenske sa sobom. izgleda da bi bio u trendu mnogo je atraktivnije vodati nekoga prijateja sa sobom kao onaj njemacki ministar vestervele ili kako li se slicno pise. onda svi kazu vidis kako moderan covjek sirokih pogleda na zivot ima prijatelja a poker zove sportom. |
|
 | |
drroy1x2 Boja

Number of posts: 640 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 17
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 14.02.11 22:36 | |
| Prošle godine sam bio u Gjuri, a ove nažalost neću moći. Prije nego je objavljeno kad je tulum već sam dogovorio putovanje ovaj vikend (odoh igrati Subotica open). Sretan rođo pokerici i provedite se dobro u subotu  _________________ Festina lente !
|
|
 | |
straja Set

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 14.02.11 23:10 | |
| a ti doktore da se vratis sa dobrim vjestima o svom plasmanu. |
|
 | |
drroy1x2 Boja

Number of posts: 640 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 17
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 14.02.11 23:17 | |
| Hoću Straja, tnx.  _________________ Festina lente !
|
|
 | |
neGRRRa Tris

Number of posts: 237 Location: precko Poker Site: unibet,pokerstars Karma: 2
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 15.02.11 12:59 | |
| doći- ne doći, doći-ne doći hm hm |
|
 | |
pero_zg Skala

Number of posts: 456 Location: zagreb Poker Site: stars donkey Karma: 13
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 15.02.11 13:13 | |
| kaj je vama(pokerica teamu)?????
pa svi znaju da je to najbolji tulum u gradu i siguran sam da ce doc najmanje 15 ljudi ukljucujuci i mene |
|
 | |
Martini Team Pokerica

Number of posts: 425 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 16.02.11 23:07 | |
| Bilo bi suludo ne doći  ! |
|
 | |
neGRRRa Tris

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 17.02.11 7:32 | |
| kome se treba javiti za pozivnicu? |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1422 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 17.02.11 9:46 | |
| pišeše mail na pokeritzu s imenima osoba koje treba staviti na popis i to je to! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
neGRRRa Tris

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 17.02.11 9:55 | |
| ok,hvala |
|
 | |
pero_zg Skala

Number of posts: 456 Location: zagreb Poker Site: stars donkey Karma: 13
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 20.02.11 14:59 | |
| jebem ti mrtvu vodku. nikad vise,nikad u moja usta se nece naljevat!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKAD |
|
 | |
kanper Set

Number of posts: 317 Location: . Poker Site: . Karma: 1
 | Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 21.02.11 14:24 | |
| |
|
 | |
DisD Team Pokerica

| Subject: Re: Pokerica slavi 2. rođendan!!! 21.02.11 15:05 | |
| Do kraja dana:) _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
| | Pokerica slavi 2. rođendan!!! | |
|