| | Fulltilt i stars vs Titan | |
|
| Author | Message |
|---|
aboogy High Card Ace
Number of posts: 10 Location: zg Poker Site: PartyPoker Karma: 0
 | Subject: Fulltilt i stars vs Titan 12.02.11 16:37 | |
| Da li meni netko može objasniti zašto ja na istim buyinovima i sa istim načinom igre na prva sitea konstantno pušim, a na Titanu sam u debelom plusu? Hvala. |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 12.02.11 16:41 | |
| To je tesko objasniti, ali djelom moze imati veze sa igracima protiv kojih igras tj. skupina ljudi koje se zadrzavaju na stranici br.1 i stranici br.2, a mozda ti ipak na titanu jednostavno bolje ide. Predlazem da ostanes igrati na titanu onda.  |
|
 | |
aboogy High Card Ace
Number of posts: 10 Location: zg Poker Site: PartyPoker Karma: 0
 | Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 12.02.11 16:51 | |
| igram S&G. i na prva dva stvarno ima puno igrača i skupi se stol za sekund. Na titanu čekaš po 10 min da se stol sakupi. Nevjerovatno prebolesni bed betovi na prva dva su mi već toliko predvidljivi da točno vidim dvije karte koje će doći i da bi moj set kraljeva otisao u prošlost. Ima bad beatova i na titanu, ali ne u tolikoj mjeri. I ja jednostavno ne kužim zašto je to tako. |
|
 | |
Brky Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: Full tilt Karma: 13
 | Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 12.02.11 17:15 | |
| zato sto su tilt i stars ocito rigged i nonstop dijele setupove da bi se brze zavrsili turniri i da bi zaradili vise para
ili su na tiltu i starsu bolji igraci, al to je malo vjerojatno |
|
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 953 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | |
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 12.02.11 18:25 | |
| | Brky wrote: | zato sto su tilt i stars ocito rigged i nonstop dijele setupove da bi se brze zavrsili turniri i da bi zaradili vise para
ili su na tiltu i starsu bolji igraci, al to je malo vjerojatno |
pa da, imam ja frenda talijana koji je radio software i reko mi je da kad dobim 44 uvijek guram jer četvorke najviše setaju, radi 100%, damn ili je bilo 77? uglavnom, nebitno, sve je to rigged  |
|
 | |
njubi Jedan par

Number of posts: 36 Location: Šibenik Poker Site: www.pokerica.net Karma: 0
 | Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 12.02.11 22:00 | |
| Uglavnom kada netko potegne pitanje "čudnih situacija" na starsima, biva ismijan do boli, a svi jači igrači,izuzev grinderčina, strogo izbjegavaju tamo igrati. Da li je moguće da je sve do igrača? Sve drugo je suludo i pomišljati, ali za svaki slučaj neka nas negdje drugo |
|
 | |
ace.enan Jedan par

Number of posts: 11 Location: ZG Poker Site: PS Karma: 0
 | Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 13.02.11 23:42 | |
| Koji jači igrači? Pa svi koji igraju jače igre na Full Tiltu npr. igraju jače igre i na starsima. |
|
 | |
njubi Jedan par

| Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 14.02.11 9:53 | |
| | ace.enan wrote: | | Koji jači igrači? Pa svi koji igraju jače igre na Full Tiltu npr. igraju jače igre i na starsima. |
pa evo ovdje sa pokerice npr. neka se izjasne iskusniji igrači gdje igraju? |
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 14.02.11 11:51 | |
| Stars je rigged, radio mi je bratić tamo, i zna kako devijator algoritma funkcionira, i slao mi je dojave za točnu sekundu kakav ce biti turn. |
|
 | |
mich_bjukenon Boja

Number of posts: 607 Location: zagorje zelene Poker Site: pokerstars Karma: 21
 | Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 14.02.11 12:40 | |
| | Irac wrote: | | i slao mi je dojave za točnu sekundu kakav ce biti turn. |
slobodno postaj buduce rezultate pa da i mi mozemo bit wining plejeri !! za river jos nemas devijatora ?? next patch ? |
|
 | |
Irac Full house

| Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 14.02.11 13:04 | |
| Ako trebaš dojavu za neki turnir, placa se 30 eura, dobiješ 30 flopova, i turnova. River još nema. Javi se na pm |
|
 | |
njubi Jedan par

| Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 14.02.11 13:48 | |
| | Irac wrote: | | Stars je rigged, radio mi je bratić tamo, i zna kako devijator algoritma funkcionira, i slao mi je dojave za točnu sekundu kakav ce biti turn. |
Dobro jbga to više nije fora. Ako misliš da sam debil kojeg ćeš sad ismijati zaobiđi topic. Ja tebe i sve ostale lijepo pitam zašto se ne igra na starsima nego se tražu talijanske sobe i sl.
i ne priznam to,da je razlog samo konkurencija, jer u onoj gomili igrača ima svega. |
|
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 953 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 14.02.11 14:01 | |
| | njubi wrote: | | i ne priznam to,da je razlog samo konkurencija, jer u onoj gomili igrača ima svega. |
naravno da je konkurencija jedini razlog, pa volio bi vidit budalu koja ide na RR da nema onakvih ribetina... pa to je jedini + manjih soba sve ostalo je losije (software, sigurnost, promet, podrska...) od Tilta, Starsa itd... |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 14.02.11 15:32 | |
| [quote="njubi"] | Irac wrote: | Ja tebe i sve ostale lijepo pitam zašto se ne igra na starsima nego se tražu talijanske sobe i sl.
|
1. "više" lošijih igrača 2. imaju bolje dealove u smislu RB-a kojeg bi imali na starsu recimo sa SN ili SNE a ne da im se tolko grindat da postignu te statuse 3. mogućnost čišćenja first deposit bonusa na više sajtove iz iste mreže 4. nemogućnost igranja jako puno stolova tak da im je u pogledu softwarea svejedno |
|
 | |
Irac Full house

| Subject: Re: Fulltilt i stars vs Titan 14.02.11 16:53 | |
| | njubi wrote: | | Irac wrote: | | Stars je rigged, radio mi je bratić tamo, i zna kako devijator algoritma funkcionira, i slao mi je dojave za točnu sekundu kakav ce biti turn. |
Dobro jbga to više nije fora. Ako misliš da sam debil kojeg ćeš sad ismijati zaobiđi topic. Ja tebe i sve ostale lijepo pitam zašto se ne igra na starsima nego se tražu talijanske sobe i sl.
i ne priznam to,da je razlog samo konkurencija, jer u onoj gomili igrača ima svega. |
zajebancija, zanemari.
koliki ti je sample handova na tiltu, a koliko na ipokeru. Inace na ipokeru imas vise grindera zbog rakebacka dobrog koji zna nekad bit jako velik. Dosta su nit igre. |
|
 | |
| | Fulltilt i stars vs Titan | |
|